• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > 500 nap nyár (DVD)
500 nap nyár (500) Days of Summer
- 85%
Szállítható: AZONNAL
499 Ft
Eredeti ár: 3.290 Ft
Egyéni kedvezmény nem érvényesíthető ennél a terméknél!

Már csak 4 db. van raktáron


  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák

Ebben a szerelemről és végzetről szóló csavaros romantikus vígjátékban egy fiatal üdvözlőkártya-író (Joseph Gordon- Levitt) reménytelenül és egyre kétségbeesetten keresi álmai vágyát, a nagy Ő-t... aki akár új munkatársa, a bájos Summer (Zooey Deschanel) is lehetne!

Ám 500 napos, szokványosnak távolról sem nevezhető kapcsolatuk alatt sok minden egészen új megvilágításba kerül. Mindketten megértik, hogy a boldogsághoz vezető út tökéletesen kiszámíthatatlan, totálisan ellenőrizhetetlen – és kimondhatatlanul mulatságos! (De nem feltétlenül ebben a sorrendben.)

Játékidő:
91 perc
Gyártási év:
2009
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - 5.1 (DD)
- lengyel - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, görög, héber, izlandi, lengyel, portugál
Képformátum:
2.35:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott
 
Kimaradt jelenetek -
 
Bővített jelenetek -
Átlagos értékelés:
gerbence
értékelése:
2011. máj. 5. - 0:56
Sok helyen hallottam az Annie Hall-hoz és egyéb klasszikusokhoz hasonlítani ezt a filmet, és valami erőltetett párhuzamot lehet is vonni közéjük (leginkább azt, hogy onnan, khm, merítettek az alkotók), ám van egy óriási külöbség, ami miatt inkább a Charlie Wilsonnal vagy a Kótyagos szerelemmel tudnám rokonítani. Ebből a filmből is hiányzik - a laza szerkesztés, szimpatikus hétköznapiság és itt-ott tagadhatatlanul megjelenő (vizuális vagy épp szövegi) szellemesség mellől - egy fontos összetevő. A humor.
Ami nélkül menthetetlenül leül, ellaposodik és szenvelgőssé válik a film, és bár néhányszor el lehet rajta mosolyodni, ez nagyon kevés ahhoz, hogy azt érezzem, érdemes volt végignézni. Pláne azt, hogy érdemes lenne mégegyszer.
Így a jópofa képi ötletek ellenére is csak halvány, erőtlen próbálkozás marad. A poénokat inkább csak értjük, mintsem hogy nevetnénk rajtuk, a nagy szerelem is inkább csak ki van mondva, mint hogy éreznénk, szóval az egész olyan alibi.
Azért hozzáteszem, a kamaszoknak, akiknek ezek a szituációk még újak, mondhat valamit a film, nekik ajánlható.
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással
tchabee
értékelése:
2010. máj. 20. - 8:44
A film végi csattanó ismeretében tényleg agyalhattak volna egy rendes címen. Megoldhatták volna kicsit elegánsabban is. Esetleg a lányt lehett volna Napocskának nevezni, míg a másikat Oszikének.:)

Elsore azt mondtam egyszer nézhetos, nem rossz film.
A szüzesség elvesztése utáni lelkiállapot ötletesen lett ábrázolva. Tényleg ilyen.:)))
Késobb a filmen gondolkodva már odáig jutottam, be kellene tiltani. Nem akarok ilyen férfiakat látni. Szánalmasak. Ezek nem tinik, már évek óta húzzák az igát a munkában a középiskola után és még szüzek. Ne! A no (számomra tök ronda) meg úgy intézi az életét mint a 30 évvel ezelotti férfiak. Ennyit változozott volna a világ!? NEM!
Férfiak kellenek, nem depresszióba hajló emó nyálgépek. Nehogymá az elso aktus elott a tükörképemmel parázzak, foleg mikor a lány már profi. Ilyenkor már nem az agy irányít.:) Szégyenletes, nem kell ilyen film!
Jöjjenek a kemény férfiak, mint Rambo vagy Torrente! "Csak semmi buzulás!
4 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással
Warden Drumgoole
értékelése:
2010. máj. 19. - 16:22
500 nap Margit
Véletlenül sikerült megnézni a filmet, mert sehol nem hallottam róla. Most viszont, hogy láttam azt mondom: kihagyhatatlan. Nem azért, mert akkora világraszóló csúcsmozi. Hanem, mert ilyet még nem láttam. Ez a film sokkal közelebb áll a valósághoz, mint bármelyik hasonló témájú.
Remek képek, jól összevágott jelenetek és jó színészi alakítások jellemzik. Summer szerepét mintha rászabták volna Zooey Deschanelre és Joseph Gordon-Levitt se marad le sokkal.
A filmben elhangzó dalokat marha jól válogatták össze. A Hall & Oates - You make my dreams című száma miatt egy csillagot is teszek az ötösre! Jó volt újra hallani és ahhoz a táncos részhez nem is lehetett volna jobbat találni.
A magyar cím mellett én sem tudok elmenni szó nélkül. Jobbat kellett volna kitalálni. Jó hogy nem Margaretnek hívják a lányt!
A szinkron jó.
Mindenképpen többször nézendő.
1 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással
Pivo
értékelése:
2011. jan. 10. - 0:35
Sose voltam az ilyen műfajú filmek nagy kedvelője, de ez valóban egy felüdítő élmény. Egyszerüen, de szórakoztatóan ötletes képi megoldásokkal meséli el a történetet, átszőve egy kis kellemes melankóliával. Kitűnő színészi játék, ragyogó, sokszor humoros dialógusok.
Különösen tetszett az idősíkok variálása.
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
68%

4 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (1)
61-80%
 (1)
41-60%
 (1)
21-40%
 (1)
0-20%
 (0)

Megosztás

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: