• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Születésnap (Könyvek)
Alan Sillitoe
Születésnap nem ismert
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Arthur Seaton, a nottinghami lázadó kocsmahős, férjes asszonyok boldogítója immár nyugdíjas, miközben körülötte pezseg, változik a globalizálódó cool Britannia. Fivére, Brian Londonban él, első generációs értelmiségi, tévéknek ír szappanoperákat, jó társaságokba jár, de az otthonának Nottinghamet tekinti, ahová hazajár. Briant hazahívják első szerelmének, Jennynek a születésnapjára, és felszínre törnek a régi emlékek. Lehetett volna másképpen is élni, mást választani, megmaradni együtt? Talán kevesebb nyomorúságot éltek volna meg? Lehet, hogy elszalasztották az egyedüli helyes döntést? Érdemes-e eelgondolkodni azon, ami nem történt meg? Vagy gondolkodjunk el mi, olvasók, hogy nekünk milyen rosszak a választásaink, mi milyen lehetőségeket szalasztunk el, hogyan, mivel rontjuk el az életünket? Úgy tűnik, felelősek vagyunk saját boldogságunkért. Sillitoe finom humorral átszőtt regényétől talán bölcsebek lehetünk.
Kiadó:
Sziget Könyvkiadó
Oldalszám:
285 oldal
Gyártási év:
2001

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: