• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > A penge élén (Könyvek)
Lawrence Block
A penge élén nem ismert
- 15%
Szállítható: KB. 7-10 NAP
2.108 Ft
Eredeti ár: 2.480 Ft

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Nem ok nélkül hívják a Pokol Konyhájának: a mocskos utcákon, a sötét kapualjakban és a még sötétebb sikátorokban hajléktalanok és narkósok járnak, akár a szellemek. A környék ura a véres henteskötényt viselő Mickey Ballou. Az exzsaru és expiás Matt Scudder már olyan régen elvesztette az ártatlanságát, hogy nem is emlékszik rá. Most megpróbál józan maradni egy városban, ami lassan kifordul magából. Egy lányt keres, aki szebb álmok reményében érkezett Manhattanbe. Nyomozása közben szerelmet talál és halált, csak éppen néha nagyon nehéz megkülönbözetni őket.
A nagysikerű Nyolcmillió halált kronológikus sorrendben követő regényben Lawrence Block ismét egy olyan New Yorkba kalauzol minket, amit nem szeretnénk megismerni, és most találkozunk először a felejthetetlen Mickey Ballou-val is.

Lawrence Block 1938-ban született. Első novellája 1957-ben jelent meg, azóta folyamatosan publikál: máig több mint 60 kötete jelent meg. Négy regénysorozatával szerzett igazán nagy megbecsülést: az Evan Tanner-sorozat főszereplője a koreai háború veteránja, aki egy sebesülés folytán nem tud aludni; a Bernie Rhodenbarr-sorozat főhősének antikváriuma van, de esténként kiváló besurranó tolvajként tevékenykedik; a Matt Scudder-sorozat címszereplője egy engedély nélkül dolgozó magándetektív, akinél jobban kevesen ismerik New York sötét világát; a J.P. Keller-sorozat főhőse pedig egy bérgyilkos, akinél átlagosabb fickót nehéz lenne elképzelni. Block megrögzött New York-i: a város nagy krónikásaként tartják számon, de ennek ellenére rengeteget utazik, és közben bélyeget gyűjt.
Kiadó:
Agave Könyvek
Oldalszám:
208 oldal
Gyártási év:
2009

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: