• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Grammatik aktiv B1 Német nyelvtani gyakorlókönyv (CD-melléklettel) - Gyakorlás - Hallás - Beszéd (Könyvek)
Friederike Jin
Grammatik aktiv B1 Német nyelvtani gyakorlókönyv (CD-melléklettel) - Gyakorlás - Hallás - Beszéd nem ismert
- 15%
Szállítható: KB. 3-6 NAP
2.448 Ft
Eredeti ár: 2.880 Ft

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Kötetünk ideális segítője mindazoknak, akik a német nyelvtan B1 szintjét szeretnék átismételni, elmélyíteni. A kötet alkalmas arra, hogy egy-egy nyelvtani jelenség esetében fellapozzuk, vagy akár önállóan is tanulhatunk belőle. A 47 fejezet áttekinthető: az oldalpár bal oldalán találja a nyelvtani magyarázatokat, melyeket számos, a nyelvtani jelenség gyakorlását segítő feladat követ. A páros feladatok segítségével nemcsak a nyelvtant gyakorolhatja, hanem kommunikációs és beszédkészségét is fejlesztheti. A mellékelt CD beszédgyakorlatokat tartalmaz, és hallás útján hatékonyan segíti a nyelvtan tanulását. A Grammatik aktiv A1-A2 szintű kötetében további fejezetek kínálnak lehetőséget a nyelvtan elsajátítására, gyakorlásra, a tanultak felfrissítésére. További előnyök röviden: - nyelvtani ismeretek haladó szinten (B1) - egyszerű és szemléletes magyarázat sok-sok rajzzal - változatos feladatok különböző nehézségi szinteken - a szintnek megfelelő szókincs, amely különböző témaköröket ölel fel - az egyes szabályokat segítő példamondatok - 5 páros feladat a kooperatív nyelvgyakorláshoz - alkalmas önálló tanulásra és kurzuskönyvként is
Kiadó:
Maxim Könyvkiadó
Oldalszám:
156 oldal
Gyártási év:
2015

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: