• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Blu-ray > A tökéletes trükk (Blu-ray)
A tökéletes trükk The Prestige
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 

  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák

Van olyan titok, amiért ölni is érdemes?

Christopher Nolan rendező (Batman: Kezdődik!, Memento) lebilincselő, misztikus thrillerében Hugh Jackman és Christian Bale rivális bűvészeket alakítanak, akik halálos ellenségekké válnak. A legsötétebb trükköktől sem riadnak vissza, hogy felülmúlják egymást.

Scarlett Johansson színpadi asszisztensként egyszerre áldozat és résztvevő a két férfi vetélkedésében. Zseniális mellékszereplők (Michael Caine, David Bowie). Csavaros történet. Megdöbbentő végkifejlet. A tökéletes trükköt nem elég egyszer megnézni. Figyeljen jól!

Stúdió:
Játékidő:
130 perc
Gyártási év:
2006
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - 5.1 (DD)
- lengyel - 5.1 (DD)
- cseh - 5.1 (DD)
- orosz - 5.1 (DD)
- török - Surround (DD)
Feliratok:
magyar, angol, arab, bolgár, cseh, észt, görög, héber, horvát, izlandi, lengyel, lett, litván, orosz, portugál, román, szerb, szlovén, török, ukrán
Képformátum:
2.40:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott
 
Kisfilm - A rendező naplója: Christopher Nolan mágikus filmtrükkjei - 5 rövidfilm
 
Képgaléria - A tökéletes látványvilág - képgaléria: filmfotók, jelmezek és díszletek, képek a forgatásról és poszterek
 
Előzetes -
Átlagos értékelés:
Gyulus
értékelése:
2011. jan. 15. - 13:13
A mai filmek kapcsán kénytelen vagyok felismerni, hogy egyáltalán nem vagyok képben. Moziba igen ritkán jutok el, a filmeket ma már szinte kizárólag DVD-ről és BD-ről ismerem. És így van ez ezzel a filmmel is.

A címe valahogy sosem keltette fel az érdeklődésemet, és sem Nolan, sem Bale filmjei nem késztettek arra, hogy kiemelt figyelmet fordítsak a műveikre, holott ha belegondolok, igazából mindkettejük filmjei tetszettek.

Egészen véletlenül került látókörömbe ez a film. Egyrészt jókat olvastam róla itt, igaz, mivel a film nem érdekelt, ezekbe a véleményekbe is csak futólag szaladtam bele. Aztán decemberben megláttam offline a BD-t nem pofátlanul olcsón, de viszonylag kedvező áron. Arra gondoltam, talán megérne egy próbát, de mégsem vettem meg. Idehaza elolvastam az összes itteni kritikát, és meg lettem győzve. Sajnos sokáig nem jártam ezt követően az érintett boltban, oda csak tegnap jutottam el ismételten, de jól jellemzi a hazai DVD/BD piacot, hogy a BD egyetlen példánya azóta is ott árválkodott a polcon. Na, most magamévá tettem.

Nem volt időm és nagyon ingerenciám sem arra, hogy behatóan tanulmányozzam a korong menüjét és extráit, de a borító szerint a bónusz feliratos, ami miatt megelőlegezem neki a bizalmat. A lemez behelyezése után rögtön elindul a film, így én is bele vetettem magam annak élvezetébe.

A film mindvégig magával ragadott, teljesen lekötötte minden figyelmemet, és olyan élményt nyújtott, ami órákkal később is kellemes érzéssel töltött el: igazi élmény volt látni ezt a művet.

Egyrészt kicsit sajnálom, hogy eddig megfosztottam magam ettől, másrészt viszont örülök neki, hogy Blu-ray-en vásároltam meg. A képminőség pazar, a szinkron pedig jól sikerült darab.

Csak ajánlani tudom mindenkinek!
3 látogatóból 3 értett egyet ezzel a hozzászólással
MIK
értékelése:
2010. már. 29. - 14:09
A film kiváló, egyik nagy kedvencem. Tökéletes szereposztás, remek történet, nagyszeru megvalósítás.

Ellenben a Blu-Ray kiadás számomra - sok egyéb BR kiadványhoz hasonlóan - kiábrándító. A nyilvánvalóan jobb képminoség mellett semmi olyan nincs, ami miatt megérné újra megvenni a kiadványt dupla áron.
Valahol egyetértek azzal, hogy a BR nem kötelezo formátumváltás, hanem egyszeruen egy más minoségi kategória, de akkor hol is van ez?

Nekem sajnos innen is hiányzik az a PLUSZ, amiért régi kedvencemet gondolkodás nélkül újravásárolnám akár ilyen emelt áron is.
2 látogatóból 1 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
BLU-RAY
DVD
KÖNYV
Blu-ray
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
88%

4 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (3)
61-80%
 (0)
41-60%
 (1)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: