• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Iron Man - A Vasember 2. (egylemezes változat) (DVD)
Iron Man - A Vasember 2. (egylemezes változat) Iron Man 2
- 69%
Szállítható: KB. 1-5 NAP
999 Ft
Eredeti ár: 3.190 Ft

  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák

Tony Stark legnagyobb titka lelepleződött: már mindenki ismeri szuperhős-kalandjait. Mégis újra fel kell vennie a különleges ruhát, hogy szembeszálljon élete eddigi legveszélyesebb ellenségével – ám ezúttal néhány új szövetségese is akad!

Az Iron Man 2. sodró lendületű, kihagyhatatlan, őrült pörgés.

Stúdió:
Játékidő:
119 perc
Gyártási év:
2010
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - 5.1 (DD)
- lengyel - 5.1 (DD)
- cseh - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, arab, bolgár, cseh, észt, görög, héber, horvát, izlandi, lengyel, lett, litván, portugál, román, szerb, szlovák, szlovén
Képformátum:
2.35:1 (16:9)
 
Audiókommentár - Jon Favreau rendező közreműködésével
Átlagos értékelés:
R2-D2
értékelése:
2010. nov. 7. - 23:46
A Vasember első részénél még bíztam egy sikeres, új franchise születésésben.
De sajnos a második rész rádöbbentett, hogy bizakodásom hiábavaló volt – az egész úgy ahogy van nevetséges és gagyi. Robert Downey Jr. meg jobban tenné, ha csak Sherlock Holmes lenne. Az valahogy még jól is áll neki. Iron man meg mehet a kukába….

Talán nem árt egy filmnek, ha a főszereplő szimpatikus, és az ember bele tudja élni magát a karakterébe. Ha szerethető és tudunk érte izgulni, vele sírni, nevetni. Ebben a filmben sajnos ennek csak nyomai vannak: Vasember egy nagyképű, beképzelt, milliárdos ripacs. Igazából az sem érdekelt volna, ha a palladium felemésztené. Aztán mikor bajba kerül, akkor hirtelen szerethetővé kell válnia, de szerintem ez túl éles váltás a filmben, sem megalapozva nem volt, sem a célját nem érte el nálam. Unalmas, lapos katrakter, amin a szuperszónikus maszk sem tud változtatani. Annak képességei ugyanis hasonlóan túllőnek a célon, mint az első részben.
Szomorú, de Rourke karaktere simán veri Iron mant. Szerintem nagyszerű húzás volt itt őt szerepeltetni, qrva jól jeleníti meg Ivan Vankot. Rourke egész kinézete, megjelenése illik az orosz őrült fizikus alakjához – s mikor a vásznon van, inkább neki szurkol az ember (már csak azért is, mert a harmadik pólussal is szemben áll, ami igazándiból sokkal gonoszabb és kegyetlenebb nála). Ez a háromszög nem lenne rossz alapnak, de aztán az akciók néhol felesleges,néhol nevtséges volta, az erőltetett poénok simán hazavágják filmet. Ráadásnak ez a szerelmi vonal… Eléggé gázos lett az is. Vasember a szememben nagyot veszített a korábban sem éppen topon lévő tekintélyéből. A két vasruhás verekedése meg hááát – inkább vígjáték, mint akció. Apropo: itt kell megjegyeznem, hogy az első rész Terence Howardja jobb fejnek, jobb barátnak tűnt, mint Don Chedale (akit mellesleg bírok).

A legjobban nekem az apja által otthagyott rejtély és annak megoldása tetszett. Abban volt valami, valami újszerű és lenyűgöző. De ebben ki is fújt a varázs. Azt mondjuk már nem egészen értettem, mi a francot kerestek benne azok a titkos szervezet (ügynökség) tagjai, róluk eddig szó sem volt – illúzió és nimbuszromboló is volt szerepük Iron Man karakterének szempontjából. A legjobban illúzióromboló viszont a zene volt… Hát, amikor meghallottam az AC/DC-t és megláttam azokat a nyálas p**csákat vonaglani rá.. azt hittem, kikapcsolom. Amúgy sem voltam elájulva a zenétől, ha jól emlékszem összesen kettő AC/DC volt benne, a többi meg elég langyos lett – emígyen a zene tökéletesen jellemzi a filmet. Egy-két tökös rész mellé sok langyos, és néhány nézhetetlen. Én nem kérek többet a Vasemberből.

A kölcsönzős DVD képe hibátlan volt, a hang ugyanolyan, mint az elsőnél: minden effekt a helyén van, de vérszegény az egész. Előző nap meg utána nap is kisebb promójú filmek sokkal jobban szóltak. Meg sokkal jobbak is voltak.

Ha már Vasember, hadd legyek stílusos:

Roncstelepre!

6 látogatóból 4 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
87%

3 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (1)
61-80%
 (2)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: