• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Blu-ray > Zorro álarca (Blu-ray)
Zorro álarca The Mask of Zorro
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák

A klasszikus kalandműfaj éledt újra e nagyszerű moziban, melynek főszerepét Antonio Banderas (Evita) és olyan Oscar-díjas színészek játsszák, mint Anthony Hopkins (1991. legjobb férfi főszereplő, A bárányok hallgatnak) és Catherine Zeta-Jones (2002. legjobb női epizódszereplő, Chicago).

20 éve már, hogy a legendás Zorro, azaz Don Diego de la Vega megvívta győztes harcát a spanyol elnyomás ellen Észak-Kaliforniában. A spanyol kormányzó, Don Rafael Montero azonban, utolsó gaztetteként, börtönbe záratta Zorrót, árván maradt kislányát pedig egyszerűen elrabolta. Zorro két évtizednyi raboskodás után megszökik a fogságból, de mivel ereje már nem a régi, úgy dönt, keres valakit, aki az örökébe lép. Montero ugyanis visszatért Kaliforniába, és ismét hatalomra tör. Don Diego a faragatlan szegénylegény, Alejandro Murieta személyében véli megtalálni leendő utódját, az új Zorrót. Alejandrónak még sokat kell tanulnia Don Diegótól ahhoz, hogy elsajátítsa a gáláns szabadsághős szerepét, és valódi Zorro váljék belőle, aki végképp megszabadítja a népet az aljas Monterótól.

Játékidő:
137 perc
Gyártási év:
1998
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - DTS-HD
- lengyel - 5.1 (DD)
- cseh - 5.1 (DD)
- orosz - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, arab, bolgár, cseh, görög, héber, hindi, horvát, izlandi, lengyel, orosz, román, szerb, szlovák, szlovén, török
Képformátum:
2.40:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott
 
Egyéb - EXKLUZÍV jelenet a Zorro legendájából
 
Audiókommentár - A rendező közreműködésével
 
Dokumentumfilm - „Le az álarccal!”
 
Kimaradt jelenetek -
 
Videóklip - Marc Anthony & Tina Arena – I Want To Spend My Lifetime Loving You
 
Előzetes -
 
Kisfilm - Bepillantás a Zorro legendája kulisszái mögé
Átlagos értékelés:
Stanley Ipkiss
értékelése:
2012. máj. 15. - 14:49
Soron következő magas felbontású élményemet ezen filmnek köszönhetem. Sokszor láttam már, mindig lenyűgöz ez a páratlan kalandfilm, mely bővelkedik humorban és akcióban egyaránt. Kíváncsi voltam, hogy csúcsminőségben mennyire fog újra elvarázsolni a film, de a művelet sikeresen lezajlott. :)
Ámultam és bámultam a képminőségen, szerintem első osztályú munka lett, tűéles kép, gyönyörű, élénk, természetes színek, egy szóval a lehető legjobban sikerült a kiadás. Mivel az eredeti hangokat jobb minőségben lehet élvezni a BD-ken, így mostanában kizárólag eredeti nyelven nézem a filmeket, pedig nagy (magyar) szinkronpárti vagyok. De itt sem kellett csalódnom, mert dinamikus és kitűnő minőségű az angol dts-HD MA hang, egy rossz szavam nincs rá. Egyaránt élvezhető a hang a párbeszédeknél és akciójeleneteknél is. Nagyon meg vagyok elégedve, minden úgy teljesült, ahogyan én azt eredetileg szerettem volna.

Nagyon megérte a pénzét a kiadás, a jövőben is ilyen minőségű kiadásokat szeretnék még. DVD csere!!!
4 látogatóból 3 értett egyet ezzel a hozzászólással
filmbook
értékelése:
2010. feb. 12. - 15:17
Ha a ’90-es évek legjobb kalandfilmje Az utolsó mohikán, akkor a második legjobb feltétlenül a Zorro álarca. És nem mellesleg a valaha készült legjobb Zorro film is egyben.
A hos a magyar nézok számára leginkább a Walt Disney féle sorozatból ismert, melyet a ’60-as évek végén és a ’90-es évtized közepén is láthatott a nagyérdemu, újabban pedig a Duna tv tuzte musorára. Eredetileg egy 1919-es folytatásos ponyvaregény a The Curse of Capistrano fohoseként látta meg Zorro a napvilágot, 1920-ban pedig elkészült az elso filmváltozat is Douglas Fairbanks-el a foszerepben. Nagyon humoros és kalandos kis filmecske kerekedett ebbol akkoriban, tele a kor elsorangú kaszkadormutatványaival. A következo nagy állomás Tyrone Power 1940-es Zorroja volt, melyben inkább a romantikára helyezték a hangsúlyt. Ennek ellenére ez is egy kiválóan sikerült mu, remek zenével és néhány egész jó vívójelenettel. Maga Zorro alig néhány perce tunik fel a filmben (nem véletlen, hogy a magyar cím csak simán Kard és szerelem), mégis Tyrone Power talán a legjobb választás az összes eddigi színész közül Zorro szerepére. A következo évtized Disney sorozatának bár megvan a maga nosztalgikus bája, mégis szembetuno mennyire régen készült, mennyire stúdióban, és mennyire gyerekeknek. Ettol függetlenül természetesen nem véletlenült vált generációk kedvencévé (köztük az enyémé is természetesen). Jellegzetes karakterei, mint a néma szolga Bernardo vagy a kövér Garcia ormester sokunk emlékezetébe belevésodtek. A kalandok mindig megmaradtak a maguk mufajában, humorból se volt soha hiány és minden rész végén volt egy pár percnyi kardozás, vagy vágtázás is, természetesen valami igaz és jó ügy érdekében. Ezért sokaknak ez a verzió az egyetlen igazi Zorro. Említést talán még az 70-es évekbeli Alain Delon-féle változat érdemelne, melyben minden idok leghosszabb kardpárbaját láthatjuk a maga 25 percével.

A folytatást megtalálhatjátok ITT.
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
BLU-RAY
DVD
KÖNYV
Blu-ray
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
100%

3 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (3)
61-80%
 (0)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

YouTube videó

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: T2: