• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Fórum
A múmia (2017) (BLU-RAY) A múmia (2017) (BLU-RAY)


 
Rendezés: IDŐREND | FORDÍTOTT IDŐREND
6. téglagyári megálló  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. szeptember 17. - 11:05

Szerintem sem rossz. Kicsivel kevesebb Cruise-zal nagyobbat ütött volna, de még így is hibának tartom, hogy az első félsiker/kudarc (kinek mi) után kukázták az univerzumépítést. Egy - a tanulságok levonásával elkészített - második filmmel megmutathatták volna, hogy igenis életképes lehet a dolog, mégha ez is csak egy felmelegített húsleves, amiből már több kondérra való készült az Álomgyárban és a nagyját boldogan bekanalazta a közönség. Így ehelyett mist majd keresnek más klasszikust, amiből remake-et forgatnak...

5. Film-mániás  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. szeptember 16. - 1:15

Javítás: A Mint a villám 1990-ben készült. Csak mert úgy emlékeztem -rosszul-, hogy a film 1987-es...

4. Blu-Ray Fan  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. szeptember 13. - 4:07

Annyira nem rossz mint ahogy többen is állítják. Nekem legalábbis sok problémám nem volt vele. Legfőképp a Crowe alakította Dr. Jekyll/Hyde nem jött be, nagyon elrontották, egyszerűen gagyi az egész. A film persze nem érhet fel a Fraser féle Múmia 1-2höz, de simán nézhető.
A folytatástól nem kell félni, mivel hatalmas bukta lett. Érdemes megnézni az extrák között az interjút, a rendező és Cruise is micsoda lelkesedéssel beszélnek a filmről, illetve az egész Dark Universe-ről, hogy micsoda színészeket és stábot összerántottak, mennyi is milyen lehetőség van az egészben, ezekkel a karakterekkel. A film bemutatója óta hatalmas a kuss, Alex Kurtzman már rég lelépett a Dark Universe pedig összeomlott. Legutóbb azt pletykálták, hogy Jason Blum szívesen feltámasztaná és összehozná ezt az egészet.

3. Film-mániás  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. szeptember 12. - 20:15

Igen, (szerintem) tényleg az!


Múmia, Tom Cruise, zombi

Méghogy a Túl az Óperencián Cruise legrosszabb filmje...
Ez megint egy zs-kategóriás mozi, melynél a B. Fraser-es Múmia- filmek is jobbak, pedig azokat sem komálom. Sajna, ez már a harmadik film Tomtól -a Holnap határán és a Feledés után (de pl. az újabb Barry Seal, és a még a 80-as években készült Mint a villám viszont nem érdekel)-, amiben mostanában csalódnom kell! Eme filmecske egy rossz zombis horror-paródia lett, és Cruise énszerintem úgy játszik benne, mintha bekábszerezték volna a forgatás alatt; Sofia B. nevetséges élőhalott, na és persze Crowe is csak égeti magát itt, ebben a "Dr. Jekyll/Hyde"-szerepben. A vége alapján úgy tűnt, hogy folytatódni is fog majd a történet... de remélem, nem így lesz.

2. Johnny88  [ ELŐZMÉNY ]
| 2017. szeptember 27. - 20:20

Nekem kifejezetten tetszett a végeredmény, pedig az előzetes alapján nem jött be. Persze a 99-es Múmiát nem nyomta le nálam, de mindenképp megveszem.

1. Georgeeeee68
| 2017. szeptember 27. - 20:04

Én vártam ezt a filmet de annyira lekottázta mindenki ,hogy el is ment a kedvem tőle.Egy jó véleményt nem halottam róla. Tényleg ennyire ótvar???

LAPOZÁS: 6-1 |


Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: