• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Koponyák (új kiadás) (DVD)
Koponyák (új kiadás) Skulls
- 78%
Szállítható: AZONNAL
999 Ft
Eredeti ár: 4.500 Ft

Már csak 1 db. van raktáron

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák

Luke McNamara munkás családba született, így kegyetlenül sokat kellett letennie az asztalra ahhoz, hogy jó középiskolába járhasson és esélye legyen bekerülni a Harvard jogi karára.

Tisztában van azzal, hogy egy jó ajánlólevél még így sem elég ahhoz, hogy elfogadják és befogadják a többiek, ezért kapva kap az alkalmon, amikor egy elitnek tűnő titkos klub, a Koponyák képviselői megkeresik és felajánlják neki, hogy csatlakozzon hozzájuk. Luke azt reméli, az elegáns klubban olyan kapcsolatokra tehet majd szert, amelyeknek a jövőben még jó hasznát veheti.

Kezdetben élvezi a klubbal járó luxus életvitelt, de amikor szobatársa, egy újságíró-hallgató váratlanul meghal, rádöbben, hogy valami nincs rendjén a Koponyák körül. Ettől kezdve nyitott szemmel jár és igyekszik mindent megtudni a klubról. Hamarosan szörnyű titkokra bukkan és rá kell döbbennie, hogy szobatársa mégsem öngyilkosságot követett el - mint azt eredetileg feltételezték -, hanem meggyilkolták...

Stúdió:
Játékidő:
106 perc
Gyártási év:
2000
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar
Képformátum:
1.85:1 (16:9)
 
Audiókommentár -
 
Előzetes -
 
Werkfilm (így készült) -
 
Kimaradt jelenetek -

DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: