• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Féktelen harag (DVD)
Féktelen harag Drive Angry
- 69%
Szállítható: BIZONYTALAN
999 Ft
Eredeti ár: 3.190 Ft

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák
A FÉKTELEN HARAG kirobbanó erejű, pörgős akciófilm, amelyben Milton (Nicolas Cage) visszatér a pokolból, hogy megbosszulja lánya meggyilkolását, és megmentse a lány elrabolt kisgyerekét egy őrült szekta karmai közül. Csatlakozik hozzá a dögös Piper (Amber Heard), és együtt lépnek a bosszú véráztatta útjára. Közben azonban nyomukban van egy titokzatos gyilkos (William Fichtner), akit maga a Sátán küldött, hogy visszavigye Miltont a pokolba.
Stúdió:
Játékidő:
100 perc
Gyártási év:
2010
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - 5.1 (DD)
- lengyel - 5.1 (DD)
- cseh - 5.1 (DD)
- török - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, bolgár, cseh, észt, horvát, lengyel, lett, litván, portugál, román, szerb, szlovén, török
Képformátum:
1.85:1 (16:9)
Korhatár:


Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott
 
Kisfilm - Milton mészárlása - MAGYAR FELIRATTAL
 
Kimaradt jelenetek - - MAGYAR FELIRATTAL
Átlagos értékelés:
delpiero
értékelése:
2011. aug. 22. - 14:16
Nicolas Cage egyre jobban süllyed a Mariana-árok felé, lassan esedékes lenne a producereknek elgondolkodni egy Seagal-Cage párossal felálló akciófilmen is (Antonio Sabato Jr. pedig aszisztálhatna mellettük), ahol akár egymás ellenfelei is lehetnének, nem csak erődemonstrációban, hanem a "ki tudja jobban lehozni mimika nélkül a filmet" kategóriában is, a külön-díjat Chuck Norris adná át mondjuk...
Szóval évek óta elvállal minden szutykot, pedig valaha (jogosan) Oscarral is jutalmazták tehetségét. Ezúttal Patrick Lussier próbált valamit összedobni az akciósztár köré, az egykori kiváló vágó rendezőként még egy normális filmet nem tudott letenni az asztalra, ráadásul most még megspékelte egy forgatókönyv írással is a "zsenialitását" (nehogy már parlagon heverjen ugyebár egy ekkora polihisztor).
A film egyébként teljesen komolytalan, de szerencsére ezt tudja is magáról, tehát magvas gondolatokat ne várjatok tőle, ellenben várnék poénokat, vért és jó muffokat. Sajnos ezekből is alig-alig kapunk valamit. Itt van persze ez az Amber Heard, aki olyan, mint a többi hasonszőrű csinibaba az álomgyárban, bitang jól mutat és megmozgatja a férfiak fantáziáját, tehetsége pedig hát, maradjunk annyiban, hogy nem sok (ezzel semmi gond nem lenne egy ilyen mozinál éppenséggel). Fúrcsa ezt mondani, de még ez a bombázó is jobb, mint maga a főszereplő. Cage szenved, játéka nincs, arcizmai odaragadtak és még az új parókája is fos. Akitől azonban színészetet láthatunk, az a filmben lévő antihős, aki folyamatosan űldözi a film alatt a pokolból megszökött száguldó egyszemélyes mészárszéket, ő nem más, mint William Fichtner, a legjobb jelenetek szerintem mégsem az ő nevéhez fűződnek, hanem az általam nagyon komált Billy Burkehoz, aki, mint sátánimádó szektavezér nagyon pöpec, naná, hogy ezek után inkább neki drukkoltam. A filmben feltűnik még a Halálsoron egykori Brutalja, azaz David Morse, aki gyakorlatilag semmilyen érdemi funkcióval nem bír és egy apró szerepben láthatjuk Pruitt Taylor Vincét is, aki abban az 1 jelenetében több arcjátékot mutatott be, mint Nic az egész film alatt.
Amiben azonban vitathatatlanul jó a mozi, az a kellő brutalitás, nagyon tetszett, hogy elég sok vér folyt mindenkiből, ráadásul gyakran, szóval ezzel meg voltam elégedve. Az autós üldözésekkel sem volt sok gondom, elég látványosra sikerültek. Azonban a lassított akciójeleneteknek a CGi megoldási több, mint pocsék minőségűek voltak, a szex jelenetes zúzás pedig se izgalmas nem volt, se vicces. És igazából ez az a dolog, amin elsősorban elhasalt az alkotás, hogy nem volt igazán, se merész, se átgondolt, talán, ha jobban mertek volna (direkt) még "retardáltabbak" (ha ez jó megfogalmazás egyáltalán) lenni, akkor élvezhetőbb lett volna az összkép, így viszont a történet fogyatákosságai miatt (is) teljesen érdektelenül nézzük, ahogy az egykori nagyszerű színész mindenféle szimpátia nélkül megy előre, és halomra öldösi le azt, aki az útjába áll, és közben még pótapukát is játszik néha. Mindez pedig arra elég, hogy aznap este ne egy Film+ 2 Premiert(?!) nézzünk meg(amitől az agyunk is lesorvadna), de, hogy normális élménnyel gazdagodjunk, arra nem.
5 látogatóból 5 értett egyet ezzel a hozzászólással
purga
értékelése:
2012. aug. 12. - 13:12
Féktelen harag
Nicolas Cage menekül Lucifer elől, egyenes a pokolból egy látványos akciófilmben. Jujj de ismerős! Ez akár lehetne a Szellemlovas 3 is. Azzal a különbséggel, hogy itt motor helyett egy pöpec autót vezet.

A történetet hagyjuk is, mert egy B-filmnél ez a legkevesebb. Az sokkal fájóbb, hogy mennyire nem tud egyedi lenne. Ez a film egy kicsit Szellemlovas, egy kicsit Démonvadász, egy kicsit Golyózápor (a szex közben lévő lövöldözés egy az egyben pofátlan nyúlás) nyakon öntve retro carploitation elemekkel.

A film tele van kínos pillanatokkal, már sokszor látott lassításokkal, béna karakterekkel és brutális jelenetekkel. Ez utóbbi talán az egyik legnagyobb erénye a filmnek. Ez viszont valahol szomorú.

A színészi játék gyenge közepes, Cage hozza a tőle megszokott "unott fejű" színészi játékát. Jobban mondva még azt se. Próbál drámai lenni, de bizony rég volt már az az Oscar-díjas alakítás, képtelen azt visszahozni. A többiek felejthetőek, egyedül talán a "Könyvelő" karaktere ér valamit.

Minden hibája ellenére azért kitudja kapcsolni az embert. Nagy kár, hogy próbálták komolyra venni, így beletettek felesleges moralizálásokat is, amelyek csak lassítják a cselekményvezetést. De amikor akció van, az kellemes tud lenni. Szóval csak bevállalósoknak!
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással
gerbence
értékelése:
2011. okt. 10. - 22:26
Amíg teljesen el nem uralkodik a cselekményen az idióta és egyben erőtlen sátánszekta-vonal, addig egy élvezetes Bé (Zsé) kategóriás exploitationt kapunk, amolyan Rodriguez-es modorban, nagyon cool fényképezésben, ütős zenékkel és kocsikkal.
Onnantól viszont annyira rosszá válik, hogy nehéz kivárni a végét, már-már idegrendszeri fájdalmat okoz. Mindenesetre amit a hasonjellegű indíttatással összehozott Piranha 3d-től nem kaptam meg, azt ez a film nagyjából hozza, azaz: eszetlen szórakozást a trashvidámpark véres-mocskos hullámvasútján, igazán kár érte, hogy a végére elfogy a szufla és a helyét tömény és ötlettelen baromsággal töltik ki.
Az első 60-70 perc után ajánlott kikapcsolni, egy péntek esti buli előtti sörözéshez addig jó aláfestő.
A szinkron nagyon rendben van!
A dvd hangja és képe szintén, technikailag nem lehet panaszunk. Egy ilyen filmhez pedig, őszintén, ki vár el tartalmas extrákat?
2 látogatóból 2 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
57%

3 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (0)
61-80%
 (1)
41-60%
 (1)
21-40%
 (1)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: