Keresés
BD3D

Szárnyas fejvadász 2049 (BD3D+BD+bónusz BD) - illusztrált limitált, fémdobozos változat (steelbook)

Blade Runner 2049 (BD3D+BD+bonus BD) (steelbook) - illustrated
Rendezo: Denis Villeneuve
Szereplo: Ryan Gosling, Dave Bautista, Robin Wright, Ana de Armas ... , Sylvia Hoeks, Edward James Olmos, Jared Leto (további nevek)
11 990 Ft

Készlet: Nem beszerezhető

Várható szállítás: Bizonytalan

A film extrém limitált, a kultikus MONDO által készített grafikával ellátott fémdobozos változata, ami a speckó külső mellett egy harmadik, bónusz korongot is tartalmaz!

Az Oscar®-díjra* jelölt rendező, Denis Villeneuve lélegzetelállítóan látványos filmje 30 évvel a legendás első rész után játszódik, a folytatás készítésében Ridley Scott, a Szárnyas fejvadász rendezője producerként vett részt.
2049-ben a replikánsok kiiktatása még mindig a szárnyas fejvadászok feladata. Egyikük, bizonyos K ügynök (Ryan Gosling) egy rutin feladatnak induló akció közben olyan horderejű felfedezést tesz, amely, ha nyilvánosságra kerül, felforgathatja mindazt, ami a földi társadalomból még megmaradt. Ő azonban végére akar járni az ügynek, ehhez pedig fel kell kutatnia a rendőrség egy régi emberét, Rick Deckardot (Harrison Ford), aki 30 évvel ezelőtt eltűnt, és senki nem tudja, hol bujkálhat. Azt is csak néhányan sejtik, hogy miért...