• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Blu-ray > A zűr bajjal jár (Blu-ray)
A zűr bajjal jár I Love Trouble
A termék már nem kapható
 
 
 
 

MEGJELENÉS: 2011. december 6. | INFO A termék sajnos már nem beszerezhető.  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
A klasszikus helyzetkomikumokra épülő romantikus vígjátékok stílusát feltámasztó nagyszerű komédia a Micsoda nő mellett Julia Roberts talán legemlékezetesebb és legjobb filmje, amelyben partnerével, Nick Nolte-val káprázatos párost alkot!

Peter Brackett - a tapasztalt és sikeres újságíró - jó néhány szakmai elismerés és egy bestsellerré vált regény után úgy érzi, megengedheti magának, hogy egy kicsit lazítson. Élő legenda lévén a főnökei sem várják el tőle, hogy piti ügyek után rohangáljon, de a Chicago Chronicle főszerkesztője azért mégis egy kicsit túlzásnak tartja, hogy Brackett egyetlen állandó rovatát rendszeresen évekkel korábbi, egyszer már megjelent írások átkozmetikázott, felmelegített változataival tölti meg.

Egy napon a főszerkesztő úgy dönt, megleckézteti a kissé öntelt újságírót, és tanoncoknak való munkát bíz rá: egy vonatbalesetről kell tudósítania.

Sabrina Peterson, a konkurens lap újoncaként érkezik a szerencsétlenség helyszínére. Ez a második munkanapja a lapnál és minden áron bizonyítani szeretne. Soha nem vallaná be nyíltan, de legnagyobb példaképe Brackett, és teljesen el van ragadtatva attól, hogy egy helyen lehet a legendás fickóval. Elragadtatása azonban nem gátolja meg abban, hogy szabályosan "lenyúlja" a sztorit Brackett orra elől!

A másnapi Chicago Chronicle-ben egy szokványos vonatbalesetről szól a hír, míg a konkurencia lapjának címoldalán egy névtelen újonc szenzációs részleteket hoz nyilvánosságra, arra utalva, hogy talán mégsem egyszerű baleset történt. Brackett tombol a dühtől és elhatározza, hogy felveszi a kesztyűt! Ebből óhatatlanul szerelem lesz!

Játékidő:
123 perc
Gyártási év:
1994
Hangok:
- magyar - stereo (DD)
- angol - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol
Képformátum:
1.78:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott

A termék vásárlói ezeket is szerették:
BLU-RAY
DVD
KÖNYV
Blu-ray
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: