Keresés
Blu-ray

Vörös zsaru - limitált, digibook változat (SC gyűjtemény 8.)

Red Heat - digibook
Rendezõ: Walter Hill
Szereplõ: Arnold Schwarzenegger, James Belushi, Peter Boyle, Laurence Fishburne ... , Gina Gershon, Gábor Koncz, Géza Balkay, János Bán, Norbert Növényi (további nevek)
Induló ár:  4 990 Ft
3 990 Ft

Készlet: Nem beszerezhető

Várható szállítás: Bizonytalan

Moszvában a szovjet rendőrség büszkesége, Ivan Danko (Schwarzenegger) vezetésével a bűnüldöző szervek készülnek rajtaütni a város egyik legbefolyásosabb kábítószer-maffia vezérén. Viktor Rostavili (Ed O’Ross – Halálos fegyver, Tökéletes katona) azonban nem adja meg magát - kegyetlen tűzharcba bonyolódik a rendőrökkel, majd olajra lép, és Chicagóban folytatja tovább eddigi tevékenységét. A szovjetek nem akarnak beletörődni a kudarcba, ezért Dankót a bűnöző után küldik. Az amerikaiak gyanakvással fogadják a szűkszavú orosz óriás munkáját, de a népek közötti barátság elősegítése érdekében igyekeznek mindent elkövetni, hogy megkönnyítsék Ivan munkáját: a rideg, fizikai erőszaktól sem visszariadó „vörös zsaru partnert kap az életvidám, dörzsölt hekus, Art Ridzik (Belushi) személyében. A kényszerű csapat tagjai eleinte gyanakodva szemlélik egymást, de aztán a számos veszélyes üldözés, tűz- és ökölharc során összecsiszolódnak és megtanulják tisztelni a másik munkamódszerét.
A film számos jelenetét Magyarországon vették fel, így néhány jó- és rosszfiú szerepében olyan hazai színészekkel találkozhatunk, mint Koncz Gábor, Bán János vagy Növényi Norbert.

Népszerű a termék vásárlói körében