• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Blu-ray > James Bond - Spectre - A Fantom visszatér (4K UHD+BD) (Blu-ray)
James Bond - Spectre - A Fantom visszatér (4K UHD+BD) Spectre (UHD+BD)
A termék csak csomag részeként vásárolható meg
 
 
 
 

  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Egy titokzatos üzenet hatására James Bond (Daniel Craig) az ügynökség szabályait felrúgva magánakcióba kezd Mexikóvárosban. Innen a szálak Rómába vezetnek, ahol megismerkedik a rejtélyes és gyönyörű Lucia Sciarrával (Monica Bellucci), egy hírhedt bűnöző özvegyével és egy titkos találkozón tudomást szerez a SPECTRE, a velejéig gonosz bűnszövetkezet létezéséről.
Londonban Max Denbigh (Andrew Scott), a Nemzetbiztonsági Központ új igazgatója nem nézi jó szemmel Bond ténykedéseit és megkérdőjelezi az M (Ralph Fiennes) által vezetett MI6 létjogosultságát is. Bond titokban bevonja Moneypennyt (Naomie Harris) és Q-t (Ben Whishaw), hogy segítsenek megtalálni Madeleine Swannt (Léa Seydoux), régi ellenlábasa, Mr. White (Jesper Christensen) lányát, aki a SPECTRE elleni harc kulcsfigurája lehet. A rettegett bérgyilkos lánya úgy képes megérteni Bondot, mint senki más.
A rejtély megoldása közben a 007-es ügynök megdöbbentő kapcsolatra bukkan önmaga és az általa keresett ellenség (Christoph Waltz) között.
Játékidő:
148 perc
Gyártási év:
2015
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - DTS-HD-MA 7.1
- német - DTS
- francia - DTS
- spanyol - 5.1 (DD)
- spanyol - DTS
- lengyel - 5.1 (DD)
- cseh - 5.1 (DD)
- olasz - DTS
- japán - DTS
Feliratok:
magyar, angol, cseh, dán, finn, francia, holland, japán, kantoni, kínai, koreai, lengyel, német, norvég, olasz, portugál, spanyol, svéd
Képformátum:
2.40:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott

Blu-ray
Vásárlói értékelés
Megosztás

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: