• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Blu-ray > Wall-E (Blu-ray)
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák
Rendező:
Szereplők:

A történet környezetvédelmi témája miatt a kiadvány egy különleges, környezetbarát csomagolásban jelenik meg, amely újrahasznosított papírból, műanyagok felhasználása nélkül készült! (Lásd a videót!)

A Némó nyomában rendezője, valamint a Verdák és a Lecsó kiagyalói egy nem is olyan messzi-messzi galaxisba repítik nézőiket. Az óriási űrkaland főszereplője egy elszánt kis lánctalpas, WALL•E.

WALL•E, a kíváncsi és szeretni való robot sok száz éven keresztül végzi magányos munkáját, ám egy nap találkozik ÉVA-val, a sikkes kutatórobot-lánnyal, és ez megváltoztatja az életét. Tarts te is velük és a többi fantasztikus szereplővel a világegyetem legvadabb vágtájára!

A Disney-Pixar legújabb filmje két káprázatos, extrákkal telepakolt DVD-n landolt, amelyen helyet kapott egy vadonatúj animációs rövidfilm, a BURN•E is. A WALL•E az az animációs vígjáték, amelyen végre az egész család együtt nevethet – újra és újra és újra...

A film már most igazi klasszikusnak számít, a legnagyobb internetes filmadatbázis (imdb) közönségének szavazatai alapján pillanatnyilag benne van minden idők 40 legjobb filmje között!

Játékidő:
98 perc
Gyártási év:
2008
Hangok:
- magyar - 5.1 EX (DD)
- angol - DTS-HD
- cseh - 5.1 EX (DD)
- török - 5.1 EX (DD)
- héber - 5.1 EX (DD)
- horvát - stereo (DD)
- görög - 5.1 EX (DD)
- bolgár - 5.1 EX (DD)
- szlovák - stereo (DD)
- román - 5.1 EX (DD)
Feliratok:
magyar, angol, bolgár, cseh, görög, héber, horvát, román, szerb, szlovák, szlovén, török
Képformátum:
2.40:1 (16:9)
 
Bónusz kisfilm - Kísérő animációs film: Presto
 
Bónusz kisfilm - BURN-E - MAGYAR HANGGAL
 
Audiókommentár - Andrew Stanton rendező közreműködésével - MAGYAR FELIRATTAL
 
Kimaradt jelenetek - a rendező választható kommentárjával - MAGYAR FELIRATTAL
 
Kisfilm - A szubjektív objektív: Így született a WALL•E látványvilága
 
Kimaradt jelenetek - a rendező választható kommentárjával
 
Kisfilm - BnL rövidfilmek
 
Kisfilm - Az Axiom kapitánya - MAGYAR FELIRATTAL
 
Kisfilm - A legnagyobb takarítás - MAGYAR FELIRATTAL
 
Egyéb - A BNL története - MAGYAR FELIRATTAL
 
Kisfilm - A BNL robotjai - MAGYAR FELIRATTAL
 
Egyéb - Mindenki a fedélzetre! - Az űrhajó - MAGYAR FELIRATTAL
Átlagos értékelés:
BedeKrisz
értékelése:
2011. júl. 26. - 0:14
Az egyik áruházban láttam és ez a BluRay kiadás NEM KÖRNYEZETBARÁT csomagolású mint a DvD változat hanem ugyanolyan MÜANYAG tokban van mint a többi, persze ez a film értékéböl mit sem von le de szerintem igazán készülhetett volna ez is újrahasznositott papirtokból persze ha igazak ezek az állitások hogy valóban újrahasznositott papirból készült a DvD változat... na de térjünk rá az alkotásra...
Érdekes vállalkozás volt egy olyan animációs rajzfilm elkészítése ami meröben szokatlan az eddigiektöl hiszen egy olyan robot a föhösünk akinek egy-két szavas a szókincse épp ezért nagy érdeklödéssel vártam hogy minimális szöveggel hogyan fognak érdekfeszitövé tenni 90 percnyi játékidöt hiszen manapság egyetlen némafilm sem készül már mint Chaplin idejében. Azt kell mondjam hogy Wall-E a kevés megszólalásával értékesebb és ezerszer szerethetöbb karakter lett mint mondjuk a Madagaszkár vakergyárosai és végre komolyabb hangvételü alkotást láthatunk ami elsösorban elgondolkodtató és csak utolsó sorban szórakoztató,de mindenképp remek alkotás. Az emberi karakterek még ki is maradhattak volna mert annyira feleslegesek és unalmasak de mégis fontos a szerepük hiszen tökéletesen láthatjuk hogy az ember mennyire kezd ellustulni, és ahogy a Matrix cimü filmben is hallhattuk: "mi emberek csak gépek segitségével maradtunk fenn" és ez egyre inkább igy is alakul, valamint felhivja figyelmünket hogy a szeretetnek és az egymásra odafigyelésnek nem lenne szabad elvesznie a nehéz idökben és a mai rohanó világunkban. A legfontosabb mondanivaló viszont a környezetszennyezés és a hulladékok újrahasználatlanságának mértéke, ezek elkerülésére sokkal több figyelmet és energiát kellene fektetnünk ha nem akarjuk bolygónkat tönkretenni. Összességében tehát egy figyelemfelkeltö fontos alkotás a felnötteknek, gyerekeknek pedig egy kedves másfél órás mese két szerethetö robottal.
4 látogatóból 2 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
BLU-RAY
DVD
KÖNYV
Blu-ray
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
92%

6 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (4)
61-80%
 (2)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: