• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Napok romjai (Sony Klasszikusok 7.) (DVD)
Napok romjai (Sony Klasszikusok 7.) Remains Of The Day, The (Sony Classic Movies)
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 


  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
James Ivory 8 Oscar®-díjra jelölt alkotásában Stevens (Anthony Hopkins – A bárányok hallgatnak, Hannibal), Darlington Hall főkomornyikja hosszú útra készül. Jelenlegi munkaadója, egy gazdag amerikai üzletember kérésére – aki Lord Darlington kastélyával egyetemben, mint egy patinás, ódon bútordarabot, szolgálataival együtt őt is „megvette” – a régi szolgálóhad helyére keres kevesebb számú, de annál rátermettebb személyzetet. Így esik választása Miss Kentonra (Emma Thompson – Értelem és érzelem, Apám nevében) a nem is olyan rég még teljes fényében csillogó kastély egykori házvezetőnőjére, akit vissza szeretne csábítani a Darlington Hallba. Útban Miss Kentonhoz különös érzések lesznek úrrá a férfin: a valósággal, az addig szinte hermetikusan elzárt világgal szembesülve észrevétlenül átértékelődik elmúlt élete, melyet az angol főrendnél kizárólag egyetlen célnak, a tökéletes szolgálatnak, a „nagy” komornyikká válásnak rendelt alá, miközben gazdájánál a korszak világformáló egyéniségei adták egymásnak a kilincset. A tűnt idő frissen leporolt emlékei, az egykori érzelmek és egy beteljesületlen szerelem szorításában a Miss Kentonnal való találkozás sem hozhatja meg Stevens számára a megnyugvást... A férfi rájön, hogy mivel élete egyetlen célja az volt csupán, hogy másokat szolgáljon feltétel és kétkedés nélkül, közben elszalasztott minden lehetőséget és szépséget, amit az élet nyújthat...
Stúdió:
Játékidő:
128 perc
Gyártási év:
1993
Hangok:
- magyar - Surround (DD)
- angol - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, bolgár, román
Képformátum:
2.35:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott
 
- Így készült a film
 
- Napok romjai: az alkotók útja – dokumentumfilm
 
- Lojalitás és becsület - kisfilm

DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

IMDb filmadatbázis

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: