• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Huncut világ (DVD)
Huncut világ Cool World
- 91%
Szállítható: BIZONYTALAN
499 Ft
Eredeti ár: 5.390 Ft  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Akárcsak a Roger Nyúl a pácban, a Space Jam - Zűr az űrben, vagy legutóbb a Bolondos Dallamok - Újra bevetésen, a Huncut világ is egy félig hús-vér, félig rajzolt világban játszódik. Ez a vígjáték azonban - ellentétben a korábbiakkal - vaskos poénokkal és némi fülledt erotikával elsősorban a felnőtteknek szól!

Jack Deebs képregény-rajzoló. Amikor börtönbe kerül, különös módját választja a szökésnek: a maga által teremtett rajzolt álomvilágba, Huncut világba lép be, ahol azonnal összefut a kétdimenziós világ szinte már kidomborodó idomokkal rendelkező legdögösebb macájával, Holli Would-dal.

Jack saját fantáziájának, pontosabban fantáziája teremtményének rabjává válik: nyakig belezúg Holli-ba. Csakhogy él még egy hús-vér figura is rajta kívül ebben a világban: egy régimódi magánnyomozó, aki egy motorbaleset következtében került át Huncut világba. A zsaru figyelmezteti Jack-et, hogy soha ne feküdjön le firkákkal, mert annak beláthatatlan következményei lennének. A csábítás azonban nagy, és Jack nem hallgat a jó szóra.

Megtörténik a baj: a "dolog" után ugyanis Holli életre kel, és hús-vér szexbombaként szabadul rá a mit sem sejtő Las Vegasra...

Stúdió:
Játékidő:
97 perc
Gyártási év:
1992
Hangok:
- angol - 5.1 (DD)
- német - stereo (DD)
- francia - stereo (DD)
- spanyol - stereo (DD)
- olasz - stereo (DD)
Feliratok:
magyar, angol, arab, bolgár, cseh, dán, finn, francia, görög, héber, holland, horvát, izlandi, lengyel, német, norvég, olasz, portugál, román, spanyol, svéd, szerb, szlovén, török
Képformátum:
1.78:1 (16:9)

DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: