• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Blu-ray > Armageddon (Blu-ray)
Armageddon Armageddon
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 

  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák

A Bibliában, a Jelenések könyvében a Sátán vezette gonosz erők és a Jó seregei Armageddonnál vívják meg végső harcukat.

Hatalmas méretű aszteroida közeledik a Föld felé, 40.000 km/h sebességgel. A becsapódás - amely elkerülhetetlennek látszik - bolygónkat teljes megsemmisüléssel fenyegeti.

A NASA egyik vezetője, Dan Truman egyetlen esélyt lát a megmenekülésre: ha sikerül még az űrben elpusztítani a fenyegetően közeledő égitestet. Ezért elképesztő tervet eszel ki: megbízza a világ legkiválóbb olajfúróját, Harry S. Stampert és válogatott kemény fickókból álló csapatát, hogy űrhajóval közelítsék meg az aszteroidát, szálljanak le a felszínére, fúrjanak le a mélybe, és a keletkező alagútba eresszenek le egy óriási nukleáris lövedéket.

A sokat próbált csapat élete legnagyobb fizikai és lelki megpróbáltatásait éli át a hősi küldetés során, melynek nem kevesebb a tétje, mint a Föld sorsa!

Játékidő:
151 perc
Gyártási év:
1998
Hangok:
- magyar - stereo (DD)
- angol - DTS-HD
- lengyel - stereo (DD)
- cseh - stereo (DD)
- orosz - 5.1 (DD)
- olasz - DTS
Feliratok:
magyar, angol, bolgár, cseh, görög, héber, horvát, lengyel, olasz, orosz, portugál, román, szerb, szlovák, szlovén, török, ukrán
Képformátum:
2.35:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott
 
Előzetes -
 
Videóklip - Aerosmith - I Don't Want To Miss A Thing
Átlagos értékelés:
BedeKrisz
értékelése:
2011. júl. 2. - 9:01
Az Armageddon cimü filmet kétféle képpen lehet végignézni, az egyik lehetöség hogy teljesen elvonatkoztatunk a valóságtartalmától a logikai buktatók millióitól és a bödületesen sok bakitól amit a film tartalmaz és úgy egy egész kellemesnek mondható estét szerezhet nekünk az alkotás, a másik lehetöség hogy az imént felsorolt hibákat keressük a filmben és akkor bizony igen gyászos estének nézhetünk elébe. Amikor elöször láttam a filmet moziban akkor még egyáltalán nem foglalkoztam a hibákkal csupán magával ragadt a látvány már a nyitó képsoroknál is és az elképesztöen lendületes és pörgös események a közel két és fél órás játékidö alatt szinte alig engedik fellélegezni a nézöt, mindenképp azt mondhatom hogy látványban és izgalomban nincs hiány söt szerintem a várakozásomat is felül múlta, Trevor Rabin filmzenéje pedig maga a mestermü mindenképp Oscar dijat érdemelt volna. Mindezek ellenére közel sem hibátlan a film sajnos, hiszen rengeteg szemet szúró baki és számtalan elképesztöbbnél elképesztöbb hülyeséget vonultat fel Michael Bay és a forgatókönyv irók fantáziája, a film befejezése pedig kritikán aluli annyira összecsapott és pocsék, azért ennél sokkal jobb finálét érdemelt volna egy ilyen megaprodukció szerintem. Összhatást nézve erös közepest érdemel viszont a zene, a látvány és az hogy egy percig sem unalmas a film a hosszú játékidö ellenére az mindenképp dicséretes, a szinkron viszont sajnos hiába az eredeti ebben az esetben pocséknak nevezhetö ugyanis egy ilyen effektekkel zsúfolt filmet teljesen tönkretesz a stereo hangzás, 5.1-ben élvezhetö csak igazán és ezért sajnos akárcsak a moziban, feliratosan ajánlott a film megtekintése.
2 látogatóból 2 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
BLU-RAY
DVD
KÖNYV
Blu-ray
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
83%

3 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (2)
61-80%
 (0)
41-60%
 (1)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: T2: