Keresés
Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) (4K UHD+BD) - limitált, fémdobozos változat (steelbook) termékhez kapcsolódó kép
Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) (4K UHD+BD) - limitált, fémdobozos változat (steelbook)
8 990 Ft
UHD

Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) (4K UHD+BD) - limitált, fémdobozos változat (steelbook)

Birds of Prey (And the Fantabulous...) (4K UHD+BD) (steelbook)
Rendezõ: Cathy Yan
Szereplõ: Margot Robbie, Rosie Perez, Mary Elizabeth Winstead, Jurnee Smollett-Bell ... , Ewan McGregor, Ella Jay Basco, Chris Messina, Ali Wong (további nevek)
Induló ár:  10 990 Ft
8 990 Ft

Készlet: Készleten

Várható szállítás: Raktárról azonnal szállítható

Hallottad már azt a viccet, amiben a zsaru, a dalospacsirta, a pszichopata és a maffiózó fruska bemennek egy kocsmába Gothamban? Ezt a viccet most nem más süti el, mint maga Harley Quinn, méghozzá úgy, ahogy csak ő tudja elsütni. Mikor a city legaljasabb, egyben legnarcisztikusabb bűnözője, Roman Sionis, más néven Fekete Maszk és az ő beteges jobbkeze, Zsasz vérdíjat tűznek ki egy Cass nevű kiscsajra, a város hirtelen tótágast áll, miközben minden rosszarcú őt keresi. Köztük van Harley is, aki aztán összefut a Ragadozó madarakkal, és ez a neveletlen négyes talán kénytelen lesz összeállni, hogy lenyomják Romant. Vagy nem: a filmből kiderül.