• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Blu-ray > Pearl Harbor – Égi háború (Blu-ray)
Pearl Harbor – Égi háború Pearl Harbor
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák

   1941. december 7. A második világháború fordulópontja, a történelem egyik legvéresebb csatája, a hadtörténet egyik legnagyobb becsetelensége: a japán légierő hadüzenet nélkül megtámadta Amerika csendes-óceáni flottáját. A támadás számtalan áldozattal járt, hatalmas pusztítást vitt végbe: sokáig tartott, míg az amerikai hadsereg kiheverte a csapást, és felkészült a visszavágásra.

   Ez a film e támadás és csata története, de egyben három fiatal története is. Akik, miközben a történelem a szörnyű, véres események közepébe sodorja őket, a saját életüket élnék – azt sem könnyű.

   Rafe és Danny a legjobb barátok: gyerekkoruk óta együtt szeretnének pilóták lenni. Mindketten katonák, mindketten Pearl Harborban állomásoznak. És mindketten ugyanazt a lányt szeretik. A japán gépek pedig elindultak Pearl Harbor felé...

   Jerry Bruckheimer, a látványos akciófilmek mestere (A szikla, Armageddon, Con Air), pályája legnagyobb vállalkozása (benne egy több mint negyven perces légicsata-jelenettel) hatalmas költségvetéssel és hatalmas ambícióval készült: csak a Titanic-hoz hasonlítható.

Játékidő:
183 perc
Gyártási év:
2001
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - PCM 5.1
- angol - 5.1 (DD)
- lengyel - 5.1 (DD)
- cseh - 5.1 (DD)
- orosz - 5.1 (DD)
- török - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, arab, bolgár, cseh, görög, héber, horvát, lengyel, orosz, portugál, román, szerb, szlovák, szlovén, török, ukrán
Képformátum:
2.35:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott
 
Kisfilm - A japán nézőpont - MAGYAR FELIRATTAL
 
Videóklip - Faith Hill: "There You Willl Be"
Átlagos értékelés:
HICKS TIZEDES
értékelése:
2012. már. 5. - 12:29
A film nem tökéletes, de jó! Nézhető!

A kép is jó!

Az eredeti hang tökéletes (PCM)! Az eredeti DD 5.1 is jó!

Extrák:nem sok van (egy videoklip és egy kisfilm).


Viszont, ami nevetségesen rossz, az a magyar hang(sáv)! A szinkron hangokkal nincs semmi baj, de a magyar hang(sáv) kivitelezésével már annál több a gond! Van olyan rész, ahol a szinkron kihagy, és több helyen előfordul, hogy "csattan", "pattan", "sercen", mikor melyik! Szóval teljesen kiábrándító!!! ...már megint a magyarok... :-(Ui.:az egyik drámai résznél mosolyognom kellett, mert feltűnt Bruce Willis a fehér trikójában (2:02 :00 -kor)!
2 látogatóból 2 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
BLU-RAY
DVD
KÖNYV
Blu-ray
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
88%

4 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (2)
61-80%
 (2)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: T2: