Keresés
Füstölés - Hús, kolbászféleségek, hal termékhez kapcsolódó kép
Füstölés - Hús, kolbászféleségek, hal
3 500 Ft
Könyv

Füstölés - Hús, kolbászféleségek, hal

RÄUCHERN FLEISCH, WURST, FISCH
Író: Binder Egon
3 500 Ft

Készlet: Forgalmazói készleten

Várható szállítás: Rendelés után kb. 1-2 nap alatt

A füstölés hagyományokban gazdag eljárás, mely elsősorban arra szolgál, hogy a húst és a halat tartósítsuk, ezen felül különleges ízt kölcsönöz a füstölendő húsnak. Ebből a könyvből a kezdők választ kaphatnak minden lényeges kérdésre a forró- és hidegfüstölésről, a felszerelésekről az egyszerű füstölőhordótól kezdve a tökéletesített füstölőszekrényig vagy a füstölőkamráig, valamint a füstöléshez szükséges megfelelő fáról és forgácsról, a tűz adagolásáról. A szerző természetesen nem feledkezik meg a füstölés lényegéről sem; kitűnő recepteket találunk a különféle húsok, kolbászféleségek és halak elkészítéséhez. Végül szól a pácolásról, a fűszerezésről, az elrakásról és a helyes füstölésről.