• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Volt (DVD)
- 82%
Szállítható: BIZONYTALAN
790 Ft
Eredeti ár: 4.290 Ft  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák

Készülj fel életed eddigi leghihetetlenebb kalandjára! Itt jön Volt, a világ legszuperebb szuper ebe! Vele tartok én is, hű társa és hörcsöge, T-Rex. Indulhat a teljesen titkos akció! Pszt!

Képzeld, egyik nap még a tévében néztem Voltot, másnap már lopakodó üzemmódban gurulok hőn szeretett hősöm oldalán. New Yorkból egészen Hollywoodig kell jutnunk, hogy legyőzzük a gonoszt és megmentsük Penny kisasszonyt a vésztől. De ne aggódj, Volt szuper-ugatásával és az én lavina-labdámmal felszerelkezve semmi nem állhat az utunkba!

El sem hiszed, milyen veszélyes, sőt, életveszélyes mutatványokat kell bemutatnunk út közben. Nézd csak meg, milyen az, amikor igazán akcióba lendülünk! Meglepetés leselkedik ránk minden sarkon, de Volttal az oldalamon nem félek semmitől. MOST ÉLEK CSAK IGAZÁN!

Játékidő:
92 perc
Gyártási év:
2008
Hangok:
- magyar - 5.1 EX (DD)
- angol - 5.1 EX (DD)
- cseh - 5.1 EX (DD)
- szlovák - 5.1 EX (DD)
Feliratok:
magyar, angol, cseh, szlovák
Képformátum:
1.78:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott
 
Kimaradt jelenetek - - MAGYAR FELIRATTAL
 
Kisfilm - Egy új rendezőtípus: A filmalkotók utazása - MAGYAR FELIRATTAL
 
Kisfilm - A Volt hangjai - MAGYAR FELIRATTAL
 
Kisfilm - A Volt világának megalkotása - MAGYAR FELIRATTAL
 
Kisfilm - Zenepróba John Travoltával és Miley Cyrusszal
 
Videóklip - I Thought I Lost You
 
Bónusz kisfilm - Új, exkluzív animációs kisfilm T-Rex-szel - MAGYAR HANGGAL
Átlagos értékelés:
Niwrok
értékelése:
2010. aug. 2. - 0:03
Bár a Disney-mesék a klasszikusok kifogyásával egy kaptafára készülnek, a nézok mégis szívesen mennek el rájuk, mert a barátság, a huség és a szeretet olyan témák, amik megunhatatlanok.

Volt kalandjai ugyanis -természetesen- szintén ezeket az érzéseket hordozzák. Kedveltem Wall-E-t és Poot is (ha már itt szóba kerültek), de ezeknél a környezetvédelem és az önmegvalósítás hangsúlyozása tolakodó volt. Itt meg van kutya, gyerek, T-Rex személyében az elmaradhatatlan "goofy-idiot sidekick", stílszeru poénok a galambokkal, kaland, akció; tulajdonképpen nem szól semmirol, semmi magasztosról, csak arról, amirol a sok feladatunk, kényszerünk közepette gyakran megfeledkezünk, vagyis hogy "jó tartozni valakihez/valamihez/valahova". Ami pedig ritka manapság: nagyon gyerekközpontú; semmi csak apunak-anyunak belepasszírozott kikacsintás meg filmes utalás, ahogy az például a Shrekekben meg a Madagaszkárokban lenni szokott.

A DVD remek darab, a kép feltunoen tiszta és részletgazdag, a hangok (a szinkront is beleértve) kiváló, extra is van boséggel (egyedül a menü csúnyácska egy kicsit).

Röviden: Ha hasonlítgatni akarnám, akkor azt mondanám, hogy a Volt olyan, mint a Truman-showba oltott Lassie, nyakon öntve egy jó adag Utolsó akcióhossel. De nem kell ide a "családfa"; számomra pihenteto, szeretheto volt enélkül is, az utóbbi évek egyik kedvenc családi animációja nálam.
1 látogatóból 1 értett egyet ezzel a hozzászólással
jevgenyij
értékelése:
2009. jún. 23. - 20:24
Volt - a legyőzhetetlen médiasztár
Az utóbbi évek két nagy rajzfilmes durranását /Wall-e, Kung Fu Panda/ kihagytam, így mindenféle összehasonlítási alap nélkül próbáltam élvezni Volt kalandjait. És...sikerült.

Személy szerint egy olyan mániákus filmfüggő lennék, aki mindig próbál valami nem létező "üzenet"-et belemagyarázni a sorok közé. Most sem volt ez másképp: Lumet Network-je ugrott be kapásból, ami ugye a média nevezetű szemétdombról és az azon kapirgáló kisebb-nagyobb kakasokról szól. Akár csak -korhatár nélküli változatban- jelen szuperkutyánk kalandjai is. A Volt ugyanis tökéletesen mutatja be a hollywoodi álomgépezet működésének hatásmechanizmusát, annak minden kevésbé, vagy jobban romlott lelkű szereplőjével együtt. Minden egyes figura a legutolsó segédasszisztensig beleértve telitalálat! Egyetlen cél érdekében /ami természetesen a nézettségi adatok javítása/ minden eszköz bevetése megengedett. Végül maga a produkció is elveszik az elvárások súlya alatt, de semmi baj: a cserélhető fejű celebek világában semmi nem okozhat problémát, még a főszereplok is lazán a szőnyeg alá söpörhetőek! A nézőket meg simán hülyére lehet venni. Kb ennyi a média tudattorzító hatalmának erejéről.

A másik dolog, ami megfogott az a látszat és a valóság kapcsolata. Vagyis hogy elfogadjuk-e tényként azt, hogy a valóság nem más, mint környezetünknek érzékszerveinkkel felfogott lenyomata. Illetve, hogy mekkora trauma lehet szembesülni azzal a ténnyel, hogy mindaz, amit idáig valóságnak hittünk nem más, mint egy mesterségesen létrehozott műanyag világ. Ez az a pillanat, amikor nyugodtan eszünkbe juthat Jack Slater a Last Action Hero-ból, vagy méginkább Tom Baxter a Kairó bíbor rózsája-ból. Az összes konfliktusukkal együtt, melyekkel helyüket, valamint az életben maradás új játékszabályait keresik a számukra teljesen kizökkent világban. Akárcsak Volt, akinek szintén rá kell döbbennie a való világ -néha fájdalmas- realitására.

Még egy dolog, amit nem hagyhatok ki: Exupéry gondolata az önzetlen, érdekektol mentes, és minden akadályt legyőzni képes szeretetről: "Mindörökre felelőssé válsz azért, amit megszelídítettél!" És ez itt a lényeg. Minden eddigi mellébeszélést félre söpörve valójában a barátság mindenhatóságáról szól ez a mese. És nem is kell, hogy többről szóljon.

Mindenkinek ajánlom megtekintésre, a befogadói szintnek megfeleloen többrétegű jelentéstartalommal bír. Egyetlen apró negatívumot említenék meg: a történet minden egyes másodperce jó előre kiszámítható. Pontosan ugyanúgy, mint azoknak a hollywoodi tucattermékeknek, amik elé görbe tükröt tart.
3 látogatóból 1 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
77%

3 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (1)
61-80%
 (1)
41-60%
 (1)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Ingyenes szállítás
Mozizz
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: T2: