• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Regisztráció
Regisztráció
Ha még nem regisztráltad magad az XPRESS.HU oldalon, akkor az alábbi regisztrációs táblázat kitöltésével megteheted ezt!

Bejelentkezési adatok
A jövőben ezzel az e-mail címmel és ezzel a jelszóval jelentkezhetsz be az XPRESS.HU oldalra.

Ezt a mezőt kötelező kitölteni! Ez nem egy érvényes e-mail cím!
Ezt a mezőt kötelező kitölteni! A jelszó minimum 6 karakter legyen!
Ezt a mezőt kötelező kitölteni! A két jelszó nem egyezik!

Személyes/Szállítási adatok
Itt kell megadnod a szállítási címedet.

Ezt a mezőt kötelező kitölteni!
Ezt a mezőt kötelező kitölteni! Csak számot írhatsz ebbe a mezőbe!
Ezt a mezőt kötelező kitölteni!
Ezt a mezőt kötelező kitölteni!
Ezt a mezőt kötelező kitölteni!

Számlázási adatok
Ezt a mezőt kötelező kitölteni!
A számlázási címet csak akkor kell kitöltened, ha az eltér a szállítási címtől! Ha nem adsz meg számlázási adatokat, a rendszerünk automatikusan a szállítási névre és címre állítja majd ki a rendeléseidről készült számlákat.

HA VÁLLALKOZÁS/CÉG NEVÉBEN VÁSÁROLSZ, AZ ADÓSZÁM MEGADÁSA KÖTELEZŐ!
Hírlevél
Ha szeretnéd, feliratkozhatsz az XPRESS.HU hírlevelére, hogy értesülj a legújabb termékekről, akciókról, kedvezményekről. A hírlevélről a későbbiekben bármikor leiratkozhatsz.

Néha személyes ajánlatokat, kedvezményeket, kuponokat is küldünk vásárlóinknak. (Például, ha megrendelted egy könyv- vagy filmsorozat egyik részét, a folytatás megjelenéséről küldünk Neked értesítőt.) Természetesen a személyes ajánlat szolgáltatásunkat is bármikor lemondhatod, illetve bármikor újra feliratkozhatsz rá.

Fontos funkció a kosárban hagyott termékekkel kapcsolatos emlékeztető, amelyet akkor küld a rendszer, ha a kosaradba betettél terméke(ke)t, de néhány óra elteltével sem fejezted be a rendelési folyamatot, magyarul ténylegesen nem rendelted meg az adott termékeket. Ez az emlékeztető elsősorban gyakorlatlanabb, új vásárlók számára lehet hasznos, akik figyelmetlenségből vagy tapasztalatlanságból nem fejezték be megfelelően a rendelési procedúrát. Itt engedélyezheted ezt a funkciót. A későbbiekben ez is bármikor letiltható.


Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat elfogadása (GDPR)
Beleegyezem, hogy az Xpress.hu Online Kft. személyes adataimat feldolgozza a személyes fiókom kezeléséhez, az Xpress.hu Online Kft. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATÁBAN foglaltaknak megfelelően.
Az oldal használatához kötelező elfogadni.
Top-listák
Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: T2: