• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Fórum
Sicario 2 - A zsoldos (BLU-RAY) Sicario 2 - A zsoldos (BLU-RAY)


 
Rendezés: IDŐREND | FORDÍTOTT IDŐREND
12. BReal  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. október 30. - 18:56

Nekem úgy rémlik, ügyészt említettek az elsőben...

11. Plissken  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. október 10. - 22:17

Valahogy nem passzoltak össze a tetkók és a szemfesték.

10. Remo  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. október 10. - 21:42

Gondolom eldurvult külsőt akartak kölcsönözni neki és kissé túlságosan is igyekeztek.

9. Plissken
| 2018. október 10. - 21:08

Amúgy a végén az a srác minek volt kifestve, mint egy drag queen? Ez valami mexikói metroszex, vagy mi?

8. Remo  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. október 10. - 18:46

Igen, erre céloztam a "nem bosszultad te meg már a családodat az első részben?" képaláírással. Lehet, hogy van rá magyarázat, de a helyzet kissé zavaros.

7. R2-D2  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. október 10. - 17:09

Ez nekem nem tűnt fel, mert nem néztem közvetlenül előtte újra az egyes részt, de ha így van - és én hiszek neked - akkor ez tökéletesen beleillik a "Sz*runk nézőre" hollywoodi koncepcióba: a francnak kutakodsz meg emlékezel te is itt mindenre...

Egyébként meg lehet, hogy akit kivégzett, tényleg az ölte meg a családját, de ő csak kiskartell főnök volt, a nagykartellfőnök Reyes beosztottja. Vagy alvállalkozója... :)

6. Blu-Ray Fan
| 2018. október 10. - 16:01

Ez moziban nekem is csalódás volt, legfőképp mert elmaradt a beígért kartell háború. Továbbá ami nagyon zavart, hogy az első részben már lerendezett bosszú történetszálat itt újra elővették, de nagyon nem áll össze a sztori. Most direkt vissza néztem az első rész stáblistáját és abban nem volt semilyen Reyes. Másképp hívták a kartell főnököt akit kivégzett a családjával együtt. Itt a folytatásban meg mondja a lánynak, hogy apád egyik embere végzett a családommal. Vagyis Carlos Reyes egyik embere. Na most akkor mégis ki a felelős??!! Továbbá Alejandro karakterére úgy hivatkoztak az első részben, hogy ügyvéd, itt meg már ügyész. A film befejezése is mi volt már? Vártam, hogy a srác kap egy fejlövést és kész, de ez, hogy beszélgessünk a jövődről, mert sicario akarsz lenni?!

5. R2-D2  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. október 10. - 13:23

Nekem az első perctől kezdve az volt... némi agybajjal keverve (Enemy). Mindegy, a Dűne pont neki való projekt. :)

Ez meg... egyszer megnéztem, fogtam a fejemet a három imaszőnyegen, a nőn és a gyereken, akik a legképtelenebb úton akarják elhagyni a boltot - de leginkább a Mexikóban két perc alatt az égbolt közepére ugró naptól. Egyiket sem fogom újrázni, ha jön a harmadik, nem akarom kínozni magam túlságosan.

4. Remo  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. október 10. - 12:37

Simán lehetett volna jobb nála, de hogy végül rosszabb lett az már kész művészet. Villeneuve stílusa nekem eleinte bejött, az Érkezés táján kezdtem úgy érezni, hogy egy szép, de üres buborék, amit csinál.

3. Plissken
| 2018. október 10. - 12:35

Nem volt éppen rossz ez a második rész, de igazából semmit se veszítettünk volna, ha nem forgatják le. A cselekmény lagymatag és egyszerű, az első rész rendezése, feszült hangulata és operatőri munkája itt ugye alig fedezhető fel, Benicio Del Toro csutkára ugyanazt adja elő, amit legutóbb, az akciójeleneteket meg egy az egyben átvették, csak kicsit több lövöldözéssel meg vérrel. Az egész szinte csak az első rész gyengébb átirata, kicsit jobban hozzáigazítva a mai moziközönség ízléséhez.

2. R2-D2  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. október 10. - 12:05

Mindezek ellenére - amikkel amúgy nem igazán tudok vitatkozni - nekem még így is jobban bejött, mint a Villenevue nevével fémjelzett egyes...

Ott még a művészieskedés, az egész vizualitás rátett nálam egy lapáttal (egyszerűen képtelen vagyok befogadni Villenevue stílusát), itt meg csak szimplán hülyének néztek többször. :)

1. Remo
| 2018. október 10. - 11:32

Sok gyilok semmiért. - SICARIO 2 kritika:

KÜLSŐ LINK

LAPOZÁS: 12-1 |


Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: