• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Az ideális csapatjátékos - Hogyan fejlesszük az együttműködés alapkészségeit? (Könyvek)
Patrick Lencioni
Az ideális csapatjátékos - Hogyan fejlesszük az együttműködés alapkészségeit? THE IDEAL TEAM PLAYER: HOW TO RECOGNIZE AND CULTIVATE THE THREE ESSENTIAL V
- 15%
Szállítható: AZONNAL
3.315 Ft
Eredeti ár: 3.900 Ft

Már csak 1 db. van raktáron
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Milyen alapvető tulajdonságok kellenek az eredményes csapatmunkához? Hogyan állapítsuk meg egy új munkatársról, hogy jól tud-e a többiekkel együtt dolgozni? Miként fejleszthetjük csapatunk tagjainak alapkészségeit? Az üzleti életben ma minden eddiginél fontosabb az a képességünk, hogy hatékonyan együttműködjünk másokkal, és csapatokban törekedjünk az értékteremtésre. Azok a vezetők, akik felismerik és megfelelően alkalmazzák az ideális csapatjátékosokat versenyelőnyre tesznek szert. A lelkes, jó emberismerő és kellő alázattal rendelkező munkatársak pedig értékesebb és piacképesebb munkaerővé válnak mindenhol, ahol kiemelt fontosságú a csapatmunka. Patrick Lencioni szórakoztató tanmesével mutatja be, miként érvényesül a három legfontosabb tulajdonság, illetve azok hiánya a munkahelyen és az életünk más területein. Az általa kidolgozott modell használatához praktikus segítséget is kapunk..
Kiadó:
HVG Könyvek kiadó
Oldalszám:
200 oldal
Gyártási év:
2016

 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: