• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Olvasmánynapló Móra Ferenc Kincskereső kisködmön című regényéhez - NT-80208 (Könyvek)
Bozsik Rozália
Olvasmánynapló Móra Ferenc Kincskereső kisködmön című regényéhez - NT-80208 nem ismert
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Sorozat: Olvasmánynapló Tantárgy: Anyanyelv és irodalom Évfolyam: 4. A harmadik osztályosoknak készült olvasmánynapló Móra Ferenc megható regényét, a Kincskereső kis ködmönt mutatja be kis olvasóinak. Miután könyvtári búvárkodással összeállították az író életrajzát, fejezetenként dolgozzák fel a művet. A feladatokra jellemző a didaktikai átgondoltság és a sokrétűség. Megoldásukkal hangsúlyt kapnak a szereplők jellemvonásai, az események összefüggései. Egy-egy rész újraolvasásával felidéződnek a cselekmények, a nyelvi fordulatok. A rajzoltatással a gyermeki képzelőerőt mozgatja meg a szerző. Az összefoglalásban rendszereződnek és elmélyülnek az olvasottak. A Kincskereső-szótárba folyamatosan írhatják a tanulók a szómagyarázatokat, észrevétlenül bővülhet szókincsük. Az olvasmánynapló végére érve maradandó élménnyé válhat a kis Gergő története.
Kiadó:
Nemzeti Tankönyvkiadó
Oldalszám:
16 oldal
Gyártási év:
2014

 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: