• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Pszichológia mindenkinek 1-4. (Könyvek)
Philip Zimbardo
Pszichológia mindenkinek 1-4. nem ismert
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
A Stanford Egyetem professzora, a börtönkísérlete révén világhírt szerzett Philip Zimbardo szociálpszichológus és munkatársai tudományosan, ugyanakkor nagyon szórakoztatóan mutatják be mindazt, amit a pszichológiáról tudni kell. A szerzők felhasználják a legfrissebb kutatási eredményeket, és esettanulmányokkal, a kritikus gondolkodást fejlesztő feladatokkal segítik, hogy az elsajátított tudást a mindennapi életben is alkalmazhassuk. A Pszichológia mindenkinek nem véletlenül szerepel a világ főiskoláin, egyetemein a kötelező olvasmányok listáján. Első kötet Elme, viselkedés és a pszichológia tudománya A tudat és a lélek testi alapjai Érzékelés és észlelés Fejlődés egy életen át Második kötet A tanulás formái Az emlékezet Gondolkodás és intelligencia Tudatállapotok Harmadik kötet Motivációk és érzelmek A személyiség Szociálpszichológia Negyedik kötet Pszichés zavarok A pszichés zavarok kezelése - terápiák A stressztől az egészségig és a jóllétig
Kiadó:
Libri Könyvkiadó
Gyártási év:
2018

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: