• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Született pusztító (DVD)
Született pusztító Born to Raise Hell
- 91%
Szállítható: AZONNAL
299 Ft
Eredeti ár: 3.190 Ft

Már csak 4 db. van raktáron

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák
Samuel Axelt (Steven Seagal), a keménykötésű Interpol-ügynököt legújabb megbízatása Kelet-Európába szólítja, ahol a helyi akciócsoport vezetőjeként az itt tevékenykedő fegyvercsempészek és drogbárók kézre kerítése és eliminálása lesz a fő feladata. Egy orosz fegyverkereskedő ügyében kezdenek nyomozásba, amikor csapata véres utcai bandaleszámolás kereszttűzében reked, amelynek során egyik társa életét veszti. Axelben ekkor valami elpattan, és a kötelességtudó zsaru bosszúra éhes fenevaddá válik. Nem válogat az eszközökben és addig meg sem áll, míg a gyilkosok meg nem lakolnak...
Játékidő:
93 perc
Gyártási év:
2010
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol
Képformátum:
1.78:1 (16:9)
 
Előzetes -
Átlagos értékelés:
Hank Moody
értékelése:
2012. jún. 10. - 20:12
Újra a mocsárban
Született Pusztító...e két szó akár Seagal és karrierje kapcsolatának egyfajta allegóriája is lehet, merthogy a filmhez az égvilágon semmi köze nincs.

Kezdjük talán a helyszínnél: Bukarest, Románia. Lepusztult, nyomorúságos utca és park, merthogy Kelet-Európában ilyenek az utcák és a parkok.

A sztori: akár még egy kőkemény akciófilm ígéretét is magában hordozná, de a totálisan félreértelmezett rendezés miatt marad valami homályos zagyvalék rivális alvilági bandákról, kábítószer és fegyvercsempészetről és természetesen az Interpolos Seagalról,aki maj jól rendet tesz itten! Ejha, ez aztán csavaros!

Szereplők: ez itt a nó komment zóna...
Seagal, aki a Gyilkosságba Hajszolva című filmjében és a Macheteben még prezentált is csekély százaléknyi beleérzést és kettőnél több mimikai izommozgást, itt olyan, akár egy némasági fogadalmat tett betondarab, teljesen kőarc.

Ha nagyon kötekedős akarnék lenni, azt mondanám, hogy A Született Pusztító egyike annak a triumvirátusnak, mely a Halálod Napjával és a Szemben a Sötétséggel együtt kiegészülve Seagal legpocsékabb filmjei és ha kedvenc aikidomester szakácsunk nem vigyáz, könnyen a mocsárban találhatja magát...újra. A mocsár pedig büdös és nem egykönnyen ereszti azt, akit elkap.

A film maga egy pontot érdemel, a kép és hang viszont okés, de még úgy is, hogy lepasszoltam a lemezt Seagal-fan unokaöcsémnek, bőven ez a legrosszabbul elköltött háromezer forintom.
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
30%

1 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (0)
61-80%
 (0)
41-60%
 (0)
21-40%
 (1)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: