• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > A sejt (új kiadás) (DVD)
A sejt (új kiadás) The Cell
- 91%
Szállítható: BIZONYTALAN
299 Ft
Eredeti ár: 3.290 Ft
Egyéni kedvezmény nem érvényesíthető ennél a terméknél!

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Kritikák

A kapuk bezárulnak. A való világ elhomályosodik. Az igazi azonban kitárul. Bár ne vágytál volna soha oda. A másik ember agyába, intim zugaiba, saját gondolataiba. Ha viszont emberélet a tét, muszáj megtenned...

Catherine Deane pszichiáter. Ám egy fantasztikus tudományos fejlesztésnek köszönhetően egyenesen páciensei tudatának féltett világába kerül, ahonnan talán könnyebben képes lehet megfordítani a beteget szép lassan elpusztító folyamatot...

Peter Novak nyomozó és társai úgy döntenek, hogy csak egyetlen megoldás létezik: Catherine-nek kell kiderítenie, hol is van foglyul ejtve az utolsó elrabolt nő. Hősnőnk tudja mit vállal, és ennek tudatában merül alá egy sorozatgyilkos eszelős, rémisztő, perverz és kegyetlen tudatába, ahonnan nem biztos, hogy van kiút...

Stúdió:
Játékidő:
105 perc
Gyártási év:
2000
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - 5.1 (DD)
- lengyel - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, bolgár, horvát, román, szerb, szlovén
Képformátum:
2.35:1 (16:9)
Korhatár:


Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott
Átlagos értékelés:
Niwrok
értékelése:
2009. aug. 21. - 0:00
Ezzel a filmmel kapcsolatban három nevet szeretnék kiemelni:
- Tarsem Singh már az elso nagyjátékfilmjében is tanúbizonyságot tett elképeszto vizuális fantáziájáról (a klippes múlt, ugye). A filmben levo álomvilágok tobzódnak a monumentális díszletekben, a színvilága bámulatos, jól egyensúlyoz a morbid és a giccses között. A végére az a nézo érzése, egy aberrált kéjgyilkosnak tényleg ilyen az elméje. A kedvenceim a lovas, a tróntermes és a kirakatos jelenetek, azok az igazán brutálisan hatásosak.
- Azonban még a háttér is szürke és semmitmondó Eiko Ishioka jelmezeinek fényében. A hölgy Tarsem filmjei mellett olyan munkákkal tette le névjegyét, mint a Cirque du Soleil egyik musora és a Bram Stoker,s Dracula (ez utóbbiért be is gyujtött egy Oscart).
- Színészi játékban ugyan nem eros a film, de még köztük is van egy kiemelkedo, ez pedig Vincent d,Onofrio, aki "orületesen" hiteles.

A film gyenge pontja, ami elveszi nálam az ötödik csillagot, az a kissé "B"-kat. jellegu történet, ami bár thrillerként izgalmas, de sok szálat elvarratlanul hagy, a foszereplok jelleme pedig elég sablonos, nem sok derül ki róluk. Tisztán látszik, hogy mindez csak átvezeto jeleneteknek kell az álomképekhez.

Ettol még a film nagyon jó. Ha szereted az eredeti és álomszeruen szép képekkel operáló filmeket, különösen ne hagyd ki. Akár az is lehetne a címe: "Egy sorozatgyilkos képeskönyve".
1 látogatóból 1 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
80%

1 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (0)
61-80%
 (1)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: T2: