• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Fórum
 
Rendezés: IDŐREND | FORDÍTOTT IDŐREND
24. juliet  [ ELŐZMÉNY ]
| 2005. június 10. - 16:43

Szerintem akkor sokkal jobbak lehettek, mint most, mert még nem voltak úgy elszállva maguktól. Mostanában már nem is szeretem õket. Én is régebben voltam koncertjükön, de akkor már túl voltak az 1. nagylemezen. :-)

23. juliet  [ ELŐZMÉNY ]
| 2005. június 10. - 16:42

Jó lehetett Illés koncerten lenni. De azért az õsbemutató nagyon ott van az István, a király-ból. Azt hiszem, 83-ban volt Pesten, 84-ben Szegeden. :-)

22. téglagyári megálló  [ ELŐZMÉNY ]
| 2005. június 10. - 16:35

Illés-koncerten is voltam "természetesen", sajna a BS-beli ötnapos(?) sorozatból pont egy gyengébb előadást fogtam ki. Ez persze nem von le semmit az irántuk táplált rajongásomból! Az igazi durranás szerintem a 80-as, ill. a 90-es koncertjük volt, utóbbit már csak az (szerintem a legtökéletesebben) ekkor előadott István, a király miatt is bánom, hogy kihagytam!

21. téglagyári megálló
| 2005. június 10. - 16:29

Eszembe jutott egy régi koncertélményem, egy légópincéből átalakított levegőtlen füstös-büdös helyen. Egy ismeretlen, amatőrnek tűnő, de profin játszó, lelkes kis csapat frenetikus paródiákkal szórakoztatta a nagyérdeműt. Az ős-felállású Mirigy-zenekarról van szó természetesen, akik még messze az első nagylemez előtt voltak. Emlékezetes volt! :)

20. juliet  [ ELŐZMÉNY ]
| 2005. június 10. - 16:23

De nálam magyarban még mindig az ILLÉS az elsõ. :-)))

19. juliet  [ ELŐZMÉNY ]
| 2005. június 10. - 16:19

Az se rossz. :-)) Kedvencem: A szerelemnek múlnia kell. :-))

18. téglagyári megálló
| 2005. június 10. - 16:18

A magyar koncertek listáját pedig már hosszú idők óta ZORÁN vezeti - nálam.

17. juliet
| 2005. június 10. - 16:15

Ja, hogy én is mondjak egy-két koncertet, voltam páron, ha nem is annyira sokon: Ganxsta Zolee és a Kartel (tudom, meglepõ, persze egy fiú miatt mentem el), Quimby (na az viszont jó volt!), Irigy Hónaljmirigy, Oláh Ibolya, Uriah Heep, Kormorán. Az utolsó 3 isteni jó volt!!!!

16. téglagyári megálló  [ ELŐZMÉNY ]
| 2005. június 10. - 16:14

Persze ez csak vicc volt, hiszen nem ismerem a "csapatot" és akár még tetszhetne is! :)

15. juliet  [ ELŐZMÉNY ]
| 2005. június 10. - 16:14

:-)))

14. téglagyári megálló  [ ELŐZMÉNY ]
| 2005. június 10. - 16:07

Nekem egy másik költő jutott eszembe: "...fülembe forró ólmot öntsetek!" :)

13. juliet  [ ELŐZMÉNY ]
| 2005. június 10. - 15:57

A következõ József Attila! :-)))

12. jean image  [ ELŐZMÉNY ]
| 2005. június 10. - 15:54

jaj eszembe sincs, ne haragudj, csak kerestem egy nagyobb képet, hát nem kurva jól néznek ki?

nem értem mért nem teccik baszki ezek a sorok ez költészet

" a japán meg kínai
elmentek fingani
a japánnak sikerült
a kínai meg elterült

ref:
JAPÁN VAGYOK!!!!!"

11. juliet  [ ELŐZMÉNY ]
| 2005. június 10. - 15:49

Provokálsz? :-)))

10. jean image
| 2005. június 10. - 15:45

"a postás felesége sokat karattyol
de csak addig hallgatom míg velem kamattyol"

9. juliet  [ ELŐZMÉNY ]
| 2005. június 10. - 15:44

Azt hiszem, erõsen különbözik az ízlésvilágunk. :-)

8. jean image  [ ELŐZMÉNY ]
| 2005. június 10. - 15:39

pont tegnap voltam egy marha jó koncerten, Népi papa és a haverok nevű banda, ha megérzéseim nem csalnak, akkor nemsokára mint egy befutott zenekarról hallotok róluk, szal kezdték a régi slágerekkel, pl. "a japán meg a kínai" elmentek fingani, aztán a tatabánya, meg még egy csomó más ami nem jut eszembe és aztán jött a csúcs, az új szám, a "Lobognak a nagy csöcsök, száll a pinaszőr", egy vidéki dugógép kalandjairól szóló bulizós nóta elektronikus alapokon, őrület volt, mindenki kibújt a bőréből


7. téglagyári megálló
| 2005. június 10. - 15:39

Számomra az idei "csúcs" egyértelműen ANASTACIA!

6. dvdextra_
| 2005. június 10. - 15:33

csak ránéztem a címre, máris tudtam, hogy gerike nyitotta. :) amúgy jó kis topik, csak most nicns időm se olvasni, se írni. majd visszatérek! ál bí bakk! :)

5. Rage
| 2005. június 10. - 15:32

Én nemrég jöttem haza az Aerodrome fesztiválról. Nem volt rossz, de a tavalyi jobb volt...

4. faded away.... resigned.... dead...
| 2005. június 10. - 15:27

most ami érdekelt volna, de egy cd behelyezésést egyszerűbbnek tartottam, az a vaya con dios
erre megy/ment vki?

3. faded away.... resigned.... dead...
| 2005. június 10. - 15:26

nem vagyok nagy koncertre járó, bár kedvem lenne, de a lustaságom felul kerekedik :), viszont kellemes emlékek fűznek két koncerthez is:
michael jackson (jacko a király!!!! :)
tina turner

2. juliet  [ ELŐZMÉNY ]
| 2005. június 10. - 15:09

Ez nagyon jól hangzott, sajnálom, hogy nem lehettem ott, bár lehet, hogy ennyi lökdösõdés most (!) nem nekem való lett volna. :-) Mindenesetre otthon, fotelben én is szívesen hallgatom a Green Dayt. :-)) Köszi, hogy beszámoltál róla, nagyon izgi lehetett. :-)

1. Gerike!
| 2005. június 10. - 14:48

Helló!
2005. július 9 - Papp László Budapest Sportaréna - Green Day american idiot world tour - előzenekar : Alvin és a Mókusok!

18:00-kor érkeztem meg 5 barátommal az arlnához, akkor nyitották ki a kapukat, akkor tódult be mindenki. Mindenki Green Dayes póló.
19:00-kor engedtek le a küzdő térre. Egy órát vártunk Alvinékre, pontosan 20:00-kor kezdték a koncertet ahogy az bevotl ígérve. Röpke 30 perces konci volt. Bemelegítettek minket a Green Dayre. Végig pogó volt. Az első 3 szám már nagyon prögős volt és ennek értelmében nagy lökdösődés és esések, könyöklés, rúgdolódzás meg minden ami ehez hozzá tartozik. A 4. számnál Alvin ezt mondja: "Akkor most jöjjön valami prögősebb!" Ez szerencsére max 30 mp szám volt, de mindeki borult ott körülöttem a pogó miatt. Aztán ott felállás közben letapostam egy térdkalácsot. Alvinék utolsó száma nem lehetett más, mint a Kurva Élet c. szám. Itt volt közönség énekeltetés is. Egyszer a fiúk énelték egyszer a lányok a Kurva Élet szövegét. Nagyon jó volt, el is fáradtunk már itt. Alvin levonult és 20 perc múlva rohant ba a színpadra Green Day.

KB ez volt a tracklist:

American Idiot,Jesus of suburbia,Holiday,Are we the waiting/St.Jimmy, Longview, Hitchin a ride,
Brain Stew/Jaded, King for a day,Knowledge, Wake me up...,
She,Basket Case,Shout!, Minority,Blvd. of broken dreams,
Homecoming, Time of your life

Sajnos a When I Come Around, érthetetlen okokból nem volt.
Nem baj tökéletes koncert volt. Az Aréne majdnem tele volt, néhány ülőhely volt szabadon. Amikor beugrottal színpadra mindenki sikított és elkezdtek nyomulni a színpad fele. én a 3. sorban álltam és majdnem szétnyomtak. Aztán volt a színpadnak 1 része , ami benyúlt a közönség soraiiba, oda kijött Billy Joe (az énekes) és nyújtotta a kezét pacsira. ÚRisTEN! ELSZABADULT A POKOL! Mindenki akart pacsit, akkor belekönyököltek a belembe meg minden. Aztán szerencsére Billy visszament a többiekhez. Mindenz az 1. szám alatt történt. Jött a 2. szám, ami 9 perces és nagyon gyors, van benne kb 2 perc ami lassú, de végig gyors. Ott beindult ismét a pogó.
Aztán a koncert közben még volt, piroteknika, konfetti, meg tűz is.
Lement az első 5 szám aztán jöttek a rég klasszikusok. Mindenki sikított, Mike a basszus gitáros) is kijött a kiugró részbe, akkkor megint mentek pacsizni, később Tré Cool (a dobos) is kijött. Később volt vagy 20-25 perc közönség énekeltetés. Volt George W. Bush szidás. PL: George W. Bush is a ASHOLE!!!!!!!!!!! meg hasonlók! Jött a Knowledge és akkor minig hívnak fel a színpadra gitárost, dobost meg, basszusgitrátost is. Eslőnek basszusgitártost hívtak, feljött egy srác az nem tudott basszusozni, de legalább fent volt. Virult is a feje. Aztán hívtak dobost, annka nagyo n jól ment ott Tré Cool megmutatta mit csináljon és nagyon jól csinálta. Aztán jött valaki Billy Joe szóló gitárjáért. Felhívtak egy 20 körül srácot, aki felpattant a színpadra, átölelte Billyt és pörgett a levegőben, majd Billy Joe szájon csókolta. :) Mutatta neki Billy mit kell játszani és a gyerek nagyon jól eljátszotta. Meg is kapta Billy Joe Gitárját emlékbe.
A basszus gitáros gyerkt meg megkérték , hogy ugorjon be a tömegbe. Be is ugrott el is kapták, aztán letették. Billy Joe mutaogatta kicit a seggét, farkát előakarta venni :)O, majd felhívott egy srácot a színpadra és vizi pisztollyal locsolták a közönséget. (Rám is jutott a vizből, amit Billy előtte megkersztelt. :) )
Billy meg tanult 3 szót magyrul: A köszönömöt, a Szzát, meg a városunk nevét.
ÉS végig ordibálta: BUDAPEST!!!!!!!!!!!! ARE YOU READY???????????????????????
A koncertet a Time of your life c. szám zárta, ami mindig az utolsó szám és ilyenkor csak Billy Joe van kint 1 szál gitárral a színpadon és énekli a számot. A szám végán meghajolt majd csendben kivonult a többiek után. Majd Miek még visszajött 1 pillanatra és integetett eggyet nekünk. MAjd sikítások, tapsolás, öröm könnyek. Kivilágosították a termet és elindultunk haza a szakadó esőben.
A jegyet eltettem emlékbe, nagyon angyon jól éreztem magam és a barátaim is.

HIHETELENÜL JÓ HANGULATÚ KONCERT VOLT! Remélem jönnek még ide a srácok. Telt ház votl majdnem amúgy is, és látszott rajtuk, hogy jólérezték magukat.

Ti is írjátok meg koncert élményeitekt. Kíváncsian várom őket.

ÜDV,
Gerike

LAPOZÁS: « utolsó oldal... | 74-50 | 49-25 | 24-1 |


Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: