• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Fulladás (DVD)
Fulladás Choke
- 79%
Szállítható: AZONNAL
790 Ft
Eredeti ár: 3.690 Ft
Egyéni kedvezmény nem érvényesíthető ennél a terméknél!

Már csak 4 db. van raktáron
  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák

A Harcosok klubja szerzője, Chuck Palahniuk ismét sötét humorú, különös regényt írt, melyből őrült film született: utazás a szüntelenül mardosó szexuális éhség mélységeiből a sokszoros beteljesülés mennyei magaslatai felé.

A film főhőse, Victor Mancini (Sam Rockwell) a csúcsra akar jutni: bárkivel, akinek két lába van és amilyen sokszor csak lehet... Miközben kényszeresen űzi-fűzi a nőket, szíve halálos beteg édesanyjának (Anjelica Huston) csinos kezelőorvosáért dobog. Hogy a kórházi ellátás költségeit fedezni tudja, Victor estéről estére idegenekkel randevúzgat, és az éttermi vacsorák során szándékosan félrenyeli az ételt, hogy életmentővé tegye aktuális partnerét, majd különböző összegeket csikarjon ki belőlük. Gátlástalan, hazug és vad. És nem hajlandó változni...

Játékidő:
88 perc
Gyártási év:
2008
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - 5.1 (DD)
- lengyel - 5.1 (DD)
- cseh - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, arab, bolgár, cseh, görög, héber, horvát, lengyel, szlovén, török
Képformátum:
1.85:1 (16:9)
Korhatár:


Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott
 
Audiókommentár - Clark Gregg színész/író/rendező és Sam Rockwell közreműködésével
 
Kimaradt jelenetek - választható kommentárral
 
Bakiparádé -
 
Kisfilm - Rövidfilmek a kulisszatitkokról
Átlagos értékelés:
Niwrok
értékelése:
2010. aug. 8. - 17:21
Az elso tíz perc után azt hittem, az író a Fulladásban is a Harcosok klubjában megszokott témákat fejtegeti, csak éppen a függoség alapja az agresszivitásból eredo adrenalin helyett az endorfin lesz. Az addikciók és perverziók világa azonban lassan elkezdett szétfolyni, míg végül egy sehová nem vezeto, seszínu paca lett.

Szeretem az összetett drámákat, ahol a karakterek jellemére csak utalások vannak, és abból kell felépíteni a "profiljukat". Az alapok stimmeltek is: Victor röhejesen szánalmas munkája, az anyjánál tett nyomasztó látogatások, a "viszonya" az ápoltakhoz, és úgy egyáltalán a nokhöz, a fulladásos-megmentos trükk, az anonim klub... és szex minden mennyiségben, mindenhol, bárkivel. Csakhogy itt ez túl szerteágazó lett, a motívumok felbukkannak, majd ok nélkül eltunnek, lezáratlanul (jó példa a marhaság a kövekkel, vagy a "szemmel vetkoztetés"), és a film stílusa is folyton változik.
Ami igazán tetszett, az a színészek játéka. Sam Rockwellre az utóbbi egy évben figyeltem fel, foleg a Hold és a Vasember 2. miatt, Anjelica Houston pedig mostanra már a filmek nagyasszonyának számít, még akkor is, ha sokan csak az Addams Family-bol emlékeznek rá. A többiek jóval haloványabbak náluk.

A DVD-kiadás a jobbak közül való, leszámítva a képet. Bizonyos helyeken úgy tunt, a werkeknek is jobb a képminosége, mint magának a filmnek: szemcsés, homályos, fakó. Az extrák listája itt elég szuk, pedig az van boven; a "kisfilmek" összefoglaló név valójában 5 werket jelent a film egy-egy aspektusáról (beszélgetés a regényrol, a témáról, a castingról, stb.), összesen közel 45 percben. Felirat híján sajnos a hasznosságuk elég csekély.

Röviden: lehetett volna a Fulladás egy jófajta, testnedvekben tocsogó dráma, azonban itt csak az izzadtság van jelen, ahogy a rendezo/forgatókönyvíró próbálta az általa összekuszált szálakat kézben tartani, pedig csak a filmet fojtotta meg ezzel.
1 látogatóból 1 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
60%

1 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (0)
61-80%
 (0)
41-60%
 (1)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: