• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > A lovasíjász díszdoboz (DVD+CD) (DVD)
A lovasíjász díszdoboz (DVD+CD) A lovasíjász
- 4%
Szállítható: BIZONYTALAN
5.299 Ft
Eredeti ár: 5.499 Ft


  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
A díszdobozban a film mellett helyett kapott a film teljes zenei anyagát tartalmazó filmzene CD 21 zeneszámmal!

Amit láthatunk és hallhatunk a filmben, az valójában nem ló, meg havas táj, meg napfény, meg emberek, meg kifeszített íj, meg repülő nyíl, meg monológok és párbeszédek.
A film Kassai Lajos tevékenységével, az általa újrateremtett - csak az elődeinkre jellemző ősi harci képességgel - a lovasíjászattal, ennek szellemi hátterével, az abból létrejött, a világban futótűzként terjedő sporttal, Kassai Lajos kulturális életünkben betöltött szerepével foglakozik.
Mindezekről számtalan anyag található az írott és elektronikus médiában. Hasonló témával foglakozó könyve már több kiadást megért, több nyelvre lefordították. Kínában sztárként ünneplik mind a bemutatókon, mind a televízióban. Ha Hollywood olyan szuperprodukciót forgat, amiben lovasíjászok szerepelnek, akkor őt kérik fel szakértőnek, ő tanítja be a sztárokat, mint a legutóbb Kínában forgatott filmben, Matt Damont.
Lovasíjász módszere 2013. novembere óta Hungarikum.
Kassai Lajos egy olyan utat mutat, amit követve képesek lehetünk végig járni az általa teremtett világ fizikai és szellemi ösvényeit, felismerni törvényeit, és követendőként átadni mások számára. Mi van e mögött a hatalmas szellemi és fizikai teljesítmény mögött? A LOVASÍJÁSZ ezekre a kérdésekre keresi a választ. Gyújtópontjában az ember, akit az íj vitt a lovakhoz, és akit azok repítettek a lábbal és a gondolattal bejárható világba.
Játékidő:
115 perc
Gyártási év:
2016
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
Feliratok:
angol, kínai, mongol, német, orosz
Képformátum:
1.78:1 (16:9)
Korhatár:


Hat éven aluliak számára nem ajánlott

 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: