• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Batman - Terror (Könyvek)
Doug Moench, Bayer Antal
Batman - Terror Batman - Terror
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Író:
Fordító:
Hugo Strange professzor halott. Vagy csak annak tettette magát... Bűnüldözői pályája elején Batman nehezen fogadtatta el magát a rendőrséggel és a közvéleménnyel. A legdurvább és legveszélyesebb támadások egyikét a nagyravágyó pszichiáter, doktor Hugo Strange vezette ellene, amikor kikövetkeztette a Denevérember eredetét, és ördögi tervével lélektanilag igyekezett egyszerre legyőzni Bruce Wayne-t és Batmant. Batman akkor felülkerekedett ellenségén, ám az úgy tűnik, most visszatért - ráadásul társául szegődött Jonathan Crane, a vészjósló Madárijesztő, aki egy saját fejlesztésű, páni félelemet keltő gázzal követi el bűntetteit. A Denevérember ezúttal már számíthat barátja, Gordon felügyelő segítségére, ám a Macskanő ismeretlen tényezőként bonyolítja az eseményeket... Doug Moench és Paul Gulachy a Batman: Préda című kötetük izgalmas folytatását alkották meg ebben a bosszúról, árulásról és gyilkosságról szóló történetben.
Kiadó:
Képes
Oldalszám:
111 oldal
Gyártási év:
2008

A termék vásárlói ezeket is szerették:
KÖNYV
DVD
BLU-RAY
Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: