• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Blu-ray > Harcosok klubja (Blu-ray)
Harcosok klubja Fight Club
- 32%
Szállítható: AZONNAL
4.990 Ft
Eredeti ár: 7.390 Ft

5-10 db. van raktáron


  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák

Amerika nagyvárosainak pincéiben egy titkos szervezet működik: ha egy éjjel az utca összes nyilvános telefonja összetörik, ők jártak ott; ha egy köztéri szobor óriás fémgömbje legurul talapzatáról és szétrombol egy gyorsétkezdét, az az ő művük; ha egy elegáns bank parkolójának összes autóját rettentően összerondítják a galambok - az sem véletlen. Vigyáznak a leveleinkre, átveszik telefonüzeneteinket, kísérnek az utcán... és még csak készülnek a végső dobásra: a nagy bummra…

Pedig az egészet csak két túlzottan unatkozó jóbarát találta ki: azzal kezdték, hogy rájöttek, nincs jobb stresszoldó, mint ha alaposan megverik egymást. Pofonokat adni jó. Pofonokat kapni jó. Számukra ez a boldog élet szabálya. Az ötlet hamar népszerűvé válik, és egy éjjel megalakul a Harcosok Klubja, amelyhez egyre többen csatlakoznak…

David Fincher (Pánikszoba, Hetedik, Alien 3 - A végső megoldás: Halál, Játsz/Ma) provokatív filmje az utolsó pillanatig tartogat meglepetéseket a nézőknek, akikre - ígérhetjük - soha nem tapasztalt filmélmény vár!

Játékidő:
139 perc
Gyártási év:
1999
Hangok:
- magyar - Surround (DD)
- angol - DTS-HD
- lengyel - Surround (DD)
- cseh - Surround (DD)
- orosz - DTS
Feliratok:
magyar, angol, arab, bolgár, cseh, észt, görög, héber, horvát, izlandi, kazah, lengyel, lett, litván, orosz, portugál, román, spanyol, szerb, szlovén, török, ukrán
Képformátum:
2.40:1 (16:9)
Korhatár:


Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott
 
Kisfilm - Így készültek a trükkök - Bepillantás a trükkmesterek boszorkánykonyhájába, a trükkstáb tagjainak kommentálásával
 
Kisfilm - A forgatás helyszínén
 
Kimaradt jelenetek - 7 kimaradt, illetve bővített jelenet
 
Tévészpot (televíziós előzetes) - 3 spanyol TV-szpot
 
Előzetes - 3 mozielőzetes
 
Tévészpot (televíziós előzetes) - 12 TV-szpot
 
Egyéb - 2 közszolgálati közlemény Brad Pittel és Edward Nortonnal
 
Videóklip - The Dust Brothers és Brad Pitt: This Is Your Life
 
Előzetes - 5 Internetes előzetes
 
Képgaléria -
 
Interjú - Edward Norton interjú
 
Képgaléria - Eredeti vázlatrajzok
 
Sztoribord - Korai sztoribordok
 
Képgaléria - Fotók a forgatásról
 
Képgaléria - Tervek és koncepciók
 
Audiókommentár - David Fincher (rendező), Brad Pitt, Edward Norton és Helena Bonham-Carter közreműködésével
 
Audiókommentár - David Fincher rendező közreműködésével
 
Audiókommentár - Chuck Palahniuk és Jim Uhls közreműködésével
 
Audiókommentár - Alex McDowell, Jeff Cronenweth, Michael Kaplan és Kevin Haug közreműködésével
 
Kisfilm - A kulisszák mögött – 6 kisfilm a film készítéséről
 
Egyéb - Álmatlan üzemmód
Átlagos értékelés:
Argento
értékelése:
2010. jan. 12. - 17:58
Azt hiszem Fincher társadalomkritikus ,kissé nehezen bekategorizálható Harcosok klubja c. muvérol elmondhatjuk,hogy az ezredvég egyik legfontosabb és legmeghatározóbb alkotása lett.

Kultuszfilm,amit nem lehet elégszer megnézni,ugyanakkor szókimondó,eroszakos és néha még megbotránkoztató is.Fincher nem kímél senkit és kíméletlenül tálalja nekünk a valóságot.A film végén pedig elgondolkodhatunk,mennyire is érdemes mai világunk,tárgyak és a munkánk rabszolgájává válnunk.

Brad Pitt a társadalmi terrorista,különc Tyler Durden szerepében brillírozik,méltó partnere pedig Edward Norton aki generációjuk másik legtehetségesebb színésze.
Hozzájuk csatlakozik még Tim Burton üdvöskéje Helena Bonham Carter,aki Marla a lecsúszott,lelkibeteg ,a végzet kur.. khmm...akarom mondani asszonya szerepében tetszeleghet. :)

Fincher továbbra is maradt a "sötét oldalon".A Harcosok klubjával folytatja a Hetedik és az Alien 3-al elkezdett sötét,depressziós utat,mely akkori filmjei védjegyévé vált.

A film fényképezés bravúros,a Dust Brothers zenéje emlékezetes (a Stealing Fat a kedvencem).

A BD etalonmunka.Fincher mester személyesen felügyelte,hogy mi vevok a leheto legjobb minoségben kaphassuk meg egyik legjobb és legfontosabb muvét.

A HD transzfer hiperrészletes,végig nagyon szép képminoséggel kecsegtet.A sötétben játszódó jelenetek kissé talán sötétebbek a megszokottnál,de hamar ráállt a szemem.
A FOX AVC-s 1080p-s transzferébe nehéz lenne beleköti és ha valami jól sikerül azt illik elismerni.

A dts-HD MA eredeti angol hangsáv büntet.Nem idéz hangorkánt,mivel a film dialógusközpontu,de már kezdésekor majdnem kiestem a székbol a Dust Brothers zenéje alatti basszust hallva. :D

Érdemes még megnézni az ominózus autóbalesetet, illetve a repülos részt is,mert ott rendesen meg fogja rezegtetni a falakat. :)

Eredeti szinkronunk is van (kissé halk és csak 2.0-ás),ami igazi klasszikusnak mondható,rendkívül jó szövegvilággal, sok remek szinkronszínésszel köztük Dévai Balázs-al (Norton) és a megboldogult Selmeczi Roland-al (Brad Pitt).

Extrák is vannak boséggel,álmatlan üzemmód,audiokommentár hegyek,trailerek stb...

Méltán lett a tavalyi év egyik legfontosabb BD megjelenése.

Erosen ajánlott vétel és egy remek BD kiadvány.
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással
Stanley Ipkiss
értékelése:
2012. máj. 10. - 19:06
A filmről nem írnék sokat, mert szerintem nincs olyan ember, aki ne ismerné. Iszonyatosan hangulatos és kőkemény akció mozi, megspékelve némi humorral. Mindkét szereplő brillírozik, egy rossz szavam sincs rájuk. Nagyon jó film, David Fincher kitűnő rendező, akinek furcsa látásmódja olyan dolgokat mutat meg nekünk, melyeket talán mi soha nem ismertünk, vagy láttunk volna. A film kötelező.

A kiadás számomra elsöprő teljesítményt nyújtott. Kizárólag angol hanggal néztem meg, hát ez valami csúcs, hogy milyen durván szól. A képek remegtek a falon, majdnem lepottyantak. :) A képminőség azt hiszem szintén korrekt, éles képek, telt, természetes színek. Kifogástalan kiadvány minden szempontból. Cserélje le mindenki a DVD-jét.
4 látogatóból 2 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
BLU-RAY
DVD
KÖNYV
Blu-ray
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
97%

6 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (5)
61-80%
 (1)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: