• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Képregényes világtörténet 3. - Arábia felemelkedésétől a reneszánszig - Az iszlám születésétől a reneszánszig (Könyvek)
Larry Gonick
Képregényes világtörténet 3. - Arábia felemelkedésétől a reneszánszig - Az iszlám születésétől a reneszánszig nem ismert
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Író:
Larry Gonick sorozata egyszerre komoly tudományos munka, és mesterien megírt szórakoztató irodalom, a képregény és az átfogó történelmi elemzés különös ötvözete. Rajzai megtévesztően könnyed hangnemben adnak leckét az emberiség sorsát meghatározó eseményekről és személyekről. A Képregényes világtörténet harmadik részében a középkorba utazunk: megismerkedünk az iszlám születésével és elterjedésével, a Szaharán keresztül vezető kereskedelmi útvonalak kialakulásával, a Bizánci Birodalom történetével, a keresztes hadjáratokkal, az Európára lesújtó Fekete Halállal, az olasz reneszánsszal vagy épp Kolumbusz Kristóf kalandjával az Újvilágban. A legfontosabb eseményeket és néhány elfeledett összefüggést kiemelve Gonick egy olyan történelemfelfogást ismertet meg olvasóival, ami egyszerre multikulturális, humanista, szemtelen, ironikus és eget rengetően vicces! Tipikus példája, hogy mi lesz a vége annak, ha valaki túlzottan ambiciózus: egy remekmű! Mindenkinek kötelező elolvasni! – Steve Martin, színész Bár alattomosan vicces képregényeknek álcázta őket, Larry Gonnick tudományos lexikonjainak minden könyvtárban és iskolában ott a helyük! – Lynn Johnston, képregényrajzoló
Kiadó:
Nyitott Könyvműhely
Oldalszám:
298 oldal
Gyártási év:
2010

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: