• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]

Szentek
Információs oldal
Kapcsolat
Hogyan léphetsz kapcsolatba velünk?
 

Mielőtt megpróbálnál kapcsolatba lépni velünk, arra kérünk, hogy a hatékonyság érdekében próbálj választ/megoldást találni az oldalunkon! Szándékaink szerint minden fontos információval ellátja rendszerül a rendelési folyamat során a vásárlót, az egyéb kérdésekre pedig ezen az információs oldalon találhatsz válaszokat.

Az ADMINISZTRÁCIÓs oldalunkon keresztül az összes lehetséges módosítást is elvégezheted kollégáink segítsége nélkül is!

Ha a rendelésedet szeretnéd módosítani, kérjük ezt szintén ne levélben tedd - minden módosítási lehetőség adott az oldalunkon, így Te is minden szükséges adat-, vagy rendelés-módosítást el tudsz végezni. Segítséget az információs oldalon találsz!

Ha még továbbra is lennének kérdéseid, nagyon kérjük, hogy olvasd át a GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK (FAQ) gyűjteményét, amelyben a hozzánk érkezett kérdések kb. 90%-ára azonnal megtalálhatod a választ!

Ha mindezek ellenére nem találtad meg a kérdésedre a választ, a hatékonyság és a biztonság érdekében az adminisztrációs oldalunkon található levelező-modulon keresztül tudod velünk felvenni a kapcsolatot.

Irodánk telefonszáma: 06/1-41-31-555

Ingyenes szállítás
Top-listák
Hirdetés


Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: T2: