• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > U-571 (új kiadás) (DVD)
U-571 (új kiadás) U-571
- 81%
Szállítható: AZONNAL
999 Ft
Eredeti ár: 5.390 Ft

Már csak 1 db. van raktáron

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
1942 április. Hitler tengeralattjáró flottája súlyos csapásokat mér a szövetségesek utánpótlásait szállító hajókra. Az Egyesült Államok haditengerészete nem képes úrrá lenni a helyzeten, a németek ugyanis kódolják rádióüzeneteiket. A megfelelő dekóder, az Enigma nélkül a szövetségesek csak vaktában tapogatóznak.

A szerencse azonban úgy tűnik ezúttal az amerikaiaknak kedvez. A hírszerzés tudomására jut, hogy egy német tengeralattjáró "hajótörést" szenvedett. A haditengerészet azonnal útnak indít egy tengeralattjárót, amelynek személyzete felettébb kockázatos, de siker esetén sorsfordító feladatot kap: közelítsék meg a német egységet, adják ki magukat német katonáknak, akik segíteni jöttek, majd foglalják el az ellenséges tengeralattjárót és térjenek vissza a foglyokkal, no és az Enigmával!

Ha minden a terv szerint alakul, mire a valódi német mentőegységek a helyszínre érkeznek, már csak a szerencsétlenül járt hajó roncsait találják és nem is sejtik, hogy a szövetségesek már képesek dekódolni titkos kommunikációikat. A tervbe azonban hiba csúszik és a bátor amerikai tengerészek halálos csapdába kerülnek egy idegen hajón...

Stúdió:
Játékidő:
116 perc
Gyártási év:
2000
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - DTS
- angol - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar
Képformátum:
2.35:1 (16:9)
 
Szöveges információ -
 
Filmográfiák -
 
Előzetes -

DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: