• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]

Szentek
Információs oldal
Szállítás, fizetés
Szállítási és fizetési lehetőségek
 

Az oldalunkon megrendelt termékeket jelenleg a GLS futárszolgálaton keresztül, utánvételes (a csomag átvételekor a kézbesítőnek fizetendő) küldeményként, vagy Budapest területén futáros kiszállítással, készpénz-fizetéssel tudjuk eljuttatni megrendelőinkhez. Budapesten személyesen is átvehetők a megrendelt csomagok irodánkban (Budapest, VII. kerület, Szövetség u. 26.).

GLS futárszolgálat - MOST AKÁR INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL IS!
 

A szállítási költség az együtt, egy csomagban feladott termékek árának függvényében változik. Minél nagyobb értékű egy csomag, annál nagyobb részét vállaljuk mi át a szállítási költségnek, a vásárló így nagyobb értékű csomagok feladásakor kevesebb szállítási díjat fizet.

Az értékhatártól függően a szállítási költségek a következők szerint alakulnak:

  • 0-2.999 Ft áruértékig: 1.199 Ft
  • 3.000-9.999 Ft áruértékig: 999 Ft
  • 10.000-19.999 Ft áruértékig: 799 Ft
  • 20.000 Ft-tól: INGYENES

Ha könyveket is vásárolsz, még kedvezőbbek lehetnek a szállítási díjak!

  • Ha a csomagodban legalább 5.000 Ft értékben található könyv, a teljes csomag szállítási költsége mindössze 799 Ft!
  • Ha a csomagodban legalább 10.000 Ft értékben található könyv, a csomag szállítása INGYENES

Ez a költség tartalmazza a csomagolási, szállítási és utánvételi díjat is! A szállítási költség a csomagban található áru értékétől függ, az értékhatár megállapításánál a szállítási költség nélküli összeget kell figyelembe venni. (Pl.: ha a csomagban található DVD-k ára 2.980 Ft, a szállítási költség 1.199 Ft, a csomag átvételekor fizetendő utánvételi összeg így 2.980+1.199, vagyis 4.179 Ft lesz. Ha a csomagban található termékek ára 12.000 Ft, a szállítási költség csak 799 Ft, így a teljes fizetendő utánvételi költség 12.799 Ft lesz.)

Országosan választható a GLS futárszolgálattal történő kézbesítés. A futárszolgálat munkatársai a feladástól számított 24 órán belül vállalják az egész országban a csomagok kézbesítését. Mivel a futárok napközben dolgoznak, kérjük, hogy olyan szállítási címet adj meg, ahol munkanapokon 8-17 óra között át tudja valaki venni a csomagot!

A GLS szolgálat munkatársai szükség esetén telefonon is egyeztetnek a címzettel, ezért olyan telefonszámot érdemes megadni, amelyen általában elérhető vagy! Ha a címzett az első kézbesítéskor nem tartózkodik a címen, a kézbesítő értesítést hagy a csomag érkezéséről. Ezen az értesítőn általában a futár megadja a saját telefonját is, hogy egyeztetni lehessen az újabb kézbesítésről. Sikertelen kézbesítés esetén a futár másnap ismét megpróbálja kézbesíteni a csomagot.

A szállítási költség minden esetben szerepel a csomagban található számlán.

A szállítási költség megállapításánál nem a rendelés során egyszerre megrendelt filmek ára a mérvadó, hanem a tényleges feladás során kalkulált összeg, ezért érdemes a legkevesebb elküldhető termékmennyiség beállítás során erre is odafigyelni!

Szállítási költségek Pick Pack Pontos kézbesítés esetén
 

A szállítási költség az együtt, egy csomagban feladott termékek árának függvényében változik. Minél nagyobb értékű egy csomag, annál nagyobb részét vállaljuk mi át a szállítási költségnek, a vásárló így nagyobb értékű csomagok feladásakor kevesebb szállítási díjat fizet.

Az értékhatártól függően a Pick Pack Pontokra történő szállítási költségek a következők szerint alakulnak:

  • 3.989 Ft áruértékig: 799 Ft
  • 3.990-6.989 Ft áruértékig: 499 Ft
  • 6.990 Ft-tól: INGYENES
Személyes átvétel
 

A megrendelt termékeket Budapesten személyesen is átveheted üzletünkben. A személyes átvétel díjmentes!

Fontos felhívnunk arra a figyelmedet, hogy személyes átvétel választása esetén is meg kell várnod, hogy a beérkezett rendelést kollégáink feldolgozzák, és számodra összekészítsék a csomagot! Az elkészült, átvehető csomagról automatikus értesítést küld rendszerünk - a megrendelést csak ezek után tudod átvenni!

A feldolgozott, előkészített csomagokat 5 munkanapon keresztül veheted át. Forgalomtól függően igyekszünk rugalmasan kezelni ezt a határidőt, így általában az 5 munkanap letelte után is még néhány napig nagy valószínűséggel megtalálod nálunk az előkészített csomagodat. A rendszerben az ADMINISZTRÁCIÓS oldalon a TELJESÍTETT RENDELÉSEK között naprakészen láthatod, hogy az elkészült csomagodért már (még) jöhetsz-e, vagy sem.

Üzletünkben helyszíni vásárlásra (válogatásra) egyelőre nincs mód, így ha az elkészült csomagod mellé még további termékeket szeretnél vásárolni, kérjük, hogy ezeket a termékeket is az interneten keresztül, a szokásos módon rendeld meg!

ÜZLETÜNK CÍME:

BUDAPEST, VII. kerület
Szövetség u. 26.

(jelenleg AGROKÉMIA felirat látható üzletünk bejárata felett)

NYITVA TARTÁS:

Hétfő-szerda ---------- 9-17 óra
Csütörtök ------------- 9-19 óra
Péntek ---------------- 9-15 óra
Szombat-vasárnap ----- zárva

Ingyenes szállítás
Top-listák
Hirdetés


Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: T2: