• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Vörös zsaru (B-Roll kiadás) (DVD)
Vörös zsaru (B-Roll kiadás) Red Heat
Szállítható: BIZONYTALAN
990 Ft
 
 
 
 


  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek

Moszvában a szovjet rendőrség büszkesége, Ivan Danko vezetésével a bűnüldöző szervek rajtaütni készülnek az egyik legbefolyásosabb kábítószer-maffia vezérén. A díler, Viktor Rostavili azonban nem adja meg magát - kegyetlen tűzharcba bonyolódik a rendőrökkel és olajra lép, maga mögött hagyva az elképedt zsarukat, egy pozdorjává lőtt bárt és az országot.

Rostavilinek sikerül nyugatra szökni - korábbi kapcsolatait kamatoztatva Chicagóban folytatja tovább eddigi tevékenységét. A szovjetek nem akarnak beletörődni a kudarcba, ezért Dankót a díler után küldik.

Az amerikaiak gyanakvással fogadják a szűkszavú orosz óriás munkáját, de a népek közötti barátság elősegítése érdekében igyekeznek mindent elkövetni, hogy megkönnyítsék Ivan munkáját. Két amerikai nyomozót rendelnek a "vörös zsaru" mellé. A kényszerű csapat tagjai eleinte gyanakodva szemlélik egymást és a másik munkamódszerét, de aztán a számos veszélyes üldözés, tűz- és ökölharc során összekopnak és megtanulják tisztelni új társukat.

A Vörös zsaru volt az első amerikai produkció, amely engedélyt kapott arra, hogy forgasson a Vörös téren! A film számos jelenetét Magyarországon vették fel, így ne csodálkozzunk azon, ha egyik-másik rosszfiú szerepében hazai színészekkel találkozunk!

Stúdió:
Játékidő:
103 perc
Gyártási év:
1988
Hangok:
- magyar - stereo (DD)
- angol - stereo (DD)
Feliratok:
magyar
Képformátum:
1.85:1 (16:9)

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: