• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
Pünkösdi akció
böngésző

Xpress.hu > DVD > Ne szólj senkinek! (DVD)
Ne szólj senkinek! Ne le dis a personne
- 6%
Szállítható: KB. 1-5 NAP
2.999 Ft
Eredeti ár: 3.190 Ft

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák

Nyolc évvel azután, hogy feleségét, Margót brutálisan meggyilkolták, Alexandre Beck még mindig nem tudta feldolgozni az asszony halálát – különösen mivel egykor ő is a gyanúsítottak közé tartozott.

Mikor két új holttestre bukkannak nem messze attól a helytől, ahol egykor Margo holttestét is megtalálták, a rendőrség újra nyomozni kezd az ügyben. Ezzel egy időben Alexandre rejtélyes e-mailt kap a feleségére megszólalásig hasonlító nőt ábrázoló képekkel, valamint egy üzenettel: „Ne szólj senkinek! Figyelnek minket!”.

Hamarosan nyilvánvalóvá válik, hogy valaki követi a férfit, így miközben megpróbálja felkutatni azt a nőt, aki talán tényleg az elhunytnak hitt Margo, Alexandre-nak menekülnie kell, hogy mentse az életét...

Stúdió:
Játékidő:
126 perc
Gyártási év:
2006
Hangok:
- magyar - Surround (DD)
- francia - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar
Képformátum:
1.78:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott
 
Előzetes -
Átlagos értékelés:
Niwrok
értékelése:
2011. már. 13. - 12:16
Kriminek és drámának inkább nevezném, mint thrillernek, mert Canet, és általában a francia filmek stílusa ritkán feszültségtől borzolt (legalábbis számomra). A történet rendkívül szövevényes, rengeteg szál és szereplő keveredik ebben a "gombolyagban", de mégis, már maga a kiindulási pont sejtetni engedi (főleg a hasonló filmekből merített tapasztalat alapján), hogy mire is megy ki az egész, és hogy miért, az más kérdés. Ehhez jönnek a lassú életképek; többet foglalkoznak a szereplők lelkivilágával, és főleg a kapcsolati hálójukkal, mint azzal, hogy izgalmasabbá, érdekesebbé tegyék a dolgot, nyomozás tulajdonképpen nincs is. De ez talán kell is, mert a film felétől csak erre építenek, ahogy egyre jobban terebélyesedik a mocsok, és kiderül, hogy a korábban bemutatott karakterek milyen szerepet játszanak ebben az ügyben. A fokozatosság miatt viszont sokukkal kapcsolatban a "Ki a tököm ez?" kérdés az egyetlen, ami sokáig felmerült, és ez engem zavart.

A DVD megfelelő, kép, hang rendben.

Röviden: Bár a szálai nem vezetnek olyan messzire, és a szereplők sem annyira karakteresek, de ha hasonlítani akarnám, a Tetovált lány jutna eszembe. Akinek az tetszett, szerintem ez is fog.
1 látogatóból 1 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
80%

1 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (0)
61-80%
 (1)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
szórakozás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: