• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Yamakasi (DVD)
Yamakasi Yamakasi - Les samouraï des temps modernes
A termék már nem kapható
 
 
 
 

MEGJELENÉS: 2002. december 11. | INFO A termék sajnos már nem beszerezhető.  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
   Megalkották egy új utcai sport szabályait, és lassan meghódítják a várost - pontosabban a falakat, a tetőket, a hidakat. Macskaügyességgel ugrálnak egyik házról a másikra, villámgyorsan kúsznak-másznak a falakon, és könnyű szívvel néznek szembe a veszéllyel.

   Mindegyiküknek megvan a specialitása: Baseball kiválóan dob; Pókember a zsinege segítségével úgy mozog, mint egy képregényhős; La Belette képes angolnaként kígyózni; Zicmu a zenéből nyeri az erejét; Rocket pedig olyan gyors, mint egy rakéta.

   Hajnalban gyakorolnak, hogy ne zavarják a környék lakóinak életét. Így is akad azonban, aki tolvajnak nézi őket, és rémületében rendőrt hív. Ám a zsaruk hiába jelennek meg a színen, csak bottal üthetik a nyomukat. A fiatalok csodálattal adóznak nekik, és megpróbálják utánozni őket.

   S egy nap beüt a katasztrófa: a 9 éves szívbeteg Djamel megpróbálja utánozni társait, felmászik egy fára, de lezuhan. Sürgős szívátültetésre van szüksége, ehhez pedig pénzre, de azonnal! Djamel családjának nincs egy vasa sem, de másnap délig 400 000 frankot (58 000 dollárt) kell szerezniük, ennyiért tud Svájcból egy beültetésre alkalmas szervet hozatni a Heart Transplant Corp.

   A yamakasik átérzik felelősségüket, és mindenáron segíteni akarnak. Kockára teszik az életüket és megszegik a törvényt - most először. Nyomozó barátjuk, Vincent, megpróbálja figyelmeztetni őket, de elengedik a fülük mellett.

   Ékszereket lopnak, felbecsülhetetlen értékű apróságokat, ráadásul egy Klimt-festményt. Kiürítik egy vagyonos férfi széfjét, s otthagynak egy goromba megjegyzésekkel teli cetlit meg egy rapkazettát. Túljárnak a veszélyes házőrző kutyák eszén, s átverik a rendőröket, de mindezt nemes cél érdekében teszik...

Játékidő:
87 perc
Gyártási év:
2001
Hangok:
- magyar - Surround (DD)
- francia - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar
Képformátum:
2.35:1 (16:9)

DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
Filmek 499-től
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: