• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Fórum
 
Rendezés: IDŐREND | FORDÍTOTT IDŐREND
24. Weide  [ ELŐZMÉNY ]
| 2013. december 26. - 22:38

A Philips kapitányt se láttam még -pedig az érdekelt is volna-, de nem volt rá időm elmenni moziba, úgyhogy nem tudom egymáshoz mérni a két filmet, csak a trailerekből következtettem arra, hogy a Rush elsősorban dráma.

23. Butch  [ ELŐZMÉNY ]
| 2013. december 26. - 22:31


helyes, tényleg nem érdemes kihagyni! egyébként úgy értettem a Philips kapitányos hasonlatot, hogy nem mondanám kifejezetten komoly filmnek a Rush-t, elég lazán vezetik fel a történetet, nem véresen komoly a dolog.

22. Weide  [ ELŐZMÉNY ]
| 2013. december 26. - 22:29

Jól van na, ami késik, nem múlik. :)

21. Butch  [ ELŐZMÉNY ]
| 2013. december 26. - 22:27


még csak annyira sem dráma mint mondjuk a Philips kapitány, úgyhogy elég a kifogásokból! :)

20. Butch  [ ELŐZMÉNY ]
| 2013. december 26. - 22:26


ez teljesen igaz! egyébként nagyon-nagyon sok helyen le lett már írva, hogy azért mert két autóversenyző a főszereplő, attól még nem autóversenyes filmről van szó, tehát ha valakit nem érdekel a forma 1 (mint ahogy engem sem, a legkevésbé sem), akkor is tudja élvezni (mint ahogy én is tettem, az év egyik legjobbja lett).

19. Weide  [ ELŐZMÉNY ]
| 2013. december 26. - 22:26

Rendben, Brühl miatt érdekelne is, de most nem vonz a téma, meg nagyon drámához sincs kedvem. De ez nem jelenti azt, hogy valamikor ne nézném meg. :)

18. téglagyári megálló  [ ELŐZMÉNY ]
| 2013. december 26. - 21:07

Amikor jó a film, akkor a téma másodlagos. A Rush is ilyen, az a jó benne, hogy ez a két pasi akár két utcaseprő is lehetne, akkor is működne a film, mert jól van megírva. Szóval, érdemes megnézned, nem lesz unalmas.

17. Butch  [ ELŐZMÉNY ]
| 2013. december 26. - 16:48


úgy látom más is észrevette hogy erős filmes évünk volt, szerintem sokkal több igazán jó és emlékezetes film volt mint tavaly vagy azelőtt.

az én listám nagyon nagy részét egyébként kisebb filmek teszik ki, szinte nem is nagyon volt olyan nagy költségvetésű, "hype-olt" film, ami annyira emlékezetesre sikerült volna, hogy az évi 10-es listámra felkerüljön. pár napon belül össze is állítom a top10-emet, de van még néhány amit mindenképpen pótolni akarok (A vadászat pl).

16. Joe Cornelius Hallenbeck  [ ELŐZMÉNY ]
| 2013. december 26. - 16:14

Ugyanezért esett ki nálam is a Rush :)

Az első 4 filmet bátran ajánlom jan 31-ig megtekintésre, hátha neked is tetszenek :) Utóbbi kettő az már inkább csak a klasszikus akciófilmek szerelmeseinek való :)

Szerintem januárban egyébként a listám nagy részét újranézem majd :) Az idei év azért ettől függetlenül egy nagyon is erős év, úgyhogy van miből szemezgetni :)

15. Weide  [ ELŐZMÉNY ]
| 2013. december 26. - 15:55

Hát, elég sokat nem láttam: 2 kaliber, Családi üzelmek, Támadás a Fehér Ház ellen, Megtört város, Szupercella, Parker...

Vállald, nincs is ezzel semmi gond, sőt, nekem tetszik is, hogy tényleg nem egy szokványos listát állítottál össze. Az összehasonlításnak meg nagyon nincs értelme, ez egy teljesen szubjektív lista, nem lehet belekötni, ami neked tetszett, az számodra jó, és pont. :)
De én pl. a Rush-t se láttam, hiába dicsérte mindenki agyon, egyszerűen nem érdekel a Forma-1-es téma.

14. Joe Cornelius Hallenbeck  [ ELŐZMÉNY ]
| 2013. december 26. - 15:50

Melyik filmeket nem láttad? :)

Egyébként vállalom, hogy ezek többsége középszerű film... filmileg nyilván a Rush és társai sokkal kidolgozottabbak, stb., de engem idén ezek szórakoztattak a legjobban, ezek voltak azok, amikben nem csalódtam és volt értelme megnézni őket :)

13. Weide  [ ELŐZMÉNY ]
| 2013. december 26. - 15:38

Hát nem egy szokványos lista... :)
Érdekes, nagy részét a filmeknek nem is láttam, a maradék pedig valahol a középmezőnyben helyezkedik el, a Django kivételével. Transz mondjuk nálam is nagy kedvenc volt idén, de félő, csak valahova a lista végére fogom tudni besuvasztani, ha egyáltalán...

12. Joe Cornelius Hallenbeck  [ ELŐZMÉNY ]
| 2013. december 26. - 15:24

*Russell

11. Joe Cornelius Hallenbeck  [ ELŐZMÉNY ]
| 2013. december 26. - 15:19

Néhány szó az idei évről, mielőtt a listán lévő filmeket sorba venném. Bőven vannak még filmek, amiket idén nem láttam (és már nem is fogok), így értelemszerűen ezek közül a filmek közül nem kerülhet listára egyik sem.
Kifejezetten kíváncsi vagyok a Mocsok (Filth) c. filmre, hiszen nálam az idei év egyik nagy nyertese James McAvoy, akit kivételesen tehetséges színésznek tartok jó szerepválasztásai és szerepeinek megformálása miatt. A másik idei nyertes ilyen szempontból Mark Wahlberg, aki kifejezetten jó szerepeket választott, nem hiába szerepel a listámban kétszer is olyan film, amelyben övé volt a főszerep. Sajnos vannak olyan felhypeolt filmek, amik abszolút hidegen hagynak... ilyen A nagy Gatsby, A Hobbit új epizódja, a Zero Dark Thirty, a Rush és így tovább, amiket idővel természetesen majd biztos megnézek, de idén abszolút nem volt hangulatom hozzájuk. Voltak reményteli filmek, amik sajnos nem teljesítették az elvásáromat, elég csak az Elysiumot említeni (és nem azért, mert egy District 9 kettőt vártam volna...) vagy a Kolibri-kódot (ám így is lesz a listámban idén is egy kötelező Jason Statham film) :)
Következzen hát az idei TOP 10 listám!

1. Pain & Gain /Pain & Gain/ (2013)
Idén ez volt az a film, ami az elvárásaimat maximálisan kielégítette. Michael Baynek ilyen filmeket kéne készítenie. Témáját tekintve nagyon megosztóra sikeredett ez a film, de a film gondolatai manapság aktuálisabbak, mint valaha, amin érdemes elgondolkodni. Attól függetlenül, hogy a film morbid humora néhol kissé erősebb, amit nem biztos, hogy mindenki be tud fogadni. Nálam ez volt az év meglepetésfilmje.

2. Transz /Trance/ (2013)
És a másik nagy meglepetésfilm idén. Szuggesztív képi világa, története, szereplői, nagyszerű zenei választásai mind berántanak a film világába, számomra moziban hihetetlen nagy élmény volt. Danny Boyle ismét megcsinálta.

3. 2 kaliber /2 Guns/ (2013)
Gondolkodtam, hogy melyik legyen a harmadik film, de úgy döntöttem, hogy az év buddy movie-ját választom. Modernkori utolsó cserkész, jól sikerült összehozni, nálam biztosan többször nézős lesz.

4. Django elszabadul /Django Unchained/ (2012)
Nagyjából köztudott, hogy szeretem Tarantino munkásságát és idén sem volt ez másképp új filmjével. Bár az utolsó negyed órával hazavágja nagyjából az egész filmet, ennek ellenére egy szépen megkomponált nem annyira klasszikus westernfilmet sikerült összehozni.

5. Családi üzelmek /We re the Millers/ (2013)
Számomra ez volt az év vígjátéka... ordenáré humorával, baromságaival, odamondásaival együtt. Másnaposok 3? Ugyan... Aniston mama pedig még mindig jól néz ki :)

6. Vasember 3. /Iron Man 3/ (2013)
Nos, a képregényfilmekért sem vagyok oda, de Shane Black olyan jól fogta meg a karaktert és annyi utalást tett bele korábbi filmjeire, hogy nem tudtam nem szeretni. Robert Downey Jr. pedig még mindig zseniális a szerepben és úgy gondolom, hogy az összes Vasember film közül ez sikerült a legjobban.

7. Támadás a Fehér Ház ellen /Olympus Has Fallen/ (2013)
Kicsit szégyen, hogy idén egyetlen Bruce Willis filmet sem tudnék betenni ide, hogy beszennyezze a listámat. Sajnos amit idén művelt az már vállalhatatlan kategória, pedig lehetett volna idén egy jó Die Hard film is (nem lett)... Ezzel szemben idén kapásból is jött két olyan film, ahol a Fehér Ház és az elnök is veszélybe került. Nekem ez a film a témából sokkal jobban bejött, hiszen nagyon közel áll a Die Hardhoz a rengeteg utalással, helyzettel, komikummal. Cseppet sem volt izzadtságszagú, mint vetélytársa Az elnök végveszélyben. Itt megfelelő mennyiségben adagolták az akciót, nem szórakoztak sokáig a kislány kimentésével, a terroristákkal sem szórakozott a főszereplő - valahogy így kell ezt.

8. Megtört város /Broken City/ (2012)
Mark Wahlberg másik filmje, ami idén nagyon is elnyerte a tetszésemet. Russel Crowe ugyancsak jó volt a szerepében, kifejezetten tetszettek a film fordulatai, a történet tempója, a karakterek kibontakozása. Jó élmény volt és véletlenül találtam rá.

9. Szupercella /Escape Plan/ (2013)
A két kiöregedett tesztoszterontitán Prison Break-re hajazó szökését egy élmény volt nézni. Kell ennél több?

10. Parker /Parker/ (2012)
És igen, a végére az idei kötelező Jason Statham film. Statham idén nem nagyon remekelt, a forgatókönyvek a többi filmjében valahogy nem voltak jól megkomponálva, de a Parker ez alól egy kicsit kivételt képez. Külön öröm volt látni Vic Mackey-t... akarom mondani Michael Chicklist :)

Amiket még ezen felül szerettem és versenyben voltak a top10-be való bekerülésért: Tűzgyűrű, Üdv a mocsokban, Vakszerencse - sajnos nekik nem jutott hely.

10. Weide
| 2013. december 26. - 14:34

Ha már megnyílt ez a topik (ezúton is köszönet az Xpressnek), gondoltam, írok egy kis évértékelőt filmes szempontból, de mindezek előtt szeretném megköszönni Dylan-nek a kitartó, igényes és töretlen munkáját, és hogy egyáltalán foglalkozik ezzel az év végi TOP 10-es listával. A magam részéről nagyon hálás vagyok érte. :)
Lisát még nem állítok össze, mivel egy filmet, a 47 Ronint holnap nézem meg a családdal moziban, de ettől függetlenül azért már látom, hogyan is alakult ez az év, és hogy mik a benyomásaim.

Idén 32 (holnaptól már 33) filmet láttam mozikban, értelemszerűen ezek adják az értékelésem alapjait. Idén egyetlen film kapott tőlem 10/10-es értékelést, ez pedig a Sötétségben - Star Trek volt. Anno a Hobbit második részének is 10 pontot adtam, de jobban belegondolva, sajnos több apró, bosszantó hiba is volt benne, amiken talán a bővített változat majd csiszol kicsit, de egyelőre ezek miatt nem tudok neki tiszta szívből 10/10-et adni. :)
A legrosszabb film idén, szerintem, az Óz, a hatalmas volt, ez tőlem csak 2 pontot kapott.
Elég vegyes a kép, a 10-es skálámon szinte majd minden pontszámot sikerült begyűjtenie 1-1 filmnek, de összességében azért pozitív a kép. Az átlagolt pontszám 6.63, ami azért egy stabil, korrekt mezőnyt feltételez.
Az idei évet sokan a sci-fi évének titulálták, amiben talán van is igazság, idén 10, általam a sci-fi kategóriába is simán beleférő filmet láttam a mozikban, ami azért szép kis szám, közel a filmes listám egyharmada.

Az év meglepetése számomra a Star Trek film volt, ugyanis fele annyira sem vártam, mint amennyire tetszett, és mint amennyire rögtön megszerettem. Kaptunk még olyan filmeket, amik bőven felül teljesítettek az elvárásaimon, és nagy meglepetésként értek (pl a Mocsok).
A legnagyobb csalódás számomra a Gingerclown volt, s bár nem ez kapta a legkisebb pontot, tényleg ebben csalódtam a legnagyobbat. Hatalmas horror fan vagyok, ezért nagyon megörültem, mikor megtudtam, hogy egy hazai rendező által dirigált horrort mutatnak be a mozik, amit ráadásul a Vidámparkban forgattak, de hát sajnos nem jöttek be a számításaim. Pocsék lett... :(
És ha már horror, azt is külön megemlíteném, hogy kaptunk azért (ha nem is bőségesen) horrorfilmeket a mozikba. Többet is, mint talán tavaly. A kínálatból mondjuk a legtöbbet én nem a mozikban láttam, és talán annyira nem is nyerték el a tetszésemet, mint ahogy az emberek többségét, de annak azért örülök, hogy többnyire pozitív kritikákat kaptak a mozizóktól.

Zárásként annyit, hogy én összességében meg vagyok elégedve az idei mozis/filmes évvel, talán idén jártam a legtöbbet moziba, és idén fektettem a legtöbb energiát a filmek kivesézésébe és átgondolásába. Ezt leginkább, asszem, Nektek, xpress-es fórumozóknak köszönhetem, ugyanis leginkább a Ti lelkesedésetek ösztönzött arra, hogy elmenjek, megnézzem a filmet, kritikát írjak róla, aztán pedig megvitassam veletek.

A BD megjelenésekkel is meg vagyok elégedve, minden szempontból. Árak, külalak, tartalom... :)

Akkor, ha minden igaz, holnap vagy holnapután össze is állítom a saját listámat!

9. Piemaker  [ ELŐZMÉNY ]
| 2013. december 26. - 14:20

65 filmet láttam a listáról eddig.

8. Dylan
| 2013. december 26. - 12:54

Sziasztok, kedves Xpress-es fórumozók!

El sem hiszem hogy idén már kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az xpress szavazósdi játéka, amelyből megtudhatjuk mik azok a filmek amik leginkább elnyerték a helyi szakavatott film és DVD/BD rajongó közösség tetszését! :) Én is ezen közösség részének érzem magam, már 2004 óta. Annak idején még igen aktív voltam a fórumban, de hát változnak az idők, és manapság már főleg csak így év végén írogatok, de ettől függetlenül még mindig itt vásárlom a lemezeket, könyveket. Remélem idén is sokan beszálltok a játékba, hogy minél objektívebb toplistát sikerüljön összehoznunk! A szabályok tavaly óta semmit nem változtak, de azért vegyük végig őket:

Szabályokra szűkség van, mert különben káoszba fulladhat ez az egész, és ezek betartását majd én fogom felügyelni. Ha valakinek a listája valamiért kilóg a sorból, arra minden esetben felhívom először a figyelmet, hogy módosítsa az illető. Ha nem módosítja, akkor vagy kihúzom a listából az esetlegesen nem 2013-as filmeket, vagy ha túl sok filmet kell kihúznom a listáról, akkor nem veszem figyelembe. A szabályokat majd rendszeres időközönként újra bemásolom, hogy azok is képben legyenek akik esetleg nem olvassák el a topicnyitó hozzászólást.

A listáról:
- A megadott filmcímekből mindenkinek 10 filmet kell toplistába rendeznie. Az első helyezett kap 10 pontot, a második 9-et, és így tovább. A lista tartalmazhat tíznél több címet is, de csak az első 10 fog részt venni az összesítéseben. Lehet rajt tíznél kevesebb film is, de minimum 5-nek kell lennie! Az ennél rövidebb listák nem vesznek részt az összesítésben. Tehát minimum 5 filmet kell írni!
- A listák beküldésének határideje január 31. 18:00. Tehát van még idő bőven bepótolni az esetleges elmaradásokat. Van lehetőség a listák módosítására is, de akkor ezt külön jelezni kell a hozzászólásban!

A filmekről:
Idén 352 filmből lehet választani. Ez a lista a következő szempontok alapján állt össze:
- 2013-as évben magyar mozikban bemutatott filmek
- 2013-es évben csak DVD-n és/vagy Blu-Ray-en megjelent filmek, 2011-es, 2012-es, vagy 2013-as gyártási évvel.

- Vannak filmek, amik bár 2013-asnak számítanak, mégsem szerepelnek az említett 352 cím között. Ezek valamilyen okból nem jutottak el a hazai moziforgalmazásig, vagy DVD megjelenésig. Ilyenek lehetnek például a kisebb fesztiválfilmek, vagy olyanok amik még annyira frissek, hogy csak 2014-ben kerülnek bemutatásra. Ezek nem szerepelnek a listán, ahogy az IMAX dokumentumfilmek sem!

- A kiértékelés: Elsősorban a leadott pontokat összesíten, mint az előzők években, de ilyenkor előfordulhat, hogy a népszerűbb blockbusterek előnyben részesülnek, hisz ezeket általában többen látták. Ezért lesz egy imdb-hez hasonló összesítés is, ami úgy fog kinézni hogy az 5-nél több szavazatot elért elért filmek pontszámait átlagolom.

A választék ABC sorrendben a következő:

2 kaliber /2 Guns/ (2013)
360 /360/ (2011)
40 és annyi /This Is 40/ (2012)
47 Ronin - /47 Ronin/ (2013)
5 nap háború /5 Days of War/ (2011)
A 25. birodalom /The 25th Reich/ (2012)
A 42-es /42/ (2013)
A búcsúkoncert /A Late Quartet/ (2012)
A burok /The Host/ (2013)
A bűn éjszakája /The Purge/ (2013)
A Cate McCall-per /The Trials of Cate McCall/ (2013)
A csodacsapat /Les seigneurs/ (2012)
A fantasztikus Burt Wonderstone /The Incredible Burt Wonderstone/ (2013)
A Föld után /After Earth/ (2013)
A háború császára /Emperor/ (2013)
A háború sámánja /Rebelle/ (2012)
A hallgatás szabálya /The Company You Keep/ (2012)
A házban /Dans la maison/ (2012)
A helyőrség - Fekete nap /Outpost: Black Sun/ (2012)
A hipnotizőr /Hypnotisören/ (2012)
A hit paradicsoma /Paradies: Glaube/ (2012)
A hívás /The Call/ (2012)
A Hobbit: Smaug pusztasága /The Hobbit: The Desolation of Smaug/ (2013)
A hópárduc talpra áll (2013)
A jogász /The Counselor/ (2013)
A kelet /The East/ (2013)
A kezelés /The Sessions/ (2012)
A király látogatása /Hyde Park on Hudson/ (2012)
A kolónia /The Colony/ (2013)
A komornyik /The Butler/ (2013)
A lány és a költő /Io sono Li/ (2011)
A lehetetlen /Lo Imposible/ (2012)
A magányos lovas /The Lone Ranger/ (2013)
A méhek világa /More Than Honey/ (2012)
A mennyországot választom /Preferisco il paradiso/ (2010)
A messzi dél vadjai /Beasts of the Southern Wild/ (2012)
A Mikulás-mentőakció /Saving Santa/ (2013)
A nagy füzet (2013)
A nagy Gatsby /The Great Gatsby/ (2013)
A nagy nap /The Big Wedding/ (2012)
A nagy szépség /Le grande bellezza/ (2013)
A nagymester /Yi dai zong shi/ (2013)
A nyár királyai /The Kings of Summer/ (2013)
A pingvinkirály /The Penguin King/ (2012)
A rajtaütés /Seruan maut/ (2011)
A remény paradicsoma /Paradies: Hoffnung/ (2013)
A rend /Cloth/ (2012)
A robot és Frank /Robot & Frank/ (2012)
A sárkány szeme /Dragon Eyes/ (2012)
A szenvedély királya /The Look of Love/ (2013)
A sziget /Osztrov/ (2006)
A tenger törvénye /Terraferma/ (2011)
A texasi láncfűrészes - Az örökség /Texas Chainsaw/ (2013)
A vadászat /Jagten/ (2012)
A város alatt /In Darkness/ (2011)
A vasöklű férfi /The Man With The Iron Fists/ (2012)
A védelmi kód /The Numbers Station/ (2013)
A végzet ereklyéi - Csontváros /The Mortal Instruments: City of Bones/ (2013)
A Wall Street farkasa /The Wolf of Wall Street/ (2013)
A zöld urai /Epic/ (2013)
A.C.A.B - Minden zsaru rohadék /A.C.A.B.: All Cops Are Bastards/ (2012)
Adéle élete /La vie d Adèle/ (2013)
Alabama és Monroe /The Broken Circle Breakdown/ (2012)
Anna Karenina /Anna Karenina/ (2012)
Anyai szív /Pozi?ia copilului/ (2013)
Ao - Az utolsó ősember /Ao - Le dernier neandertal/ (2010)
Arthur Newman világa /Arthur Newman/ (2012)
Asztal két főre /Menú degustació/ (2013)
Az a bizonyos első év /I Give It a Year/ (2013)
Az acélember /Man of Steel/ (2013)
Az éhezők viadala: Futótűz /The Hunger Games: Catching Fire/ (2013)
Az elnök végveszélyben /White House Down/ (2013)
Az év csatája /Battle of the Year/ (2013)
Az igazi szerelem receptje /Små citroner gula/ (2013)
Az óceáni bolygó /Planet Ocean/ (2012)
Az óriásölő /Jack the Giant Slayer/ (2013)
Az osztag /El páramo/ (2011)
Az őrtorony /Gözetleme Kulesi/ (2012)
Az újabb gombháború /La Nouvelle Guerre des Boutons/ (2011)
Az újságos fiú /The Paperboy/ (2012)
Az utolsó csavar /Trouble with the Curve/ (2012)
Barátunk, Superman /Bekas/ (2012)
Belle és Sébastien /Belle et Sébastien/ (2013)
Belülről izzó tűz (2012)
Bennfentes játék /Le capital/ (2012)
Bettie-mobil /Elle s en va/ (2013)
Bízz a szerelemben /Stuck in Love/ (2012)
Blue Jasmin /Blue Jasmine/ (2013)
Boszorkányvadászok /Hansel & Gretel: Witch Hunters/ (2013)
Bosszútól fűtve /Dead Man Down/ (2013)
Búcsú a királynémtól /Les adieux à la reine/ (2011)
Byzantium /Byzantium/ (2012)
Call Girl /Call Girl/ (2012)
Camille /Camille redouble/ (2012)
Carrie /Carrie/ (2013)
Cézárnak meg kell halnia /Cesare deve moriere/ (2012)
Chucky átka /Curse Of Chucky/ (2013)
Coming Out (2013)
Company Of Heroes - Hősök szakasza /Company of Heroes/ (2012)
Croodék /The Croods/ (2013)
Cycle (2013)
Csak Isten bocsáthat meg /Only God Forgives/ (2013)
Családi üzelmek /We re the Millers/ (2013)
Csapda /Snitch/ (2013)
Csillaghercegnő /Reisen til julestjernen/ (2012)
Csinibabák /Cupcakes/ (2013)
Csípem a családodat /The Oranges/ (2011)
Dal Marionnak /Song for Marion/ (2012)
Démonok között /The Conjuring/ (2013)
Dermesztő mélység /Djúpið/ (2012)
Derült égből fasírt 2. - A második fogás /Cloudy with a Chance of Meatballs 2/ (2013)
Diana /Diana/ (2013)
Die Hard - Drágább mint az életed /A Good Day to Die Hard/ (2013)
Dinoszauruszok, a Föld urai /Walking with Dinosaurs/ (2013)
Django elszabadul /Django Unchained/ (2012)
Dolma lányai /Daughters of Dolma/ (2012)
Dom Hemingway /Dom Hemingway/ (2013)
Dombokon túl /Dupa dealuri/ (2012)
Don John /Don Jon/ (2013)
Dől a moné /Gambit/ (2012)
Dredd /Dredd/ (2012)
Ébredés /Broken/ (2012)
Égbőlpottyant Mikulás /Als der Weihnachtsmann vom Himmel fiel/ (2011)
Egy francia család szexuális krónikája /Chroniques sexuelles d une famille d aujourd hui/ (2012)
Egy hölgy Párizsban /Une Estonienne à Paris/ (2012)
Egy különc srác feljegyzései /The Perks of Being a Wallflower/ (2012)
Egy veszedelmes viszony /En kongelig affære/ (2012)
Egyesült állatok /Konferenz der Tiere/ (2010)
Éjjeli gyors Lisszabonba /Night Train to Lisbon/ (2013)
Elárulva /Stolen/ (2012)
Eleven testek /Warm Bodies/ (2013)
Elhallgatott gyalázat (2013)
Elment az öszöd (2013)
Előtted az élet /Tutta la vita davanti/ (2008)
Elpuskázva /Delivery Man/ (2013)
Első éjszaka /Nuit #1/ (2011)
Eltitkolt életek /Tyskungen/ (2013)
Elysium - Zárt világ /Elysium/ (2013)
Emberrabalás /Kapringen/ (2012)
Én és te /Io e te/ (2012)
Enni, inni, meghalni /Äta sova dö/ (2012)
Epizód egy vasgyűjtő életéből /Epizoda u zivotu beraca zeljeza/ (2013)
Erőnek erejével /The Last Stand/ (2013)
Exek és szeretők /Enough Said/ (2013)
Ezerízű szerelem /The Lunchbox/ (2013)
Farkas /The Wolverine/ (2013)
Fejbenjáró bűn /Ruby Sparks/ (2012)
Fejlövés /Bullet to the Head/ (2013)
Fék nélkül /Premium Rush/ (2012)
Felcsípve /20 ans d écart/ (2013)
Feledés /Oblivion/ (2013)
Felhők felett /Post Tenebras Lux/ (2012)
Fiatal és gyönyörű /Jeune & jolie/ (2013)
Fogságban /Prisoners/ (2013)
Fordulópont /En solitaire/ (2013)
Frances Ha /Frances Ha/ (2013)
G.I. Joe - Megtorlás /G.I. Joe: Retaliation/ (2013)
Gengszterosztag /Gangster Squad/ (2012)
Geronimo hadművelet /Code Name: Geronimo/ (2012)
Gingerclown (2013)
Gladiátorok gyöngye /Gladiatori di Roma/ (2012)
Gonosz halott /Evil Dead/ (2013)
Gravitáció /Gravity/ (2013)
Gru 2. /Despicable Me 2/ (2013)
Gyakornokok /The Internship/ (2013)
Gyilkos Joe /Killer Joe/ (2011)
Gyilkos szezon /Killing Season/ (2013)
Gyilkos vágyak /Passion/ (2012)
Hajsza a győzelemért /Rush/ (2013)
Halálfutam - A pokol tüze /Death Race - Inferno/ (2012)
Halálhegy - A Dyatlov-rejtély /The Dyatlov Pass Incident/ (2013)
Halálos iramban 6. /Fast & Furious 6/ (2013)
Halbalhé (2011)
Haneke, a rendező /Michael Haneke - Porträt eines Film-Handwerkers/ (2012)
Hannah Arendt /Hannah Arendt/ (2012)
Harcban élve /Homefront/ (2013)
Hasadás /The Divide/ (2011)
Hemingway és Gellhorne /Hemingway & Gellhorn/ (2013)
Hétköznapi emberek /People Like Us/ (2012)
Hitchcock /Hitchcock/ (2012)
Hogyan nevezzelek? /Le prénom/ (2012)
Holy Motors /Holy Motors/ (2012)
Hópihe /Floquet de Neu/ (2011)
Horrorra akadva 5. /Scary Movie 5/ (2013)
Hupikék törpikék 2. /The Smurfs 2/ (2013)
Időről időre /About Time/ (2013)
Ígéret földje /Promised Land/ (2012)
Ill Manors - Rázós környék /Ill Manors/ (2012)
Insidious - A gonosz háza /Insidious: Chapter 2/ (2013)
Iron Sky /Iron Sky/ (2012)
Isten szolgája - Sándor István (2013)
Isteni műszak (2013)
Itt a vége /This Is the End/ (2013)
Jack Reacher /Jack Reacher/ (2012)
Jégbe zárva /Frost/ (2012)
Jégvarázs /Frozen/ (2013)
Jó reggelt, apa! /Buongiorno papà/ (2013)
Jobs - Gondolkozz másképp /jOBS/ (2013)
Joséphine /Joséphine/ (2013)
Juan, a zombivadász /Juan of the Dead/ (2012)
Justin, a hős lovag /Justin and the Knights of Valour/ (2013)
Kamatylista /The To Do List/ (2013)
Kényszerleszállás /Flight/ (2012)
Képszakadás /21 & Over/ (2013)
Kettős játszma /Shadow Dance/ (2012)
Khumba /Khumba/ (2013)
Kick-Ass 2. /Kick-Ass 2/ (2012)
Kísérleti egerek vagyunk? /Tous cobayes?/ (2012)
Kolibri-kód /Hummingbird/ (2013)
Ködben /V tumane/ (2012)
Köszönöm, jól! /Iakujem, dobre/ (2013)
Kvartett - A nagy négyes /Quartet/ (2012)
Last Vegas /Last Vegas/ (2013)
Lenyűgöző teremtmények /Beautiful Creatures/ (2012)
Likvidálva /The Expatriate/ (2012)
Lincoln /Lincoln/ (2012)
Lola Versus /Lola Versus/ (2012)
Lopom a sztárom /The Bling Ring/ (2013)
Lore /Lore/ (2012)
Lotte és a holdkő titka /Lotte ja kuukivi saladus/ (2011)
Love /Love/ (2011)
Machete gyilkol /Machete Kills/ (2013)
Majd újra lesz nyár /How I Live Now/ (2013)
Majdnem tökéletes szerelem /Sover Dolly på ryggen?/ (2012)
Május után /Après mai/ (2012)
Mama /Mama/ (2013)
Másnaposok 3. /The Hangover Part III/ (2013)
Megtalált emlékek /Historias que so existem quando lembradas/ (2011)
Megtört város /Broken City/ (2012)
Mellékhatások /Side Effects/ (2013)
Menedék /Safe Haven/ (2013)
Menekülés /Escape/ (2012)
Metallica - Through The Never /Metallica: Through the Never/ (2013)
Metro Manila /Metro Manila/ (2013)
Mielőtt éjfélt üt az óra /Before Midnight/ (2013)
Mindenáron /At Any Price/ (2012)
Mocsok /Filth/ (2013)
Moliére két keréken /Alceste à bicyclette/ (2013)
Monster High - 13 kívánság /Monster High: 13 Wishes/ (2013)
Most jó /Now Is Good/ (2012)
Movie 43: Botrányfilm /Movie 43/ (2013)
Nagyfiúk 2. /Grown Ups 2/ (2013)
Napos oldal /Silver Linings Playbook/ (2012)
Ne zavarjanak! /Do Not Disturb/ (2012)
Nekem Budapest (2013)
Niko - Kistesó nagy bajban /Niko 2: Lentäjäveljekset/ (2012)
Nitro Circus élőben /Nitro Circus: The Movie/ (2012)
No /No/ (2012)
Női szervek /The Heat/ (2013)
Nyitott szívvel /À coeur ouvert/ (2012)
Odd Thomas - A halottlátó /Odd Thomas/ (2013)
Oh Boy /Oh Boy/ (2012)
One Direction - This Is Us /This Is Us/ (2013)
Óz, a hatalmas /Oz the Great and Powerful/ (2013)
Ölni kíméletesen /Killing Them Softly/ (2012)
Öngyilkos bevetés /Cleanskin/ (2013)
Pain & Gain /Pain & Gain/ (2013)
Papás-babás /The Babymakers/ (2012)
Paranoia /Paranoia/ (2013)
ParaNorman /ParaNorman/ (2012)
Parker /Parker/ (2012)
Pasiból lett férfi /Mer eller mindre mann/ (2012)
Péntek Barcelonában /Una pistola en cada mano/ (2012)
Percy Jackson - Szörnyek tengere /Percy Jackson: Sea of Monsters/ (2013)
Phillips kapitány /Captain Phillips/ (2013)
Philomena - Határtalan szerelem /Philomena/ (2013)
Pillangó (2012)
Pinokkió /Pinocchio/ (2012)
Piszkos melók /The Liability/ (2012)
Pokoli egyezség /Dead In Tombstone/ (2013)
Pokoli futam /Vehicle 19/ (2013)
Pulykaland - /Free Birds/ (2013)
Q - Érzékek birodalma /Q/ (2011)
R.I.P.D. - Szellemzsaruk /R.I.P.D./ (2013)
Rampart /Rampart/ (2011)
RED 2. /RED 2/ (2013)
Redemption Street /Ustanicka ulica/ (2012)
Regina (2013)
Renoir /Renoir/ (2012)
Repcsik /Planes/ (2013)
Riddick /Riddick/ (2013)
Rozsda és csont /De rouille et d os/ (2012)
Rozsdalovag /Ritter Rost - Eisenhart & voll verbeult/ (2013)
Senki fia /The Son of No One/ (2011)
Senki többet /La migliore offerta/ (2013)
Sötét titkok /A Dark Truth/ (2012)
Sötétségben - Star Trek /Star Trek Into Darkness/ (2013)
Spring Breakers - Csajok szabadon /Spring Breakers/ (2012)
Starbuck /Starbuck/ (2013)
Sweeney - A törvény ereje /The Sweeney/ (2012)
Szarajevó gyermekei /Djeca/ (2012)
Szárazon /Smashed/ (2012)
Személyiségtolvaj - /Identity Thief/ (2012)
Szemfényvesztők /Now You See Me/ (2013)
Szép remények /Great Expectations/ (2012)
Szerelem, örökség, portugália /La cage dorée/ (2013)
Szeretők, utazók /Los amantes pasajeros/ (2012)
Szex az ex után /My Awkward Sexual Adventure/ (2012)
Szibériai nevelés /Educazione siberiana/ (2013)
Szívós csajok /Vamps/ (2011)
Szörny egyetem /Monsters University/ (2013)
Szupercella /Escape Plan/ (2013)
Született gengszterek /Stand Up Guys/ (2012)
Szülői felügyelet nélkül /Parental Guidance/ (2012)
Tabu /Tabu/ (2012)
Tad Jones csudálatos kalandjai /Las aventuras de Tadeo Jones/ (2012)
Tajtékos napok /L écume des jours/ (2013)
Támadás a Fehér Ház ellen /Olympus Has Fallen/ (2013)
Tango Libre - Szabad a tánc /Tango libre/ (2012)
Teddy Bear /Teddy Bear/ (2012)
Téged akarlak /Tengo ganas de ti/ (2012)
Tékozló szív /Thérèse Desqueyroux/ (2012)
Templom a dombon /Krugovi/ (2013)
Tengerparti tini mozi /Teen Beach Movie/ (2013)
Teréz - A szeretet kis útja /Thérèse: The Story of Saint Thérèse of Lisieux/ (2004)
The Master /The Master/ (2012)
Thor: Sötét világ /Thor: The Dark World/ (2013)
Timothy Green különös élete /The Odd Life of Timothy Green/ (2012)
Toszkán szépség /La prima cosa bella/ (2010)
Totál beépülve /So Undercover/ (2011)
Tökéletes hang /Pitch Perfect/ (2012)
Tökéletes katona - A leszámolás napja /Universal Soldier: Day of Reckoning/ (2012)
Transz /Trance/ (2013)
Túl a csillogáson /Behind the Candelabra/ (2013)
Túl a fenyvesen /The Place Beyond the Pines/ (2013)
Turbó /Turbo/ (2013)
Tuti szajré /Empire State/ (2013)
Tűzgyűrű /Pacific Rim/ (2013)
Úgy hívlak: Amore /Scusa ma ti chiamo amore/ (2008)
Úton /On the Road/ (2012)
Utórengés /Aftershock/ (2012)
Üdv a mocsokban /Welcome to the Punch/ (2012)
Üstökös a Mumin-völgy fölött /Muumi ja punainen pyrstötähti/ (2010)
Vakszerencse /Runner Runne/ (2013)
Vasember 3. /Iron Man 3/ (2013)
Végjáték /Ender s Game/ (2013)
Vékony jég /Thin Ice/ (2011)
Vérmesék /The Family/ (2013)
Vérturisták /Sightseers/ (2012)
Vétkek völgye /The Canyons/ (2013)
Vigyázat, vérfarkas! /Lobos de Arga/ (2011)
Violeta - Köszönet az életnek /Violeta se fue a los cielos/ (2011)
Visszatérés Nim szigetére /Return to Nims Island/ (2013)
Vizsga két személyre /Admission/ (2013)
Volt egyszer egy család /È stato il figlio/ (2012)
Vonzások /Stoker/ (2012)
Vörös kutya /Red Dog/ (2011)
Walter Mitty titkos élete /The Secret Life of Walter Mitty/ (2013)
Z világháború /World War Z/ (2013)
Zakkant Halloween /Fun Size/ (2012)
Zambézia /Zambezia/ (2012)
Zero Dark Thirty - A Bin Láden hajsza /Zero Dark Thirty/ (2012)

7. Dylan   [ ELŐZMÉNY ]
| 2013. december 22. - 18:43

Megtenném, de akkor tuti lenne valaki aki nem bírna magával, és a hivatalos kezdés előtt nyomná be a listáját! :)

Azt meg hát ugye nem hagyhatom! :)

6. R2-D2  [ ELŐZMÉNY ]
| 2013. december 22. - 18:39

Jé,egy Dylan! Üdv újra itthon! ;-)

Szerintem ide is bemásolhatod a javított változatot, végül is ide illik leginkább...

5. Dylan
| 2013. december 22. - 18:31

Szuper! Köszi!

A játék december 26-án indul! Addig is a 2011-es topciban lehet megvitatni a választéklistát!

4. R2-D2
| 2013. december 22. - 18:31

Az Elmúlt Karácsonyok Szelleme meglátogatta Xpresst is...

Köszönjük szépen! :))))

3. mester-jani  [ ELŐZMÉNY ]
| 2013. december 22. - 16:52

Köszönjük szépen. :D

2. Weide  [ ELŐZMÉNY ]
| 2013. december 22. - 16:49

Hálásan köszönöm/köszönjük! :)

1. Xpress.hu
| 2013. december 22. - 16:35

Weide kérésére nyitottam egy új topicot, amelyben megvitathatjátok a 2013-as filmtermést.

LAPOZÁS: « utolsó oldal... | 74-50 | 49-25 | 24-1 |


Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: