• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Fórum
Tűzgyűrű: Lázadás (3DBD+BD) - limitált, fémdobozos változat (ezüst steelbook) (BLU-RAY) Tűzgyűrű: Lázadás (3DBD+BD) - limitált, fémdobozos változat (ezüst steelbook) (BLU-RAY)


 
Rendezés: IDŐREND | FORDÍTOTT IDŐREND
2. Film-mániás
| 2019. január 23. - 1:35

Az első, Del Toro által rendezett Tűzgyűrű nagyon tetszett nekem, mivel az úgyszólván -mégha ezzel mondjuk el is késett, s nem kicsit...- gyermekkori "filmes álmomat" váltotta valóra: egy nagyszerű, látványos mozi, rokonszenves szereplőkkel, amelyben óriásrobotok harcolnak gigantikus szőrnyekkel (plusz, abban ott volt Ron "Pokolfajzat" Perlman remek mellékszereplése is)!


Tűzgyűrű 2, avagy egy felesleges lázadás

De viszont ez a film, sajnálatomra, ismét egy gyenge -és nem pedig pocsék "Szarformers"-klón, ahogy a legtöbb véleményben írják róla-, szükségtelen folytatás, ellenszenves főszereplővel (Boyega) és erőltetett történettel; melyen az sem segített, hogy az alkotók, nyilván időgép segítségével, szerepeltették a filmben a -számomra amúgy szimpatikus- fiatal Clint Eastwood-ot* is. S ha már szereplők: a kiscsaj, Cailee Spaeny, na meg Charlie Day szereplése jó volt benne. Ja... és szerintem eme filmecske egy Power Rangers (mely úgyszintén kisgyerekkori kedvencem volt)-klón inkább, vagy esetleg kb. annak egy variánsa.
* Itt természetesen Clint fiáról, Scott Eastwood-ról van szó.:)

u.i.: A stáblistát megelőző rövid jelenetet én nem tartom feltétlenül egy esetleges harmadik rész -ami remélem, hogy nem fog elkészülni- előrevetítésének, hanem azt is jelentheti, hogy ugye robotjaikat irányító hőseink, egy lehetséges újabb szőrnytámadás esetén, teljes erőbedobással küzdenek majd tovább ellenük.

1. Filmgyujtés - www.youtube.com/c/filmgyujtes
| 2018. szeptember 20. - 12:09

UNBOXING videó:

KÜLSŐ LINK

LAPOZÁS: 2-1 |


Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: