• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Válás francia módra (DVD)
Válás francia módra Le Divorce
- 7%
Szállítható: BIZONYTALAN
5.290 Ft
Eredeti ár: 5.700 Ft

  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek

Párizs a szerelem városa. De úgy látszik, a csalás, a megcsalás, a füllentés, a hazugság, a tikos kapcsolatok és a nyilvános válások városa is. Isabel mit sem sejt erről. Ő csak egy ártatlan kaliforniai lány, aki azért repüli át az óceánt, hogy segítsen terhes nővérének.

Csakhogy, épp, amikor megérkezik, Roxy francia férje lelép egy másik nővel, és Isabel ettől kezdve kénytelen a válásban segédkezni. Meg a felejtésben: de talán ez megy könnyebben.

A lányok nekivágnak a városnak, futó és futólag állandónak tűnő szerelmeken esnek túl, becsapnak néhány férfit, és hagyják, hogy mások őket csapják be. Lassacskán megértik, hogy miért olyan jó hely ez az öreg kontinens...

A Napok romjai és a Szellem a házban rendezőjéről eddig is tudtuk, hogy mestere a romantikus műfajnak, de ezúttal arra is bizonyítékot ad, hogy a romantikus vígjáték-műfajában is otthonosan mozog! Az Oscar-díjas Kate Hudson ezúttal is legendás anyukája, Goldie Hawn nyomdokaiban halad és lassan kénytelenek vagyunk belátni: az új évezred első évtizedében ő lesz a romantikus vígjátékok királynője Hollywoodban!

Játékidő:
112 perc
Gyártási év:
2003
Hangok:
- angol - 5.1 (DD)
- lengyel - Surround (DD)
- orosz - Surround (DD)
Feliratok:
magyar, angol, arab, cseh, dán, finn, görög, héber, horvát, norvég, orosz, portugál, svéd, szlovén, török
Képformátum:
2.40:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott

DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
Pár száz Ft-os DVD-k
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: