• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Blu-ray > 2012 (Blu-ray)
- 73%
Szállítható: AZONNAL
1.990 Ft
Eredeti ár: 7.390 Ft

5-10 db. van raktáron


  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák

A maják ősi naptára bonyolult csillagászati ismereteket és kifinomult matematikai számításokat igénylő tökéletes alkotás. Egy baj van vele: 2012-ben véget ér, és sokan úgy gondolják, nem véletlenül. A világ sem tarthat tovább, mint a misztikus tudást tartalmazó naptár.

Néhány vezető tudós 2009-ben igazolta, hogy valóban közel a vég, és segítségükkel a világ leghatalmasabb államainak vezetői el is készítették a tervet, amelynek alapján sok ember megmenthető... de távolról sem az összes.

Jackson Curtis (John Cusack) két gyerekével kirándul a Yellowstone Nemzeti Parkban, amikor véletlenül rátalál egy titkos kutatólaboratóriumra, és rájön, hogy a kormány hallgatott a közelgő apokalipszisról. Kétségbeesett versenyfutásba kezd az idővel, hogy megmentse a családját: földrengéseket, vulkánkitöréseket, szökőárakat kell túlélnie – mindazt, amit a Föld tartogat a halálra ítélt lakóinak.

Játékidő:
158 perc
Gyártási év:
2009
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - DTS-HD
- lengyel - 5.1 (DD)
- cseh - 5.1 (DD)
- orosz - 5.1 (DD)
- hindi - 5.1 (DD)
- többnyelvű - 5.1 (DD)
- ukrán - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, arab, bolgár, cseh, észt, görög, héber, hindi, horvát, izlandi, lengyel, litván, román, szerb, szlovák, szlovén, török
Képformátum:
2.35:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott
 
Kimaradt jelenetek -
 
Alternatív befejezés -
 
Kisfilm - Roland Emmerich-kel
 
Előzetes -
 
Kisfilm - Tudomány a pusztítás mögött
 
Kisfilm - Világvége a színészek nézőpontjából
 
Blu-ray exkluzív extra - Interaktív maja naptár
 
Kisfilm - A maja naptár titkai
Átlagos értékelés:
Gyulus
értékelése:
2010. ápr. 18. - 13:59
Viszonylag keveset tudtam errol a filmrol vásárlás elott. Olvasgatom a kritikákat, és többnyire lehúzó, negatív véleményekkel találkozok.

Én éppen most néztem végig a filmet, és úgy gondolom, hogy nemigen lóg ez ki a többi hasonló jellegu Emmerich-film közül. Simán egy lapon említheto akár A Függetlenség napjával, akár a Godzillával, akár a Holnaputánnal. Mindhárom filmnek megvannak a hibái, és nyilván a 2012 is hemzseg azoktól. Ennek ellenére érdekes módon nekem nem okozott gondot elfogadni azt a világot, amit a film elém tárt. Jobb ilyenkor nem a hitelességen agyalni, csak átélni a film nyújtotta élményt, és akkor remek szórakozásban lesz részünk egy olyan film révén, amelynek látványvilága igencsak lenyugözo.

Végso soron azt kell mondanom, hogy nem csalódtam a filmben, mint ahogyan a BD-ben sem. Eloször ugyan a menü megbolondult, már azt hittem, a firmware-frissítés kavart be, de egy újratöltés megoldotta a problémát.

A BD ugyan nem mondható olcsónak, kb. 4-6 mozijegy árát kell kicsengetni érte, ergo két-háromszori társas megtekintés után már rentábilisnak is tekintheto a vásárlás. Persze ha érdekelne valakit a véleményem, én azt mondanám, jó lenne egy 5000-es teljes ár, 4000-es akciós ár, ezzel is megtartva a BD-t valami exkluzív, minoségi terméknek. Ez persze hiú ábránd, a filmek java - mint ez is - túl drága, eszetlen akciókra pedig már most is láthatunk példát, lásd a 2-3000-es BD-akciókat. Ez azonban itt már elég OFF...

Összegezve a véleményemet: akinek a rendezo korábbi filmjei bejöttek, ebben sem fog csalódni.
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással
Simon Peter Gruber
értékelése:
2010. ápr. 19. - 0:17
Nem mondom azt hogy jó film a 2012, mert nem az viszont kiemelkedo effektusai révén látványos filmet kapunk megint Roland Emmerichtol!

Spoiler:

Néhol eléggé elrugaszkodott a valóságtól, tehát egy átlag ember és egész családja túlél, egy karcolás nélkül, egy teljes világ pusztulását, na már most az is röhejes hogy ki az az ember aki arra gondol egyböl, hogy beleszakad egy fél földrész a semmibe, és még arra is van lélekjelenléte, hogy a kataklizma elött repülogépet béreljen. Vagy másik példával példálózva miért éppen a föszereplok közvetlen környezetében történnek a dolgok gondolok itt a bevásárlóközpont kettészakadására vagy a yellowwstone-i vulkánkitörésre!

Persze ettol eltekintve mi egy roppant látványos filmet kapunk csak hát végtelenül ostoba történettel köritve és sajnos azt sem vettem jó néven ,hogy mire kiteljesedett volna a katasztrófa jelenet már vége is volt mintha a végét egyszeruen levágták volna!

Ja és egy jó poén volt számomra, hogy nem dollárt kértek belépodijnak hanem eurót!

Kár érte! De azért néhány jelenet miatt érdemes megnézni, unalmas vasárnap délutánra például!!
1 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással
LeonAran
értékelése:
2010. ápr. 18. - 11:58
Ez a film ezer sebbol vérzik, mint a Föld amin játszódik.
Logikátlan, primitív forgatókönyv és rendezés. Égne a fejem ha színészként ilyen filmben játszanék.

Ellenben a trükkök egész jók és a DTS HD rendesen ki tesz magáért. Nagyon jó szól, eroteljes, jó térhatású és eszméletlenül dinamikus.

Kölcsönzésre érdemes, vásárlásra nem.
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
BLU-RAY
DVD
KÖNYV
Blu-ray
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
82%

6 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (2)
61-80%
 (3)
41-60%
 (1)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: