• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Fórum
Széttörve - limitált, fémdobozos változat (steelbook) (BLU-RAY) Széttörve - limitált, fémdobozos változat (steelbook) (BLU-RAY)


 
Rendezés: IDŐREND | FORDÍTOTT IDŐREND
10. Film-mániás
| 2018. augusztus 13. - 16:42

Shayamalannek igazából (az én számomra) csak két nagyszerű mozija van: a Hatodik érzék és a Jelek. A többi filmje vagy gyenge, vagy csak simán szar...

9. Film-mániás  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. augusztus 13. - 16:33

Na igen, a Páncélba zárt szellem... Persze magam is szeretném látni a G.I.T.S.-animét, de sajnos a mocsadék tv csatornáknak előbbre valóbbak bizony a szar-szemét "celeb"-műsorok, meg a Bud Spencer-filmek ezredik ismétlése, mint például ez az alkotás, ráadásul annak dvd-kiadása pedig régóta joglejárt már. :(

8. Film-mániás  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. augusztus 13. - 16:19

Off
Én is tudom az okait (pl. Snyder távozása) annak, hogy végül a JL nem teljesen olyan lett, amilyen eredetileg lenni akart, de nekem -meglepetésemre- mégis oké volt az a mozi, várom is a folytatást; s számomra pl. a Marveles Deadpool a "hulladék"-kategória (írtam is még a topicjába).

7. Blu-Ray Fan
| 2018. augusztus 13. - 15:44

Az Igazság ligája igen csak kilóg ebből a felsorolásból. Néhány jelenetet leszámítva hulladék az a film, egy összecsapott fércmű. Ennek az okait szerintem mindenki tudja.

6. Argento  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. augusztus 13. - 14:51

Pedig szvsz a John Wick 2. sokkal gyengébb, mint az első. Az Igazság ligáját pedig már a megnézése közben megbántam, hogy megvettem.Tragédia.

A GITS nekem is tetszett(inkább a vizualitása miatt), bár az eredeti GITS anime még mindíg vezet.

A Széttörve speciel nagyon bejött. Shyamalan legjobb filmje hosszú-hosszú évek után. Pedig már régen leírtam mint rendezőt.

De hát ízlések és pofonok. :)

5. Film-mániás  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. augusztus 13. - 14:39

Mit mondhatnék, számomra ezek szerint, (többnyire) elcseszett nyár az idei, mármint filmnézési szempontból... Amúgy örülök, hogy olvasol. :) Amelyekről írtam ide véleményt, azok közül például ezek a filmek tetszettek: Az igazság ligája (és a Wonder Woman is bejött, de arról -még- nem írtam), Az alapító, John Wick 2., Atomszőke, Páncélba zárt szellem (Scarlett J.), Francia kapcsolat 2. S hogy milyen filmek tetszenek nekem? Ha meggondolom, a musical és a művészfilmek kivételével, minden érdekel (de a legfontosabb, számomra előszőr is a film története, s annak megvalósítása, aztán a hangulata).

4. andrew1975  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. augusztus 13. - 13:59

Szeretném megkérdezni, hogy melyek azok a filmek, amelyek tetszenek neked? Semmiféle kötekedés nélkül, de az utóbbi kb. 5 hozzászólásod mind negatív volt az adott filmhez, éppen ezért tényleg érdekel, mik azok, amik megfognak téged?

3. Film-mániás
| 2018. augusztus 13. - 13:49

Nagyon nem jött be! Egy remek pszichó-krimit vártam, helyette kaptam aztán egy hülye természetfeletti-thrillert, tele baromságokkal, főleg a film vége felé (bár már ott ki akartam kapcsolni, mikor -spoiler! a kiscsajnak nem volt vér a pucájában ahhoz, hogy szétlője a dagadék pedó nagybácsija fejét; aztán a vége-stáblista elötti Willis-jelenetből pedig megtudhattam, hogy ez a filmecske csak egy "átvezető epizód" volt a Sebezhetetlen második, megkésett -és szerintem felesleges- részéhez)... csessze meg, Mr. "Este" Shyamalan!
James McAvoy viszont szenzációs alakítást nyújtott benne, a sokszemélyiségű "szőrnyeteg" szerepében, és ezért mondjuk megérte megnéznem a filmet.

2. Locke(d)  [ ELŐZMÉNY ]
| 2017. május 26. - 9:24

Apropó:
A látogatás pedig egy kellemes kis alapozás volt a Széttörve előtt, ugyanakkor kicsit jelzésértékűnek érzem, hogy kimaradt a felsorolásból. Kellene már az is a polcra...

1. Locke(d)
| 2017. május 26. - 9:20

Emlékeim szerint úgysem nyitottam még itt topicot...
Zseniális film, ötletes, és (valószínüleg) szép kiadásban. Örülök, hogy a remek magyar szinkron megkapja a DTS keverést, a fémdoboz pedig egy januárban kialakult álom megvalósulása.
M. Night Shyamalan visszatalált arra az útra, amiről letért, bár ez nálam kimerült kis bukkanókban: a Hatodik érzék - Sebezhetetlen - Jelek mesterhármast követően nekem A falu, majd később Az esemény is tetszett, a maguk furcsább, de mindenképpen érdekes jellegéből adódóan.
Az egyedüli, amit egyenlőre fekete báránynak érzek tőle, az a Lány a vízben, de egy második lehetőséggel azt a filmet is meg fogom tisztelni (még úgyis, hogy édesanyámmal csúfosan végigröhötük első alkalommal...).
Az utolsó léghajító, és A föld után szigorú tiltólistán szerepel, mint tetszhalott állapotban született (valószínűsíthető) fércművek. :)

LAPOZÁS: 10-1 |


Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: