• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Blu-ray > A hobbit: Az öt sereg csatája - négylemezes, lentikuláris borítós változat (2 BD3D + 2 BD) (Blu-ray)
A hobbit: Az öt sereg csatája - négylemezes, lentikuláris borítós változat (2 BD3D + 2 BD) The Hobbit: The Battle of the Five Armies (xpth3)
- 36%
Szállítható: AZONNAL
6.999 Ft
Eredeti ár: 10.990 Ft

Már csak 2 db. van raktáron


  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
TÖLGYPAJZSOS THORIN ÉS AZ EREBORI TÖRPÖK visszaszerezték otthonuk végtelen gazdagságát, ám most viselniük kell a következményeit annak, hogy akaratuk ellenére Tóvárosra uszították Smaugot, a szörnyű sárkányt. Időközben Sauron, a sötét úr orkok ezreit küldte a Magányos Hegy ellen, és Zsákos Bilbó azon kapja magát, hogy az életéért küzd, miközben körülötte öt hatalmas sereg vonul háborúba egymással. Beköszönt hát a sötétség, és a törpöknek, tündéknek és embereknek dönteniük kell: egyesülnek vagy pedig elpusztulnak.
Stúdió:
Játékidő:
144 perc
Gyártási év:
2014
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - DTS-HD
Feliratok:
magyar, angol
Képformátum:
2.40:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott
 
Dokumentumfilm - AZ ÖT SEREG TOBORZÁSA Kövesd nyomon, hogy valósítottak meg minden egyes sereget különös tekintettel egy-egy meghatározó figurára! - MAGYAR FELIRATTAL
 
Kisfilm - BÚCSÚ KÖZÉPFÖLDÉTŐL Fedezd fel újra a hat fejezetből álló filmfolyamot a karakterek, a színészek és az alkotók szemszögéből, akik 17 évet dolgoztak a filmek megvalósításán. - MAGYAR FELIRATTAL
 
Videóklip - THE LAST GOODBYE
 
Kisfilm - ÚJ-ZÉLAND: KÖZÉPFÖLDE OTTHONA, 3. RÉSZ - MAGYAR FELIRATTAL

 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: