Keresés
Menü Bezár
DVD

Vissza a jövőbe (platina gyűjtemény)

Back to the Future (Platinum Collection)
Rendező: Robert Zemeckis
Szereplő: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson, Crispin Glover ... , Thomas F. Wilson, Claudia Wells, Marc McClure (további nevek)
Eredeti ár:  1 499 Ft
1 490 Ft

Készlet: Még nem jelent meg, de lefoglalhatod!

Várható szállítás: Megjelenés után szállítható (2021 december 31.)

Steven Spielberg ellenállhatatlan fantáziajátékot mutat be, tele ötletekkel, képzelőerővel. Tágra nyílt szemmel csodálkozunk, a fantázia elszabadul, nem ismer határokat idősíkok között.
Michael J. Fox játsza Marty McFly szerepét, a 80-as évek jellegzetes amerikai teenagerét, aki egy plutónium meghajtású, időgéppé átalakított De Lorean kocsival véletlenül visszarepül az 1955-ös évbe.
Az időgép a kissé őrült tudós - a Doki - műve, akinek szerepét Chistopher Llloyd alakítja. Martynak, a gyakran hisztérikus és mindig lenyűgöző időutazása során azt kell elérnie, hogy a teenager korban lévő, majdani szülei egymásba szeressenek - váratlan felbukkanása a múltban ugyanis egy kissé megzavarta a jövőt, és saját léte is veszélybe került.
Közben azon is gondolkodnia kell, hogyan juthat vissza a jövőbe - és hogyan tudassa a fiatal, a jövőről szóló minden információ elől elzárkózó Dokival, hogy 1985-ben, az időgép indulásának pillanatában halálos támadás éri majd...