• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Fórum
Páncélba zárt szellem (3DBD+BD) - limitált, fémdobozos változat (steelbook) (BLU-RAY) Páncélba zárt szellem (3DBD+BD) - limitált, fémdobozos változat (steelbook) (BLU-RAY)


 
Rendezés: IDŐREND | FORDÍTOTT IDŐREND
12. Harbinger  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. július 9. - 13:31

Jó film, de ha ismernéd legalább az eredeti 95-ös anime-t...
A film egyébként szinte minden szegmense tartalmazz valamit nemcsak az eredeti 1995-ös anime-ből, de a 2. filmből valamint a Stand Alone Complex sorozatokból. Fan serviece van és ez bizonyítja hogy az alkotók ismerték az eredeti művet is. Persze ilyen mértékű "koppintás" mehetne egy film rovására is, de szerencsére itt jól dolgozták össze az anyagot, így aki mseri a régebbi mvűeket sok easter egget talál benne, aki nem annak mondhatnám 100 percben benne van a GITS "szelleme". De mindenesetre a legjobb és legemlékezetesebb jelenetek, mondatok.
Scarlett Johansson szerintem remek választás lett, a többi színész sem rossz. Batou és Aramaki legalábbis, mert Saito egy jelenetre ugyan feltűnik és nevén is nevezik ,de a section 9 többi tagjáról ez nem mondható el. Az eligazításon megjelenő néger nő nem tudom ki lehet, mert bármelyik feldogozást is nézem csak az Őrnagy volt az egyetlen női tagja a csapatnak.
A film egyébként kiköpött Cyberpunk annak minden elemével és védjegyével, egyedi vizuális effektusokkal, járművekkel és fegyverekkel. Persze mint hardcore fan többre számítottam, de még így ism essze határon belül vana film. Egyedül az Őrnagy múltját csavarták ki picit, de ennyi újítás kellett a filmbe.

A BD kiadás pazar. A kép tökéletes, a magyar 5.1 hang se rossz, az angolt még nem hallgattam. Érdekesség talán, hogy az Aramakit játszó színész mindvégig japánul beszél a filmben!
A fémtok szerintem inkább bordó, mintsem rózsaszín. Az elején a cím gravírozott hatást kelt, míg a hátoldalon az Őrnagy képe a sarkoknál enyhén dombornyomott. Egyik helyen se túl erősen, inkább csaka zért hogy ne legyen teljesen sima a felület.


11. Film-mániás
| 2018. július 7. - 21:47

Nagyon tetszett (bár az eredeti animét -még- nem láttam, bánatomra)! Véleményem szerint eme mozi kb. egy női Robotzsaru története, és Scarlett Johansson remek volt benne.

10. Miko
| 2018. május 31. - 6:28

Az véleményem is az hogy a kiadvány nagyon rendben van.A doboz gyönyörű a film nagyon szép a 3D nagyon sokat dob az élményen enegm még az sem zavar hogy csak felírat van hozzá.Szóval nagyon elégedett vagyok összeségében.

9. Mr.Sterling450
| 2018. május 30. - 22:25

Kicsit a kiadványról:
Wow... Már jópár Steelem van, de ez az egyik legszebb! Ugyan meglepődtem, mert a színe nem annyira vörös mint a képen, hanem inkább rózsaszínes/lila. A két lemez a Paramounttól szokásosan fehér szitázású, nincsen utólag odaragasztott "műanyagmellbimbó".
A film maga gyönyörű, az angol Atmos hang kiváló, a magyar DD5.1-is, a magasak és a mélyek kiválóan szólnak (no meg minden a kettő között).
A kép 16:9-es, és csak 20GB, extrákkal és hangal 34GB foglalt. Ez úgy az összes BD-nél felmerül bennem hogy 15-20GB mindig kihasználatlanul marad. Viszont ettől eltekintve a kép kiváló, a kiadás is, szóval akinek tetszett a film nagyon javaslom!

8. Filmprofi
| 2018. május 4. - 7:38

Az elmaradt Paramount-címek közül ezt vártam az egyik legjobban.

7. Pizsama  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. május 4. - 6:09

Bontonfilmhez kerültek a Paramount címek!

6. djk86
| 2018. május 4. - 5:45

Tudja valaki, hogy ki vette át a forgalmazást, vagy csak ez egy egyszeri eset?
A termékről, ennyiért simán megéri ezt a verziót megvenni. Én a sima 1 lemezes Steelt vettem külföldi kiadásban jóval drágábban

5. Gyulus  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. április 23. - 17:31

Annak fényében tényleg szar cím.

4. Locke(d)  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. április 23. - 17:27

Azt a magyar címet valószínűleg A pusztító miatt módosították...

3. Harbinger  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. április 23. - 16:56

Páncélba zárt szellem. A "zárt" az angol "in (the)" kifejezésétől ez írtó messze van. A 95-ös anime első magyar címe közelebb állt Szellem a kagylóban címmel. Bár sokat olvasom ,hogy maga az angol cím se hű fordítása a japánnak.

2. Jester   [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. április 23. - 15:40

Mi bajod a magyar címmel?

1. Harbinger
| 2018. április 23. - 14:07

Szép, hogy ennyi csúszással, de jön a steelbook is. A speckóknál gondolom kicsi kavarodás van, lévén a sima és a 3D-s lemez is benne lesz.
A fémtok designját nem igazán értem, ez a vörös szín nem passzol a film képi világába. De jobban zavar a magyar cím, így ez kerül a polcra az anime mellé. :D

LAPOZÁS: 12-1 |


Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: