• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Blu-ray > Terminátor - A Halálosztó - limitált fémdobozos változat (steelbook) (Blu-ray)
Terminátor - A Halálosztó - limitált fémdobozos változat (steelbook) The Terminator (xpfrsh)
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák

2029-et írunk. A világot többé már nem az emberiség uralja, hanem saját "gyermeke", egy önállósodott, alkotóival szembeszálló, fellázadt szuperszámítógép, a SKYNET!

A SKYNET sorozatban gyártott gyilkológépeivel pusztítja a még lázadó maroknyi emberi csapatokat, akik a végsőkig harcolnak a szabadságukért. A szuperszámítógép tudja, hogy csak egyetlen igazi ellenfele van: John Connor, a lázadók vezére, aki kivételes taktikai képességeivel akár még győzelemre is vezetheti az emberiséget.

1984. Különös villámlások kíséretében egy elpusztíthatatlan halálosztó kiborg, egy Terminator érkezik a jövőből, hogy a SKYNET parancsát végrehajtsa. Egyetlen feladata: felkutatni és megölni Sarah Connort, a még meg sem született John Connor édesanyját.

A mit sem sejtő Sarahnak csak egyetlen esélye van a túlélésre. Kyle Reese, az ellenállás egyik katonája, akit a lázadók küldtek vissza a múltba azzal a feladattal, hogy akár élete árán is mentse meg Sarah Connor-t...

Stúdió:
Játékidő:
107 perc
Gyártási év:
1984
Hangok:
- magyar - stereo (DD)
- angol - DTS-HD
- spanyol - DTS
- lengyel - 5.1 (DD)
- cseh - stereo (DD)
- orosz - DTS
- olasz - DTS
- török - stereo (DD)
Feliratok:
magyar, angol, bolgár, cseh, görög, horvát, kínai, lengyel, olasz, orosz, portugál, román, spanyol, szlovén, török
Képformátum:
1.85:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott
 
Kisfilm - A Terminátor vizuális effektusairól és zenéjéről
 
Dokumentumfilm - Terminátor retrospektív
 
Kimaradt jelenetek - Likvidált jelenetek
Átlagos értékelés:
Dögös
értékelése:
2012. okt. 11. - 8:23
Minőségi gyilkolászás...
Nemrég cseréltem ki a HD ready TV-met egy jóval nagyobb full HD-ra, úgyhogy nagyon vártam már milyen lesz egy felújított, 27 éves film a nagy képernyőn... Szép lett, korához képest nagyon is! Foglalkoztak vele szerencsére. A film történetéről nem kell írni semmit sem, minden filmrajongó úgyis betéve tud mindent róla. Most végre olyan köntöst kapott a film, amilyet megérdemelt. Képileg és hangilag is minőségi lett a korong. Olyan minőség lett, melynél nem vár az ember, hogy akcióba kerüljön, hanem kiperkálja a zsetont érte és egy percig sem bánja. A kép szép és éles, kitölti a teljes képernyőt, nincsenek fekete sávok alul és felül. A VHS minőségű DVD után ez egy nagyon szép és örömteljes (mármint nekünk vásárlóknak) előrelépés. Az eredeti HD hang eszméletlenül jól megdolgoztat minden hangfalat. Ami nagyon meglepett, az a sztereo magyar szinkron. Élveztem végig a szinkronhangot. Az erősítőn van egy hangüzemmód , mely képes kétcsatornás hangsávból szimulált DTS-t kihozni. Ezzel a beállítással nagyon jól szólt mind a hét hangfal. A fémdoboz szép lett, egy pár oldalas füzetecske mondjuk azért még elment volna, de annyi baj legyen. Megérte a pénzét nagyon is. Most már jöhetne ugyanígy a T2 és a T3 is, valamint a Halálos fegyver sorozat is meg egyéb nyalánkságok, méghozzá gyors tempoban, mert nem szeretnénk meghalni, mire végre élvezhetnénk kedvenceinket HD-ben is...
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással
Frank Horrigan
értékelése:
2012. máj. 9. - 15:46
JimboOne: ez a kiadás valószínűsíthetően vadonatúj Lowry Digital-féle HD-transzfert fog kapni, mint ahogy pár külföldi oldalon is írják. Meg lennék lepve ha egy 6 éves, már akkori szemmel is igencsak gyenge képet raknának erre a kiadásra. Meg eleve, a régi verzió nem dts-HD hanggal jött ki...

A magyar szinkronra meg kár is szót fecsérelni, szerintem az eredeti megy a kukába, gondolom a DVD-re gyártott verzát teszik fel, de mindez nem változtat azon a tényen, hogy szerintem az eredeti angol hanggal a legjobb a film...

Engem jobban izgat az, hogy a film elején lévő feliratok meglegyenek hiánytalanul. Sem a szinkronos, sem a régebbi feliratos változatokon nem volt meg a felvezető szöveg rendesen, csak lejátszó által generált kiírásban, ami eléggé rontotta az összképet.
4 látogatóból 3 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
BLU-RAY
DVD
KÖNYV
Blu-ray
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
96%

46 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (39)
61-80%
 (6)
41-60%
 (1)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

YouTube videó

IMDb filmadatbázis

Vásárlók által feltöltött külső linkek:

YouTube videó (Simon Peter Gruber)

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: T2: